Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

5.11.2012

Kuulumisia

Elämme perheemme kanssa tällä hetkellä melko hektistä aikaa ja blogipäivittely on ollut melko vähäistä. Syksyn viikonloput ovat lähes täynnä kirjaani liittyviä reissuja vauvelimme (tai jo ison poitsumme) kera. Tähänastiset reissut ovat olleet tosi mukavia, etenkin viimeisin, jolloin tajusimme lähteä matkaan junalla! Huikean rentouttava matkakokemus ja jopa elämys matkata lastenvaunussa ja vauva nauttii toisin kuin autossa paikalleen kytkettynä.

Samalla etsimme melko intensiivisesti uutta asuntoa. Muutama kuukausi vanhempieni yläkerrassa alkaa jo pikku hiljaa riittämään. Todella kiitollinenhan tästä mahdollisuudesta pitää olla, mutta oma keittiö olisi enemmän kuin jees tässä elämäntilanteessa!!

Olisi kuitenkin tosi kiva tavata sinut, blogini lukija! Jos satut liikkumaan Ruohonjuurissa seuraavina päivinä, niin lämpimästi tervetuloa juttusille. Facebookissa mainostinkin jo asiaa.

Marraskuun huippukampanja kaikissa Ruohonjuurissa on seuraava: Esittelypäivinä kirjani ostajalle Conscious - raakasuklaapatukka (joka on käsittääkseni koko kuun muutenkin alessa) kaupan päälle! Tule suklaamaistiaisille ja juttusille seuraavina ajankohtina: Tre (tänään!) 5.11, Hki Kamppi 10.11 ja Turku 17.11. ♥ Myös joulukuussa olen liikenteessä, mutta siitä myöhemmin.Uutiskirje olisi tosin tarkoitus väsätä lähipäivinä, joten jos haluat saada postia minulta etkä vielä ole postituslistalla, niin ilmoittaudu sinne tämän sivun vasemmasta alapalkista!


2 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta kirjastasi! Se vaikuttaa tosi kiinnostavalta ja aion varmasti tutustua siihen lähemmin. Ja raakasuklaahan muuten maistuu aina, nams. Antoisia esittelyreissuja! :)

    VastaaPoista
  2. Mitä mieltä olet tästä ? http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2110890,00.html

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...