Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

1.6.2012

Herääminen tapahtuu kun...

Herääminen tapahtuu silloin, kun se ei kiinnosta pätkääkään mieltäsi. Se on jotain ihan muuta, kuin olemme ajatelleet. Kokemukset ovat ihan jees, mutta eivät kasvata. Kärsimys sen sijaan kasvattaa, jos pystyy näkemään sen irrallisena itsestään tai hyväksymään asiat sellaisenaan kun ne on. Elämän lait ovat joskus ”epäreiluja”. Ympäristösi muuttuu vain ja ainoastaan, kun muutut itse. Kun koet voimakkaita tunteita jonkin asian tai ihmisen seurassa, se kertoo, että peität jotain itseltäsi. Mitä tahansa salaatkin, se rajoittaa elämääsi ja tietoiseksi tulemista. Jos koet masennusta tai ahdistusta, kertoo se, että olet voimakkaasti samaistunut itseesi (mieleesi). Jos taas olet onnellinen (mutta et samaistuneena siihen), et edes huomaa välttämättä ”pahoja” juttuja, mitä sinun ympäristössäsi on -täten olet eniten hyödyksi muille. Emme voi tehdä mitään heräämisemme tai havahtumisemme eteen, ainoastaan oivaltaa. Ulkoisten olosuhteiden muutoksesta seuraa ehkä viiden minuutin tyytyväisyys, emmekä silloinkaan ole ehkä läsnä. Gurun opetusten seuraaminen vie sinut ehkä alkuun, mutta lopulliset oivallukset on tehtävä itse.

Taas oli Havahtumis-kirjan kertaus paikallaan – tai on edelleen. Olet varmaankin huomannut, että kiinnität aina uusiin asioihin huomiota lukiessasi kirjaa uudemman kerran...Suosittelen lukemaan ainakin kerran vuodessa - ja alleviivaa tai kirjoita muistiin vaikka ne kohdat, jotka kolahtivat juuri nyt sinuun.

Tässä Havahtumisen "perustietoa" aiemmassa postauksessani

1 kommentti:

 1. Hei!

  Olemme hiljattain lanseeranneet sivun Etsiresepti.fi, jossa käyttäjät voivat etsiä reseptejä satojentuhansien ruokasivujen ja ruokablogien joukosta.

  Olemme huomanneet, että sinun blogissasi on monta hyvää reseptiä ja haluaisimme ehdottaa sinulle, että käyt katsomassa ruokablogilistamme kärkeä tästä: http://www.etsiresepti.fi/ruokablogienk%C3%A4rki

  Jos haluat lisätä oman ruokablogisi listaan ja listata reseptisi Etsiresepti.fi hakemistoon (ilmaiseksi) sinun täytyy vain seurata ohjeita tästä: http://www.etsiresepti.fi/mene-mukaan-ruokablogien-k%C3%A4rkeen

  Konsepti on jo olemassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Meidän kauttamme blogit saavat päivittäin tuhansia vierailijoita, ja suosituimmat saavat viikoittain jopa yli 20 000 kävijää.

  Toivottavasti oma blogisi on pian listan kärjessä!

  Ystävällisin terveisin,

  Ann-Sofi
  Etsiresepti.fi, Hittarecept.se,
  Findeopskrifter.dk, Alleoppskrifter.no

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...