Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

18.9.2011

LISÄRAVINTEITA RASKAANA JA MUUTENKIN

Syksyn tullen huomaan superfoodien käytön lisääntyneen, koska monikin niistä on kehoa lämmittävä. Kesällä teki enimmäkseen mieli vaan kaikkea viilentävää ja esim. raakasuklaa tai maca eivät kuulu viilentäviin ruokiin toisin kuin aah niin ihana kookosvesi, joita on mennyt litrakaupalla. Nyt raakasuklaa (etenkin joulunmakuinen versio, josta ohje huomisessa postauksessa) maistuu erittäin hyvin. Tosin kohtuus kaikessa eli muutaman kerran viikossa riittää ainakin itselle ja myös kertamäärät ovat vähentyneet jopa radikaalisti vuoden takaisesta. Nyt jo muutamasta palasta on täysin tyydyttynyt olo. Myös macaa, gojia, mulberriä, tocoa (jauheita ja kuivattuja ravinteikkaita marjoja) on tullut laitettua enemmän smoothieihin kotimaisten supereiden lisäksi. Luonnollisesti intoa on lisännyt Heikin alkanut työ Cocovilla :)


Raskausaikana ja yleensä muutenkin yleisesti ja vähintään kuuriluonteisesti suositeltuja lisäravinteita tilanteesta riippuen ovat ainakin... LUE KOKO JUTTU

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...