Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

24.8.2011

Terveys/ravinto/tietoisuus Tulevaisuuskylässä

Tulevaisuuskylä -tapahtuma on jo ensi viikolla! Todella vaikea uskoa, mutta näin on uskominen, jos on kalenteria katsominen (onpa runollista). Kannattaa seurata nettisivuja, joita päivitetään viimeiseen asti - nyt sinne on lisätty mm. esiintyjien kuvia sekä viime hetken ohjelmamuutoksia. Myös Facebook- ryhmään kannattaa liittyä viimeistään nyt. 

En viitsi kopioida tähän koko bloggausta, jonka kirjoitin sivuille liittyen Tulevaisuuskylän ravinto/terveys/tietoisuus - aiheiseen ohjelmaan ja näytteilleasettajiin. Jos (ja kun) siis puhtaampi ruoka ja terveys on lähellä sydäntäsi, niin lukaise ihmeessä, mitä kaikkea kylässä on tarjolla aiheeeseen liittyen. Teksistä puuttuvat maininnat Mikko Vapan verikuvausten teosta Vanhalla kirjastotalolla perjantaina (nyt kannattaa varata aika, ks kabinetti!), naurujoogasta ja tulevaisuuden urheilu - esityksestä, jotka myöskin liittyvät hyvinvointiin. Olen käytännössä vastuussa koko terveys/ravintopuolesta, mutta se on ollut enemmän, kuin luontevaa. 

Ohessa kylän asemapiirros. Kylää aletaan rakentamaan jo ensi tiistaina aamusta iltaan ja tuottajat päivystävät torilla koko sen ajan. Saa nähdä, mitä itse tapahtumapäivinä on jäljellä meistä muutamasta tyttösestä, jotka ovat paiskineet hommia etenkin viime aikoina tapahtuman eteen oikein olan takaa :)Lämpimästi tervetuloa tapahtumaan, joka on maksuton poislukien perjantai-yön sisäteltassa näytettävää Sukunsa Viimeinen - elokuvaa (5€). Katso myös muu (ilmainen) leffatarjonta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...