Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.3.2013

Vauvoista taas - ja kokonaisvaltaisesti ja tapahtumapäivitys

Tässä kaksi uutta lukemisen arvoista artikkeliani;

1. Vauva turvallisesti maailmaan, äidin ravinteiden saanti, joka käsittelee samoja asioita, joita fyysisiin tekijöihin painottuvilla vauvaluennoilla käsittelemme. Tässä on perustietoa ravinteiden ja lisäravinteiden merkityksestä

2. Läsnäolon ja aidon hyvinvoinnin lahja tulee kohtaamalla oma lapsuus

Tämä aihe on ollut jo pitkään to-do - kirjoituslistallani, mutta nyt se päätti ilmentyä. Viimeistään oman lapsen saanti nostaa väkisinkin tiettyjä tunteita pintaan omasta lapsuudestamme. Jos haluaa kehittyä/laajentua ja kasvaa, ne tunteet tulee kohdata, tuntea ja sittemmin hyväksyä ennemmin tai myöhemmin, jolloin niiden taakasta voi irtautua.

Ja seuraavassa vielä kevään päivitettyjä tapahtumia. Katso tapahtumat tarkempine linkkeineen tästä. Tuosta alimmasta kesäretriitistä Wäärälässä on tulossa pian oma blogauksensa, sinne paikat täyttyvät jo hyvää vauhtia.

TAPAHTUMIA KEVÄT 2013


* 25.3. Kirja- ja suklaamaistiaisia Tampereen Ruohonjuuressa klo 12-18

* 7.4. Vauvaluento Padasjoella

* 13-14.4. Hengen ja tiedon messut Tampere, tavattavissa Basam Booksin osastolla klo 12-16

* 19.4. Psyykkinen ja henkinen valmennus vanhemmille tai sellaisiksi aikoville Tampereen Steiner koulussa klo 17-19.30

* 21.4 Ilon ja valon markkinat, Hki.

* 15-16.6. Wäärälä, retriitti: Keho ja mieli luonnolliseen tasapainoon – energisoidu kokonaisvaltaisesti 


1 kommentti:

  1. Tekstisi oman lapsuuden kokemuksesta oli hyvä! Minulla on myös reilun vuoden ikäinen poika ja olen ajatellut aivan samansuuntaisia asioita viimeisen puolen vuoden aikana! Monet ajatukseni selkiintyivät tekstiä lukiessa. Matka omaan lapsuuteeni ja sitä kautta omaan itseen on nyt hyvällä alulla -kiitos lapselleni :)

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...