Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.6.2011

Tulevaisuuden ruokaa -kilpailu!

Tulevaisuuskylä - tapahtuma järjestää Tulevaisuuden ruokaa -kilpailun, joka on avoin kaikille! Osallistumisaikaa on 8.8.2011 asti. Kilpailun voittajalle on luvassa palkinnoksi Tulevaisuuskylässäkin asustavan Cocovishopin ekologisia, kotimaisia ja ulkomaisia supertuotteita: 1 pullo happamuutta poistavaa Koivuntuhkauutetta, 1 paketti kuivattua nokkosta sekä 3 kpl käteviä ja ravitsevia Trail Mix -pusseja.

Kilpailun ohjeet:

Suunnittele ja valmista mahdollisimman terveellinen ja samalla ekologinen ruoka-annos. Annos voi olla mikä vaan: lounas/aamiainen/välipala/makea/suolainen. Ota kuva annoksesta ja laita resepti mukaan. Lähetä kuva minulle: heidi@navadina.net. Laitan kaikki kilpailuun osallistuneet tuotokset Tulevaisuuskylän Facebookin ruokakilpailun kansioon, jossa niitä voi käydä kommentoimassa ja tykkäämässä.

Päätöksen voittajasta tekee Tulevaisuuskylän ruokaraati ja luonnollisesti sen puheenjohtajalla (minulla) on suuri valta voittajan valinnassa. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti voitosta ja julkistamme tiedot myös TK:n nettisivuilla ja blogissani.

Olemme kiitollisia jos mainostatte kilpailua omassa blogissanne sekä jaatte tietoa lähipiirillenne tapahtumasta. Alla olevan kuvan voi laittaa bloginne sivupalkkiin ja jos vain viitsitte tehdä tapahtumasta bloggauksen, niin olemme todella kiitollisia markkinointiavusta! Markkinointi menee edelleen lähes 0-budjetilla.
Tekstinä voisi olla: Osallistu Tulevaisuuskylään 2-3.9! ja linkkinä siitä: www.tulevaisuuskyla.net

1 kommentti:

  1. Toivoisin kommenttia..tilasin iherbistä hamppuöljyn. Korkki oli haljennut, myös pullon "sealiri"oli pikkuisen auki. Onko öljy mahdollisesti pilaantunut täysin? Herbbi palauttaa rahat, muttei kommentoinut öljyn mahd. pilaantumiseen. Öljy ei tuoksu oudolta ja pieni makutesti osoitti sen olevan ok..

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...