Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

30.12.2012

Kohti 2013

Kirjoittelin eilen kumppanini esimerkistä 10 tavoitettani ensi vuodelle. 

Tavoitteeni ovat sellaisia, joiden myös tiedän toteutuvan. 

Tavoitteeni tulevat aidolta tasolta ja täten haluan myös työskennellä niiden eteen automaattisesti. 

Ne eivät ole siis vain naiiveja haaveita tai egoperäisiä (kuten pelko/erityisyysperäisiä) manifestointeja. 

Tavoitteeni ovat siis realistisia ja ne tekevät hyvää niin itselleni, perheelleni että suuremmalle kokonaisuudelle. 

Teetkö siis sinäkin oman listasi? Kerrotko siitä myös muille? Ja annatko täten maailmankaikkeuden alkaa työstämään sitä?

Osa näistä tavoitteistani on jo hyvässä mallissa mutta aina voi parantaa.
Meillä jokaisella on lahja tai lahjoja. Elämä ei kuitenkaan anna mitään ilmaiseksi vaan työtä pitää myös tehdä. Pitää selkeyttää itsellensä se, mitä todella haluaa ja arvostaa. Tämä voi vaatia aikaa ja kokemuksia, joiden kautta oppii tunnistamaan mitä haluaa tai mitä ei ainakaan halua.

Pitää myös oppia tunnistamaan sisäiset motiivit, miksi ajattelemme näin ja toimimme näin. Ristiriitoja tulee silloin, kun odotukset ja elämäntilanne eivät kohtaa. Tällöin tulee muuttaa joko odotuksia tai elämäntilannetta, muuten tilanne menee huonompaan suuntaan. Samat jutut ja intressit eivät toimi, kuin aikansa.

Kun omalle elämäntehtävälle antautuu ja kun oivaltaa, että sellaista ei edes ole vaan että tässä hetkessä on kaikki, elämä kuljettaa automaattisesti oikeiden juttujen pariin. Aina pitää kuitenkin ottaa niitä askelia, kohdata haasteita ja astua pienille epämukavuusalueille. Näiden asioiden tapahtuminen tapahtuu kuitenkin aina tässä hetkessä. Pysähtymällä ja hiljentymällä (ja kyseenalaistamalla mielen vastustavan höpinän) kuljemme kohti totuutta. Jos ääntä ei pysty millään kuulemaan, niin kyllä elämä sitten opettaa muilla tavoilla. Kaikki ajallaan :)

Nuo viimeiset kolme "tavoitettani" beauty, freedom ja happiness tulivat seuraavan Facebookissa jaetun kuvan kautta, joka on tässä. Katso kuvaa ja poimi sieltä ensimmäiset kolme englanninkielistä sanaa ja merkkaa ylös :)Uutena vuotena voi myös herkutella ja vähän "mättöilläkkin". Olemme tehneet nyt parina uutena vuotena liiankin helppoa luomu- "italiansalaattia" ilman lihaa tosin. Tätä salaattia nautimme mm. raikkaan tuoresalaatin ja hyvän kalan kera.

- Herneitä, papuja, pilkottua porkkanaa (käytimme luomu pakastevihannessekoitusta lähiCitymarketistamme)
- Pilkottua suolakurkkua
- Pilkottua omenaa
- Muutama keitetty peruna lohkoina
- Luomumajoneesia, johon lisättiin laatusuolaa, pippuria, sitruunanmehua

--> Sekoita ainekset

THE VERY BEST 2013 FOR ALL OF YOU !


Ps. Kirjoittelen uutta blogia myös Hidastaa elämää - sivustolla ja julkaisen siellä jutun noin kerran kuussa!

1 kommentti:

  1. Saisitko Quinoaan päivittymään taas Blogilistalla? :) Kiitos.

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...