Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.4.2012

Earthing - maadoitustuotteita nyt Suomessa!

Kirjoittelin syksyllä Evitan puolella maadoituksesta. Tuttavamme ovat nyt aloittaneet maadoitustuotteiden maahantuonnin ja perustaneet aiheeseen liittyvän nettikaupan Earthing.fi. Kaupasta saa tilattua kätevästi ja turvallisesti maadoituslakanoita, mattoja ja rannekkeita. Itselläni on käytössä matto ja kesäisin sandalit ja pian aion hankkia tuon lakanan.Seuraavassa poimintojani Earthing sivuilta. Lukaise myös tämä aiempi postini:

MITÄ EARTHING ON?

Earthing on ihmisen ja maan välisen yhteyden luomista. Termi tulee varsinaisesti siitä, kun ihminen muodostaa tuon yhteyden kävelemällä paljain jaloin ulkona.

MITEN EARTHING-KÄSITE ON SYNTYNYT? Earthing

Idean taustalla on Clint Ober. Hän alkoi tutkimaan asiaa 1990 – luvun lopulla, kun hän jäi eläkkeelle kaapeli-tv työstään. Hän tiesi, että lähes kaikki laitteet kodeissamme ja työpaikoillamme ovat suojattu maadoittamalla. Hän alkoi miettimään voisiko sama energia suojata ihmiskehoa. Tämä ajatus on johtanut vuosien tutkimuksiin. Mukana on ollut eri alojen tutkijoita, lääkäreitä, fyysikkoja ja fysiologeja. Tuloksena on ollut “kyllä”.

On paljastunut huimasti todisteita, jotka osoittavat, suora yhteys maahan antaa voimakkaan ja positiivisen vaikutuksen ihmiskeholle. Maayhteys antaa ihmiselle käyttöönsä rajattomasti negatiivisesti varautuneita elektroneita, jotka toimivat elimistössä antioksidanttien tavoin.

MITÄ VAIKUTUKSIA MAADOITTUMISELLA ON?

Maadoituksen vaikutukset huomaa nopeimmin esimerkiksi pieneä kutinana, usein jaloissa. Se on merkki verenkierron paranemisesta. Toinen nopea esimerkki on pulssin voimistuminen. Helpon testin voi tehdä mittaamaalla pulssin sisällä, sitten siirtymällä ulos paljain jaloin ja mittaamaalla sen uudestaan. Teknisempi selitys on, että maadoitus vaikuttaa positiivisesti varautuneisiin molekyyleihin kehossa. Kun maadoitut, maan negatiivisesti varautuneet elektronit siirtyvät kehoosi ja se vähentää kroonista tuhledusta ja kipua. Tämä on teoria, minkä Clint Ober ja Earthing-kirja esittävät. Sitä tukee heidän tutkimustyö ja tuhansilta ihmisiltä saatu palaute earthing-tuotteiden käytöstä.

Miksi maadoittaminen piristää minua?

Maadoittuminen ei varsinaisesti piristä sinua, mutta se voi parantaa verenkiertoasi. Vaikutus on vastaava kuin liikuntasuorituksella. Monet ovat kokeneet jaksavansa keskittyä pidempään, kun työskentelevät maadotettuina. Yleisen vireystilan paraneminen on myös normaalia. Miksi maadoittaminen parantaa unen laatua? Pidempi aikainen maadoittuminen, kuten yön yli maadoittuminen, antaa enemmän tuloksia. Maadoittumalla voit vähentää kipuja ja kroonisia tulehduksia, joita et normaalisti juurikaan huomaa. Se voi näkyä esimerkiksi juuri unen laadun parantumisena. Useissa tapauksissa jo muutaman yön jälkeen unesta on tullu tasaisempaa sekä ylimääräinen heräileminen ja pyöriminen on jäänyt pois.

Tässä muistutuksena Wolfen video, jolla hän näyttää kuinka voimme helposti vähentää sähkölaitteista aiheutuvan säteilyn haittoja:


   

Klikkaa siis: http://earthing.fi/quinoaa/ kauppaan tsekkaamaan tuotteita! Huomio, että tuolla "quinoaa" - tuotesivulla tuotteet ovat halvempia

Aiemmin mainittiin, että maadoitus toimii kehossamme antioksidanttien tavoin. Postailen lähipäivänä eräästä antioksidanttimittauksessa, jossa kävimme Heikin kanssa (25€) ja saimme siitä huippuarvot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...