Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

6.6.2011

Elävän ravinnon luento, Brian Clement Suomessa!

Jos et viime vuonna päässyt, suosittelen lämpimästi seuraavaa luentoa:

Hippocrates Health instituutin johtaja Brian Clement (PhD, LNC) luennoi Helsingissä tiistaina 21.6.2011 klo 17.30-21.00/ ovet aukeavat klo 17! Osoite: Balderin sali Aleksanterinkatu 12.

Illan aikana Brian Clement pitää kaksi luentoa, joiden välissä on lyhyt tauko. Luentojen aiheet ovat 'LONGEVITY & VITALITY: CREATING A DISEASE-FREE FUTURE' ja 'RAW FOOD AND CANCER'. Luentotapahtumassa on simultaanitulkkaus tarvitseville salin takaosassa.

Tilaisuudessa on lopuksi runsaasti aikaa yleisön kysymyksille ja kirjojen ostamiselle. ERY:n myyntiin tulevat kirjat ovat Healthful Cuisine 2nd edition/ Anna Maria Clement & Kelly Serbonich, Lifeforce/ Brian Clement, Living Foods for Optimum Health/ Brian Clement.

Etukäteen liput maksavat jäsenille 25 euroa ja ulkopuolisille 30 euroa/ ovelta 35 euroa. Hinta sisältää vihermehumaistiasen ja -ohjeet. Ilmoittaudu Elävän ravinnon yhdistyksen toimistoon sähköpostitse ery@elavaravinto.fi tai puhelimitse 09/491 267.

UUTTA: Ennakkolippuja á 30 euroa on nyt myös myynnissä Kasvisravintola Silvopleessa Toinen linja 3, Helsinki. Niitä voi kysyä kassalta.

HUOMIO: aiemmin keväällä ennakkoon ilmoittautuneet maksakaa lipun hinta ERY:n tilille mahdollisimman pian (mielellään viimeistään 13.6. mennessä!) varmistaaksenne paikkanne: Helsingin OP 578007-249365. Muista merkitä viite: 42424. Maksukuitti on lippusi, joten ota se mukaan!

Tule mukaan kuulemaan uusinta tietoa elävästä ravinnosta ja esittämään kysymyksiä, joihin et ole saanut muualta vastausta! Henkilökohtaisia kysymyksiä liittyen esim. erilaisiin sairauksiin voi myös lähettää etukäteen Elävän ravinnon yhdistyksen toimiston sähköpostiosoitteeseen.

Levitä tietoa eteenpäin! Tehdään tästä yhdessä upea ja merkityksellinen tilaisuus.

TERVETULOA!

Järjestäjä: Elävän ravinnon yhdistys ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...