Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

2.9.2011

Tulevaisuuden terveyspyramidi -luento ja muita viime hetken tärppejä

Huomenta!

Tulevaisuuskylä on pystyssä Tampereen keskustorilla sateesta huolimatta ja tulkaa ihmeessä katsomaan aikaansaannostamme keskelle kaupunkia. On tässä hommia paiskittukin viime päivinä ja suurkiitos kuuluu lukuisille projektiin osallistuneille. Itse en ole kovin paljon pystynyt fyysisissä rakennuspuuhissa olemaan avuksi. Kylä näyttää vielä paremmalta, mitä ajattelin - toivottavasti saisimme vielä aurinkoa kaiken kruunuksi. Tässä vielä hieman keskeneräistä kylärakennelmaa ja lisää kuvia löytyy Facebookista.


Suosittelen erityisesti torin laidassa sijaitsevaa ihanaa, elämyksellistä ja lämpöä tarjoavaa jurttakahvilaa, jossa saa mm. luomu metsäsienikeittoa, raakaleivonnaisia ja kaikkea muuta ihanaa...


Tämän päivän Aamulehden Valo-liitteessä on pieni juttu siitä, mitä ruokaa tulevaisuudessa syödään ja juttuun on haastateltu minua ja Heikkiä. Alunperin jutussa piti käydä läpi hieman perusteellisemmin kehittämäämme terveyspyramidia, mutta lopulta se supistui tilanpuutteen vuoksi melko pieneksi. Parempi kuitenkin tämä kuin ei mitään! Jos asiat ovat sinulle jonkin verran uusia tai kaipaat lisätsemppiä/tietoa kehosi toiminnan ymmärtämiseen ja sen toimintojen tukemiseen oikean ravinnon avulla, tule huomenna Vanhalle kirjastotalolle kuulemaan aiheesta perusteellisemmin (maksuton). Tarkempi aika on: 3.9. klo 15.30 (Vanha kirjastotalo, luentosali)

Terveyspyramidia käsittelevän bloggaukseni löydät tästä.Seuraavassa muita ehkäpä erityisesti blogini lukijoita kiinnostavia tärppejä kylän ohjelmasta (vaikka toki kaikki on kiinnostavaa):

- Kylän avajaiset tänään klo 11 (Kerrotaan hieman, mitä Tampereelle suunnitellaan ja minäkin pääsen mikin eteen)
- Ajan Henki -leffa Vanhalla kirjastotalolla klo 12
- Mikko Vapan tekemät elävän- ja kuivan veren analyysit perjantaina Vanhalla kirjastotalolla hintaan 20€
- Naurujooga tänään klo 17
- Hu klo 11 Satu Silvon ja Saara Aallon haastattelu puhtaaseen ruokaan liittyen
- Hu klo 12 paneelikeskustelu tulevaisuuden ruokavaliosta
- Hu klo 14 Tulevaisuuden treeniä ulkolavalla

+ Kaikki näytteilleasettajat ja luomukahvilat/ruokapaikat!

Ohjelma kokonaisuudessaan löytyy tästä

TERVETULOA JA NÄHDÄÄN TAPAHTUMASSA !! <3
1 kommentti:

  1. Sijoita tulevaisuuteen - tietoisuus, hopea, kulta ja markka http://losportalos.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...