Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

24.5.2012

Viesti universumista sinulle

Sain seuraavan viestin universumista. Ota tai jätä! Tämä on elämäsi muuttava viesti, kun toimit ohjeiden mukaan! Viestin on pistänyt liikkeelle universumin eli maailmankaikkeuden uutta luova voima.

Toimi näin: Ota kynä, paperi ja kello, jossa on sekuntiviisari esiin ja jatka lukemista vasta sitten! Toivon, että toimit ohjeiden mukaan ja luot kanssani uutta muuttamalla elämääsi.

Tarkoitan tätä sydämestäni ja sinunkin sydämestäsi... Olemmehan yhtä! (kynä, paperi ja kello esille ja lue eteenpäin.) Mikäli sinulla ei ole pääsyä edellisten tarvikkeiden luo, lopeta lukeminen ja palaa viestiin vasta, kun ne ovat käytössäsi! Muuten jatka...

-----------

Nyt. Älä kuuntele mieltäsi, vaan toimi sydämestäsi: ota kynä ja paperi valmiiksi - elämäsi muuttavat ohjeet ovat alempana. (mutta näkyvät vasta, kun kynä ja paperi on käytössä)

Nyt olemme valmiita. Tehtävän toteuttamisen taika-aika on: 2 min.30s. Brainstorm eli "myrskyä" paperille itsesi tyhjäksi henkilökohtaisista haluistasi. Ei pelkästään "tavoitteista" vaan haluista myös. Halut sitten muuttuvat aidoiksi tavoitteiksi, jos ne ovat aitoja! Ota kellosta aikaa 2 min. 30s. Tuossa ajassa kirjoita paperille niin nopeasti kuin pystyt kaikki mitä koskaan olet halunnut, toivonut, tavoitellut ja anna samalla sydämesi aueta tämän hetken haluille, toiveille ja sieltä kohta löytyville tavoitteille. Tämä lista jää vain sinun tietoosi, sinun salaiseksi aarteeksesi, joten voit vapaasti kirjata syvimmät halusi. Mutta kirjaa lyhyesti, koska aikaa on vain 2min. 30s. (voit myöhemmin täydentää mitä tarkoitit toiveellasi, mutta vain tulevan "taika-aika" kirjoitustuokion sisällä ilmentyneet aidot halut maailmankaikkeus on luvannut luoda todeksi kanssasi!) Eli nyt aloitetaan... Kello käyntiin ja kynä sauhuamaan...****************************
Nyt lista, eli luomaan aarre on edessäsi... onhan Se edessäsi? Kai haluat muuttaa maailmaasi ja sitä kautta meidän maailmaamme yhä uskomattomampaan suuntaan?

*****************************


Nyt kun aarteesi on edessäsi, voit täydentää kirjaamaasi toiveesi, niin että muistat tasan tarkalleen mitä tarkoitit niillä. Tämän jälkeen ihaile aarrettasi 3 x Tämä läpi lukien ja kolmannella kerralla alle viivaa 2 kohtaa, jotka vaikuttavat sinuun vahvimmin.

--

Seuraavaksi kirjaa molempiin asioihin liittyen 2 sellaista askelta, jotka voit ottaa ja ota tänään ja huomenna. Yksi askel, jonka otat nyt heti ja toinen asia minkä otat huomenna. (Otettuasi askeleen huomaat, kuinka toiveesi toteutuminen lähestyy. Matkalla olon tuulen vire nostaa sinut lentoon ja tunnet kuinka toiveesi ei ole enää tavoite vaan sinua puoleensa vetävä kristallimagneetti, joka avaa sydämesi ennennäkemättömään loisteeseen!)

--

Seuraava tehtävä on on arvostaa aarteitasi, ihailla niitä joka päivä seuraavat 2 viikkoa läpi ja toimia edellisen kohdan tavoin aina 1-2 asian kohdalla. Alleviivata, suunnitella askeleet ja ottaa ne. (asiat jotka tänään alleviivasit voivat tulla uudelleen alleviivatuksi tai voit löytää uusia sinua puoleensa vetäjiä kohteita) Maailmankaikkeuden sääntöjen mukaan kun olet ottanut vähintään kahtena päivänä askelia alleviivaamasi aarteen suuntaan, saat tarvittaessa lisätä 2 aarretta lisää listallesi seuraavana päivänä!

--

Viimeinen neuvo Maailmankaikkeudelta matkallesi on seuraava: Askeleita valitessasi, kysy itseltäsi: "Jos olisi mahdollista, niin miten olisi mahdollista nauttia jokaisesta askeleesta matkalla uudessa elämässäni?" 

Ps. Me olemme yhtä ja siksi taika-Aika 2min. 30s. kuuluu kaikille. Nyt kun olet saanut taika-ajan käyttöösi ja alkanut nauttia askeleista uudessa elämässäsi, jossa kaikki aidot toiveet ja tavoitteet toteutuu (kunhan ne tuodaan ilmi ja niitä arvostetaan päivittäin). Seuraavaksi on sinun vuorosi muuttaa jonkun sinulle tärkeän elämää tarjoamalla maailmankaikkeuden viesti eteen päin hänelle... Pps. Mitä tahansa teetkin juuri nyt, unohda Se, jos Se estää sinua käyttämästä taika-aikaa hyödyksesi saman päivän aikana, kun sait viestin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...