Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

25.6.2012

Koko perheen hyvinvointi part 2

Tässä kakkososa perhehaastattelustamme:Ja tässä itse haastattelija toteuttamassa itseään ja antamassa elämän elää vapaasti kauttaan ;)Tuttavapiirissämme on paljon ihmisiä ja äsken Teemun blogia katsoessamme mietimme Heikin kanssa, että jotkut tyypit resonoivat kovasti aitoudellaan. Teemu on yksi heistä ja toinen on Marko Vapa, jonka kehon kuuntelu - haastattelu löytyy tästä. Muitakin löytyy, mutta nämä kaksi tulivat juuri nyt mieleen. Terkkuja molemmille! Jing ja jang eli jotkut tyypit luonnollisesti resonoivat hieman vähemmän, mutta ehkä heillä onkin jotain muuta opetettavaa meille :)

Teemun blogi siis tässä!

1 kommentti:

  1. Kiitos Heidi sanoistasi, ne menevät suoraan sydämeen, ilman oikoreittejä. Olen suorastaan mykistynyt tästä kaikkeuden kauneudesta. Kiitos, että inspiroitte, meitä kaikkia!

    Syvä tunne, aamun henkäys, rakkaat ihmiset ja innostava toiminta. Kiitos, että olette ja annatte. Lämmintä kesää ja rakkaudellista aikaa. Kiitos ystävä!
    <3

    -Teemu-

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...