Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

13.9.2011

Tietoisuuden evoluutiosta pari ajatusta


Uskon siihen, että elämä ei pysähdy - ainakaan toistaiseksi. 
Elämä on ollut jatkuvassa liikkeessä eteenpäin siitä hetkestä, kun se päätti manifestoitua muodon maailmaan
Olemme jokainen peräisin samasta alkulähteestä, kuin itse elämä. Mehän olemme osa elämää. Toiselle tämän alkulähteen nimi on Jumala, toiselle tietoisuus. 
Olemme täällä oppimassa ja käymme todennäköisesti läpi useita elämiä, joista aina jokaisessa opimme lisää ja lisää. Synnymme siihen ympäristöön ja niihin olosuhteisiin, jossa mahdollisuutemme kasvaa eli kohdata tarvittavat haasteet ovat parhaimmat. 
Meille heitetään samat haasteet niin monta kertaa, kunnes opimme niistä. Oppiminen vaatii paljon mm. rohkeutta, nöyryyttä ja antautumista.
Miksi olemme täällä? Palvellaksemme itseämme, saavuttaaksemme mahdollimman paljon materiaa, onnellisuutta vai mitä?  Oikeampi kysymys on, mihin elämä haluaa meitä - ihmislajia - käyttää ja viedä?  
Lue koko juttu

PS. VOITTEKO RAKKAAT SIVUILLANNE BLOGIINI LINKKAAVAT PÄIVITTÄÄ UUDEN BLOGIOSOITTEENI LINKKIIN JOKA ON SIIS: http://www.evitalehti.fi/blogit/quinoaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...