Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

26.5.2011

Tulevaisuuskylään lisää talkoolaisia?

Tulevaisuuskylän koordinoinnissa on paljon puuhia ja toivoisinkin nyt edelleen apuja, jotta tapahtuma onnistuu ja saa jatkoa tulevina vuosina.

Jos tiedätte jonkun alla oleviin talkoo-tehtäviin sopivan, tai olette itse kiinnostuneita asiasta niin olkaa minuun yhteydessä. Työnkuva ei vaadi mitään kokemusta/koulutusta, ainoastaan mielenkiintoa asiaan. Samalla pääsee hyvin "piireihin" ja voi löytää vaikka uusia työmahdollisuuksia.

Haemme myös "perustalkoolaisia" mm. infopisteelle.

Myös vinkkejä hyvistä näytteilleasettajista otetaan vastaan!!!


HAUSSA: TALKOOLAISIA TULEVAISUUSKYLÄ-TAPAHTUMAAN

Tulevaisuuskylä etsii tiimiinsä lisää avustavia tuottajia. Erityisesti etsimme pikaisesti talkoolaistuottajia seuraaviin osa-alueisiin:


1) Ympäristö-vastuualue

Monipuolisia työtehtäviä tarjolla luonnosta ja ympäristöasioista kiinnostuneelle! Tapahtumaan on suunnitteilla Alkuperäiskansat opettavat -teemailta (yhteistyökumppanina Juurielo ry. ja Tulevaisuuden tutkimuksen seura) sekä Luonnon monimuotoisuus -teemailta (yhteistyökumppanina mm.Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys). Teemailloille etsitään tuottajaa, joka jatkaa sisältöjen suunnittelua ja tuottajatahojen etsintää teemailtoihin. Lisäksi ympäristö-vastuualueeseen kuuluu avustaminen Tulevaisuuskylän Kaupunkiviljely-teemapisteen tuottamisessa (teemapiste sisältää kasvihuoneen, taidepuutarhan ja ympäristötaidenäyttelyn, yhteistyökumppaneina Dodo ry, Pirkanmaan Martat, Tampereen ympäristönsuojeluyhdistys, Pirkanmaan Perinnepiha-hanke ja TAMK) ja mahdollisesti tapahtuman vastuullisuuden selvittäminen (tiedonhaku vastuullisesta, ekologisesta tapahtumatuotannosta ja kävijöiden vastuullisuuskyselyn teossa avustaminen).


2) Teknologia-vastuualue

Teknologiasta, keksinnöistä ja tulevaisuudentutkimuksesta kiinnostuneelle! Tapahtumaan on suunnitteilla tulevaisuuden teknologioita ja ekologisia keksintöjä käsittelevä keskustelutilaisuus (yhteistyökumppaneita etsitään) sekä ekologisten keksintöjen esittelyä (esim. alan yrityksiltä tuotesijoitteluna, mahdollinen yhteistyökumppani Demola). Näihin osa-alueisiin etsitään tuottajaa, joka lähtee selvittämään yhteistyömahdollisuuksia ja ideoimaan sisältöjä.


3) Pienempiä vastuualueita

Tapahtumaviikolla tarvetta tulee olemaan mm. backstage-avustajalle, lukiolaisryhmien yhteyshenkilölle sekä pystytykseen, purkuun ja järjestyksenvalvontaan osallistuville.

1 kommentti:

  1. Hei! Suosittelisin ottamaan Remaken tapahtumaanne mukaan!
    http://remake.fi/etusivu/

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...