Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

24.1.2013

Tie tasainoon - uusi valmennuksemme ja vauvaluento vol 3

Saamme Heikin kanssa säännöllisin väliajoin kyselyitä valmennuksista tai hyvistä valmentajista, joten nyt oli aika tehdä asialle jotain itse. Tie Tasapainoon (ks. jatkossa myös vasemmalla sivupalkissa) on kokonaisvaltaisesti ihmistä lähestyvä valmennus, joka sopii etenkin ihmiselle, joka on enemmän tai vähemmän turhautunut nykyiseen olotilaansa tai elämäntilanteeseensa ja kaipaisi tukea ja työkaluja tarvittavan muutoksen tekemiseen, jotta nousisi uudelle tasolle. Valmennus sopii myös kenelle tahansa, kuka haluaa saada itseään tasapainoisempaan ja eteenpäin menevään tilaan kehon tai itsetuntemuksen osalta.

Katso tarkemmin aiheesta nettisivuilta, mutta lyhykäisyydessään ideana on se, että kartoitamme aluksi asiakkaan tilanteen ja teemme sen pohjalta toimintasuunnitelman, mitä asioita painotamme ja missä järjestyksessä. Valmennus voi sisältää esimerkiksi liikuntaohjelman- ja opastuksen, yksilöllisen suuntaa antavan ravinto-ohjeistuksen kehotyypitys huomoioiden, meditaatio-ohjausta, mineraali- ja antioksidanttitestejä jne. Meitä voi tilata pitämään aihealueistamme myös tietoiskuja esimerkiksi ystäväporukalle smoothien ja suklaan merkeissä. Tämän laitan tähän, koska yksi synttäritilaus tuli juuri :)

Annamme myös henkilökohtaista opastusta vauva- ja lapsiperheille, mutta opastuksemme eivät ole "ravintoterapeuttityylisiä" vaan enemmänkin yleisempää ohjeistusta, yksilöllisyyttä painottavaa ja vastuunottamista korostava.

Uusi vauvaluento järjestetään myös pian eli helmikuun 5. klo 12-14 Tampereella. Ks. tarkemmin Facebookista ja ilmoittaudu paikan päälle. Sopii erityisesti jo mukana olleille, mutta myös uusille kerrataan aiemmin käsitellyt tiedot.

Linkkasin eilen Facebookissa tähän uutiseen, jossa kerrotaan, että äidit ovat laiskoja imettämään ja että äidinmaidosta on huutava pula sairaaloissa. Sivulleni nousi aiheesta ihan hyvä keskusteluketju, jonka yksi kommenttini oli seuraava:

"Pitäisi tosiaan asennoitua siihen, että imetyksen aloittaminen ei välttämättä ole helppoa ja siinä tulee tehdä töitä (tein itse ihan valtavasti). Mutta toisaalta en ihmettele, ettei viitsitä/jakseta, kun ei vain ole energiaa/kapasiteettia. Tarvisi siis olla "perusta kunnossa" yleensäkin, kun lasta alkaa tuomaan maailmaan eli oma energiataso (niin fyysinen kuin henkinen) tasapainossa. Harvalla on ja sitten kun tulee pieniä ongelmia, niin heti luovutetaan. Niin omassa kuin lapsen hyvinvoinnissa vedetään mutkat suoriksi ja valitaan niitä nopeita ja helppoja ratkaisuja. Lopputulos sitten näkyy oireiluna joko heti tai myöhemmin. Kaikki valintamme tulevat eteemme ennemmin tai myöhemmin. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä aloittaa vastuun ottaminen."

Niinpä. Eli vastuunottaminen ei ole koskaan liian myöhäistä ja aina on uusi päivä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...