Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

Minä

"Life is what you make it"

Se on sittenkin totta. Me voimme vaikuttaa elämäämme. Ihan totaalisesti.

Olen 30-v nainen. Taustaani voi sanoa modernin maailmankuvan mittareilla normaaliksi. Ulkoiset asiat; kuten työ, parisuhde, asunto, terveys jne. olivat jo pitkään olleet kunnossa, mutta sisälläni on aina ollut tunne, että elämässä on jotain enemmän. Kiinnostuin ravinnosta ja liikunnasta parikymppisenä, kun turhauduin jatkuvaan väsymykseen ja mielialan vaihteluihin. Opiskelin itse aihepiiriin liittyviä asioita ja koitin vaikuttaa ympäristöön (tai lähinnä lähipiiriini) - aika tuloksetta. Luonnonmukaisuus, eläimet, ympäristö ja ekologiset asiat ovat olleet sydäntä lähellä, vaikka olin kouluttautunut kaupalliselle alalle ja turhautuneena koittanut sopeutua bisneselämän muotteihin. Aloitin Quinoaa! -blogin pitämisen helmikuussa -09, jolloin jäin "sattumalta" työttömäksi.

Blogini tavoitteena oli aluksi kirjoittaa lähinnä terveellisestä kasvisruoasta. Sitten tutustuin netistä löytämiini uusiin asioihin enemmänkin ja silmäni alkoivat aukeamaan. Löysin asioita, mistä en ollut aiemmin kuullut, kuten raakaravinto ja superfoodit. Sisäistin luomun merkityksen ja aloin automaattisesti lisäämis-periaatteen kautta tekemään muutoksia elämääni. Tajusin, että pystyn vaikuttamaan kirjoittamisella lukuisiin ihmisiin.

Elämäni alkoi muuttua päivä päivältä parempaan päin. Kyse ei ollut mistään ulkoisesta muutoksesta (vaikka toki energia, innokkuus jne lisääntyivät entisestään). Aloin saamaan tuntumaa sisimpääni ja lopulta löydin todellisen itseni. Vaikka olin varmasti odottanut vain oikeaa hetkeä tähän "avautumiseeni", prosessiani edesauttoivat ehdottomasti puhtaampi ravinto ja itsestään sen myötä elämääni tullut meditaatio. Aistini alkoivat parantua ja aloin tunnistamaan kehon aitoja tarpeita. Tajusin, mitä ravintoa kehoni haluaa ja etenkin sen, mitä aito minä haluaa. En enää kuunnellut pintamieltäni vaan pääsin syvemmälle. En pystynyt enää hetkeäkään tehdä asioita, mistä en nauttinut täysillä.

Tajusin, että minut oli aivopesty ja elin unessa. Olin omaksunut asioita ja arvoja, jotka olivat kaikkea muita kuin omiani. Eteeni on nyt avautunut uusi maailma, Uusi päivä, jossa jokainen hetki on ihme. Kaikki negatiiviset ajatukset ja rajoitteet ovat poistuneet. On vain oleminen ja nyt-hetki. Mikään onni ei tule ulkopuolelta tai saavuttamalla jotain. En tiedä mitään parempaa. Tietoisuuden kasvu, pintamielen ohittaminen on ratkaisu ongelmakeskeiseen maailmaamme, koska pääsemällä läsnäolon tilaan, heräämällä, ongelmia ei ole!

Alamme elämään yhä enemmän postmodernissa maailmassa, joka kannustaa ihmisiä etsimään merkitystä elämiinsä. Ei enää kirjaoppia, auktoriteettiuskoa ja tieteellisiä todisteita - vaan omaa rohkeaa kokeilua ja jopa kaiken opitun kyseenalaistamista! Uskon vankasti, että mitä avoimempi olet, sitä enemmän saat! Mitä lähemmäksi ihminen pääsee omaa sisintään ja alkaa luottamaan intuitioon, sitä helpommaksi ja nautinnollisemmaksi elämä muuttuu!

Käytämme vain n. 5% aivokapasiteetistamme ja olemme kadottaneet keho-mieli-sielu - yhteytemme. Juuri NYT meillä on kaikki tieto, mahdollisuudet korjata asia ja työkalut nousta seuraavalle tasolle. Tämä ei tarkoita paluuta menneeseen (luontoon) - vaan sitä, että yhdistetään uusi ja vanha. Tehtäväni on edistää tietoisuutta ja antaa työkaluja kohdata tämä uusi aika. Kaikki tulee muuttumaan. Parempaan :)