Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

8.9.2011

Blogini siirtyy Evitaan

Yksi mahtava projekti huipentui päätökseen viikonloppuna ja näin luodaan tilaa uudelle, mitä ikinä se sitten onkaan. Ainakin kehoni toivoo, että saisin hetken levätä, mielellään vaikka vuoden tai parikin, mutta olen silti avoin sille, mitä elämä haluaa ilmentävän kauttani. Jokin pienimuotoinen, kevyt työskentely olisi oikeastaan ihan jees ja oikeastaan yksi steppi siinä onkin jo otettu.

Blogini nimittäin siirtyy nyt Evita-lehden nettisivuston alle ja jatkan siellä kirjoittaen ihan samoista aiheista ja samalla tyylillä kuin ennenkin. Ehtona siirrolle oli siis se, että saan kirjoittaa entiseen malliin ja ainoastaan bloggausten määrä hieman lisäntyy nykyisestä. Evita kosiskeli minua jo keväällä ja koska mitään ristiriitoja asian suhteen ei ilmentynyt, päätin pakata kamani ja muuttaa hieman erilaiseen ympäristöön. Ensimmäinen tekstini Evitassa on esittely ja toivon, että niin uudet kuin vanhat lukijat löytävät uuteen osoitteeseen. Muistuttelen tämän kuun ajan siirrosta vielä tässä blogissa.

Laittakaa uusi sivusto suosikkeihin ja tervetuloa jatkamaan antoisaa matkaa kanssani <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...