Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

30.6.2011

Mainostan hyviä juttuja, kuten...

1. Lappeenrannassa järjestettävää Yoga Swing - koulutusta. Clarification -blogista lainausta:

Kiinnostaako oppia uusi laji, jooga, korkeempi tietoisuus ja superfoodit? Nyt on hyvä tilaisuus osallistua Suomen ensimmäiseen Jooga Swing koulutukseen. Kouluttajana toimii australialainen huippu joogi Karen Finck. Koulutus järjestetään 6-7.8 luonnonyrtit blogin Juhan maatilalla Lappeenrannasta n. 15 kilometriä Mikkeliin päin. Paikan nimi on Korkea-aho, jonka entisessä navetassa roikumme kuin lepakot ja venyttelemme kuin kissat. Paikalle tulee myös puhdistamon Erkki, joten superylläreitä on kaikille luvassa :)

Christian, blogin pitäjä voi halutessaan laittaa vielä lisäinfoa/linkkiä asiasta kommentteihin, kun tarkempaa infoa kyseisestä joogamuodosta en ihan heti bloggauksesta löytynyt.

-----------------------

2. Primaveran uutta luomudödöä, jota saa Ruusupuusta


NaTrue:n korkeimman luomusertifioinnin (= yli 95 % luomuaineita) saanut, Energisoiva Inkivääri Lime Roll-On Deodorantti, joka pitää. Raikas, hellävarainen ja tietenkin alumiiniton ja parabeeniton.

Iholle hyödyllisiä raaka-aineita käytetään taistelussa hajua aiheuttavia bakteereita vastaan. Raaka-aineissa mm. harvinainen Calamansi-uute, joka runsaasti C-vitamiinia ja sitruunahappoa sisältävänä tarjoaa vahvoja antibakteerisia hyötyjä.Olen nyt muutaman päivän testannut kys. dödöä ja tuntuu ihanalta, vaikka sinänsä en juurikaan ole dödöä käyttänyt viime vuosina. Raikas tuoksu on plussaa!

Jatkomainonnoista:

Mainostan blogissani mielelläni tuotettasi / palveluasi, jos se liittyy kirjoittamiini teemoihin. Varmin mainostus tulee, jos saan testata tuotetta / palvelua itse, joten ole rohkeasti yhteydessä. Blogillani on ollut reilu 10 000 yksilöityä lukijaa / kk tasaiseen tahtiin jo lähes 2 vuoden ajan.

4 kommenttia:

 1. Try-outit Yoga Swingiin saa nyt viikonloppuna Shamaaniviikonlopussa. Kutsu tapahtumaan meikän blogissa.

  VastaaPoista
 2. Teksti ei resonoi vapauden ja korkean tietoisuuden kanssa. Pliis, antakaa mulle ilmaisia tuotteita ja palveluja niin mä sitten mainostan niitä!

  Gandhi kääntyisi haudassaan tästä markkinameiningistä, joten sinun kannattaa vaihtaa blogisi slogan.

  VastaaPoista
 3. Neitonen: Gandhi voisi myös olla iloinen, jos huomaa, että toinen ihminen saa toisessa aikaan ärsyyntymistä, jos toinen ihminen ottaa siitä opikseen. Ennemmin tai myöhemmin :)

  VastaaPoista
 4. Ärsyyntyminen oli väärä tulkinta.

  Se ihmetyttää jos ihminen puhuu yhtä ja tekee toista. Puhtaasta sydämestä lähtevään haluun jakaa oppimiaan asioita ei vaan kuulu yrittää kahmia etuja itselleen.

  Jos puhutaan vielä Gandhista, niin väkivallattomuus oli hänen prioriteettinsa.

  Väkivallaton ihminen ei unissaankaan söisi lihaa tai kalaa.

  Slogan ei siis ole linjassa tekstiesi kanssa.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...