Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

4.4.2013

Tervetuloa kesäretriitillemme ihanaan Wäärälään! (vajaa puolet paikoista vapaana!)

Puolitoista vuotta sitten kokoonnuimme eräällä porukalla ja suunnittelimme mahdollisesti yhdessä pidettävää retriittiä tulevalle kesälle eli viime kesälle. Eräs parivaljakko ei kuitenkaan päässyt yhteiymmärrykseen retriitin sisällöstä, joten asia jäi hautumaan. Onneksi näin, koska viime vuonna minulla ei todellakaan olisi ollut ylimääräisiä resursseja asialle.

Tänä vuonna pidämme omannäköisemme retriitin - tai viikonlopun - mieheni Heikin kanssa. Emme olleet edes miettineet asiaa, mutta Minkkisen Leenin kysyessä, pääsisimmekö pitämään hyvinvointiteemaista retriittiä hänen kesäpaikkaansa Wäärälään, emme voineet kieltäytyäkään. llmoittautuneita kuulemma olisi jo muutama ennen kuin asiaa oli mitenkään mietitty! (Sormensa pelissä tämän asian suhteen on myös ihanalla Kirsillä/Deepthillä, jonka tulevaa "Ihana elämä" - tapahtumaa suosittelen lämpimästi.)

Tulemme pitämään kesäviikonloppua koko perheen voimin ja olen mukana niin paljon, kuin pojan perässä juoksemiselta kykenen. Voin sanoa, että perässä ei ole meinannut pysyä sitten millään, vaikka meillä on melkoisen pieni asunto. Joulusta alkanut hutera tallustaminen on muuttunut viime aikoina kunnon köpöttelevään juoksuun! Yhdessä sekunnissa poika on kiitänyt kiellettyyn paikkaan, vessaan, ja tiputtanut ties kuinka monennen pääsiäistipun vessanpönttöön :) Parasta on se, kun saa laittaa kengät jalkaan (sisällä tai ulos mennessä). Kenkä onkin Jeren yksi ensimmäisistä selkeistä sanoista äittän, kakan, lampun ja mamman lisäksi.

Mutta pidemmittä puheitta: tervetuloa mukaan! Paikkoja ei ole jäljellä enää kovin montaa ja jos kokonaisvaltaisesti tervehdyttävä ja rentouttava seura ja ympäristö houkuttaisi niin en juurikaan parempaa paikkaa löydä rahojen sijoitukselle. 

Katso isommassa koossa oleva helpommin luettava esite tästä ja laitan sen myös lähiaikoina tulevan uutiskirjeeni liitteeksi, jos haluat vinkata ystävälle


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...