Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

16.8.2011

Cocovibaareissa huippuluentoja

Suomen tulee olla ylpeä viimeisen vuoden aikana syntynsä saaneista smoothiloistaan. Niitä näyttäisi suhteessa olevan täällä kohta enemmän kuin Lontoossa.

Mielestäni smoothien tulisi olla koostumukseltaan hieman kermainen ja ruokahalun täyttävä. Muistaakseni maistoin keväällä juuri Cocovi-baarissa tälläistä smoothieta. Cocovi-baari Erottajalla saamme nauttia seuraavat kuusi viikkoa joka keskiviikko klo 18 alkaen hyvinvointiaiheisista luennoista by Heikki Harju. Luvassa on niin teoriaa kuin käytännön vinkkejä ja paikallaolijoilla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen. Lipun hinta on 10€ ja se sisältää ravitsevan superfoodsmoothien. Eli käytännössä saat rahasi takaisin moninkertaisena. Tapahtuman kesto on noin 1.5h ja ilmoittautua tulee etukäteen sähköpostitse. Jokaiseen tapahtumaan mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta, joten nopeus on valttia. Ilmoittautuminen tapahtuu täältä.

ps. Vaikka luentojen sisällössä vilahtelee koko ajan sana "superfood", on Heikki juuri oikea henkilö laittamaan asiat oikeaan kontekstiin eli kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja ihmisen keho-mieli - toiminnan laajemmasta ymmärryksestä on tässäkin kyse. Superit ja laadukas ruoka yleensä ovat siinä yksi ja oiva apuväline.

OHJELMA-AIKATAULU:

SUPERFOODS FOR DUMMIES, 17.08.2011 klo 18
Mitä superfoodit ovat? Mistä superfoodit ovat lähtöisin? Kuinka aloittaa superfoodien käyttö? Kuinka superfoodeilla voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa? Mitä tarkoittaa lisäysperiaate? Kuinka tehdä muutoksia omassa ruokavaliossaan? Kuinka valmistaa herkullinen smoothie?


KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI – ENERGIAA SYKSYKSI, 24.08.2011 klo 18
Mitä tarkoittaa kokonaisvaltainen hyvinvointi? Kuinka kartuttaa omia energiavarastojaan talven varalle? Kuinka voida paremmin – stressaamatta? Mitkä superfoodit auttavat taistelemaan kaamosväsymystä vastaan? Kuinka vahvistaa vastustuskykyä superfoodien avulla?


SUPERFOODIT JA LIIKUNTA. 31.08.2011 klo 18
Kuinka kuntoilija tai urheilija voi hyödyntää superfoodeja ruokavaliossaan? Kuinka laihduttaja hyötyy superfoodeista? Mistä kuntoilija saa proteiinia? Kuinka valmistaa urheilu- tai palautusjuoma? Minkälainen ruokavalio sopii kuntoilijalle sekä urheilijalle? Kuinka superfoodeilla voi vaikuttaa omaan suorituskykyyn?


RAAKASUKLAAN VALMISTUS, 07.09.2011 klo 18
Mitä raakasuklaa on? Opi valmistamaan herkullista ja terveellistä raakasuklaata. Mitkä ovat raakasuklaan terveysvaikutukset?


VÄHÄHIILIHYDRAATTINEN RUOKAVALIO JA SUPERFOODIT, 14.09.2011 klo 18
Mitä hyötyä on vähähiilihydraattisesta ruokavaliosta? Mitkä superfoodit sopivat VHH-ruokavaliota noudattavalle? Kuinka koostaa VHH-ruokavalio oikein? Mitkä ovat kookosöljyn terveysvaikutukset?


SUPERFOODIT ARKIKÄYTÖSSÄ, 21.09.2011 klo 18
Kuinka käyttää superfoodeja ruoanvalmistuksessa? Kuinka superfoodit käyttäytyvät kuumennettaessa? Mitkä supefoodit soveltuvat lapsille? Kuinka superfoodeilla voi tehdä perheen arkiruoasta terveellisempää? Kuinka yhdistää superfoodeja kotimaisiin kausiherkkuihin?

Tampereelle kans!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...