Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

25.8.2011

Tampere-suosituksia jälleen

Jälleen luvassa Tampereen hehkutusta eikä syyttä. Jos esim. olet tulossa Tulevaisuuskylä-tapahtumaan, niin kannattaa tapahtuman lisäksi poiketa esim. näissä paikoissa:

1. Smoothie Studio

Tulevaisuuskylässäkin esiintyvä Jaakko Halmetoja tuskin tässä blogissa esittelyjä kaipaa. Jos haluat olla varma laadusta, niin kannattaa suunnata Smoothie Studiolle Rautatienkadulle. Viihtyisä pieni paikka ja lisää överitouhua löydät tästä videosta.
2. Lähiruokapuoti Lempi

Kaivelin kesäkuvia ja muistin, että piti jossain kohtaa kertoa ja tehdä bloggaus Tampereen Tammelantorin laidalla sijaitsevasta Lähiruokapuoti Lemmestä. Kaupan lähellä asuvat ovat onnekkaassa asemassa, sillä kauppa oli todellinen ilo ja yllätys! Suosittelen tutustumaan ja hakemaan elämyksiä. Plussaa kaupassa erityisesti sen avaruus, viihtyvyys ja kattava valikoima kausituotteita, tuore-sekä kuivatuotteita ja esim. luomulihaa sekasyöjille. Facebookissa tarjotaan lisää infoa - toivottavasti nettisivujakin päivitetään pikapuoliin monipuolisimmiksi.


3. Armas

Tuomiokirkonkadulle on tullut kesällä myös Armas maitokauppa, josta saa raakamaitoa ja muita raakamaitotuotteita! Raakamaitoa suoraan keskustasta - this is future! Itse pitäydyn varmuuden vuoksi raskauden aikana erossa raakamaidosta- tai juustosta, mutta odotan innolla, koska pääsen taas maistelemaan niitä.

En ole syönyt koko kesänä kuin yhden luomujäätelötuutin (löysin Lähikauppa Lemmen vieressä olevasta Kahvillasta), eikä sekään oikein maistunut. Parina viime kesänä en syönyt valmisjätskiä yhtään. Sattumalta törmäsin kuitenkin seuraavaan...


Eli käräytän itseni julki suoraan Oatlyn kaurajäätelöpaketin parista :) Herkkua oli, mutta sokeriin tottumalle aikas makeaa. Muutamia mielihaluja on tilani vuoksi kieltämättä tänä kesänä koettu ja niille myös periksi annettu - kuten tämä ja muutama muu. Enimmäkseen olen kuitenkin suosinut puhdasta luomuruokaa - tosin nyt enemmän lämmintä kasvis/kalaruokaa kuitenkaan päivittäisestä supersmoothiesta tinkimättä.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo viimenen kuva susta, värit ja ilme :)

  VastaaPoista
 2. Vegaanijätskeistä Oatly on melkeinpä paras! <3 Maku on jotenkin ihanan tuhti! Tofulinen jätskeissä on jotenkin esanssisempi maku - mun mielestäni. Toki Jenkeissä on kaikkea tosi huippua kuten hamppu-, kvinoa- ja kookosjäde. Whole Foodsilta :)

  Mä yhdyn myös alimmaisen kuvan hehkuttajiin :)

  VastaaPoista
 3. Laitoin myös hiljattain blogiini tiivistyksen omista Tampere suosituksistani, parhaista ruokakaupoista ja kahviloista.

  Toistaiseksi mitään laadukasta valmisjäätelöä ei oikein ole saatavilla. Vaikka onhan valikoima pikkuhiljaa parantunut niidenkin osalta. Vielä mennään kuitenkin tee-se-itse meiningillä, joka onkin poikkeuksetta paras vaihtoehto. :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...