Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

18.9.2012

Uudet nettisivuni avautuivat!

Seuraavassa hieman "linkkiähkyä". Tutustu rauhassa ajan kanssa tai käy kurkkaamassa vaikka heti:

Heidikuusisto.com:sta pääsee jatkossa katsomaan tietoa tapahtumista, joissa olen mukana sekä lukemaan artikkeleita tietoisesta elämästä ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Toistaiseksi siellä on nyt yksi artikkeli liittyen vauvan ruokintaan.

Ilolla ja kiitollisuudella saan kertoa myös, että esikoiskirjani Uusi päivä - matka kokonaisvaltaiseen muutokseen tulee myyntiin pikapuoliin! Stay tuned.


Kerron kirjasta vielä kattavammin lähiaikoina ja sitten kun sitä saakin jostain. Nyt se on vielä viimeistelyn alla ja kohta painossa. Jotain löytyy kuitenkin tuolta nettisivuilta.

Myös navadinan sivusto on päivittynyt. Sieltä voit nyt tutustua tarkempiin kehotyyppimateriaaleihin ja tehdä laajemman kehotyyppitestin. Uusi testi ja materiaalit ovat samoja, mitä käytin aiemmissa ravinto- ja hoitotapaamisissani. Ihanat uudet kehotyyppikuvat (vata, pitta, kapha) ovat jälleen Annen käsialaa samoin kuin etusivun elementtikuva. Ayurvedajutuista olen edelleen lomilla, vaikka kysyntää olisi.

Koska pelkkä tietokoneilu ja kirjoittaminen on jollain asteella piilossa pysymistä ja turvallisuusalueella olemista, olen syksyn mittaan tavattavissa muutamilla messuilla ja Elämälle-tapahtumissa (ainakin osassa, huom. Turku siirtyi 3.11). Raw-iltojen jälkeen olen pitänyt "vähän" taukoa ja nyt aika tuntuu oikealta palata ihmisten pariin myös puhumaan. Tällä kertaa mukanani ei ole autollista ruokatarvikkeita vaan auton täyttää nyt vauva tarvikkeineen, mies ja kirjani :)

Minulle kerrottiin (tai kuiskattiin) viimeisimpänä tänään, että järjestän vielä tänä syksynä ainakin yhden luentoillan pienten vauvojen vanhemmille tai lasta odottaville (tai lasta ehkä lähiaikoina odottaville) aihepiiriemme tiimoilta. Tärkeitä asioita etenkin tässä ajassa! Pääluennoitsija perheessämme on kuitenkin Heikki, jolla on erittäin hyviä juttuja kerrottavana koulutuksensa myötä.

Luento ei varmaankaan sanana kuvaa ihan sitä, mitä teemme. Tarkoitus olisi rakentaa aktiviisia, sopivasti informatiivisia, läsnäolevia ja innostavia tilaisuuksia, joiden vaikutus jatkuu pitkälle ajalle ja joiden opit menevät selkäytimeen ja täten käytännön arkeen. Ei se, mitä sanot, vaan se, mitä olet on ehkä se tärkempi seikka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...