Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

31.7.2012

Bio Clip Cuff -mittari

Tutustuimme kyseiseen verenpainetta ja valtimoiden terveyttä mittaavaan mittariin ensi kertaa alkukesästä vyöhyketerapeuttimme vastaanotolla ja päätimme tilata sen, kun hinta oli kohtuullinen. Mittaria voi tilata Lootuskaupasta ja nyt on tullut mittailtua itsemme lisäksi sukulaisia ja tuttavia. Laite osoittaa verenpaineen lisäksi valtimoiden jäykkyys/kovuusasteen palkkien muodossa; jos suonesi ovat hyvässä kunnossa (elastiset) pysyvät palkit vihreällä tasolla (mitä vähemmän palkkeja, sen parempi). Jos palkit ovat keltaisella tasolla pitäisi elintapoja hieman parantaa ja punaisella tasolla tulisi muutosten olla jo radikaalimpia ja käydä lääkärin juttusilla.
Mittaustuloksemme ovat olleet vaihtelevia, koska laite mittaa aina tämänhetkistä tilaa, johon vaikuttaa esim. ruokailu, liikunta ja stressitaso. Mittauksia kannattaakin tehdä useampia eri aikoina. Jokatapauksessa tulokset ovat suuntaa antavia. Ennen mittausta olisi hyvä olla syömättä ja istua paikoillaan 15 minuuttia. Kenenkään mittaamallamme henkilöllä ei palkit ole menneet vielä punaiselle - ei edes 90 vuosikymmentä käyvällä taatallani. Suurella osalla tulos pysyy vihreällä, osalla hieman keltaisella. Kokonaisuudessaan laite kertoo yhden näkemyksen terveydestä ja on kattavampi kuin perusverenpainemittari.

Tutustu mittariin tarkemmin tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...