Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

19.5.2011

Linkkivinkkejä tulevaisuuden työpaikoista ja muistakin???

Laittakaa kommenttiosioihin vinkkejä tulevaisuuden työpaikoista ja hyvistä yrityksistä ja/tai koulutusohjelmista, koska nyt alkaa olla se aika, jolloin ihmiset pohtivat "Mitä mä nyt sitten teen" "Mikä on mun juttu jne" Joskus hetken tai kauemmankin ajan downshiftaaminen ja elämän hidastaminen eli toisinsanoen tekemättömyys on poikaa (suosittelen lämpimästi), mutta jos tuntuu, että "nyt voisi jotain taas tehdäkin" niin ehkä kannattaa lähteä katsomaan, mitä on tarjolla. Itse lähdin kaksi vuotta sitten ayurvedakoulutukseen ja se aika aloitti oman elämän hidastamisen ja suurempien juttujen oivallusprosessin. Miksi? Ehkä siksi, kun teki jotain täysin odottamatonta. Teki jotain täysin uutta. Teki jotain johon aidosti uskoi. Teki jotain itse tekemisen, eikä "sitten kun" takia. Teki jotain, josta mieli ei saanut mitään. Teki jotain kaiken muun, kuin rahan takia-->ja sitten alkoi tapahtua!

Tulevaisuuden yksi tärkeä ja varma ammatti on luomuviljelijä. Mitä muuta?

Oma linkkivinkki/ suositukseni on elokuussa pidettävä VERIKUVAAJAN KOULUTUSOHJELMA
Veriterveysneuvojan koulutus antaa valmiudet kuivaverikuvaajana toimimiseen ja terveysneuvojapalveluiden tarjoamiseen. Kurssi antaa myös perusteet elävän veren analyysistä sekä ravitsemuksellisesta ja liikunnallisesta neuvonnasta.

Olen vakuuttunut, että verikuvaukset tulevat yleistymään julkisellakin puolella jossain vaiheessa, kun perinteisetkin tahot havahtuvat siihen, kuinka yksipuolisesti ihmistä ja hänen verta tutkitaan. Mikroskopian avulla verenkuvia voidaan tarkastella monipuolisesti ja antaa ennaltaehkäiseviä ohjeita jo ennen kuin se oire/vaiva tulee. Olen kirjotellut blogissa usein omista verimittauskokemuksista ja tutuiltakin olen kuullut positiivista.

Koitetaan saada mittaaja viimeistään Tulevaisuuskylään mukaan. Sain tänään paljon lisävastuuta kyseisen tapahtuman suhteen ja edelleenkin toivon vinkkejä ohjelmistopuolelle (Ekovaatesuunnittelijat = muotinäytös, Ekokampaamot = hiusnäytös, luomumeikkaaja??) Näytteilleasettajapaikatkin täyttyvät hyvää vauhtia, mutta vielä mahtuu mukaan :)

Päivittelen myös Tulevaisuuskylän Facebook-sivuja ja toivon myös sinne  tapahtuman aihepiirin sopivia linkkivinkkejä, eli uutisia tulevaisuuden ekologiseen rakentamiseen/asumiseen/elämiseen/ravintoon jne. sopivia uutisia.

2 kommenttia:

  1. Kiitti Heidi vinkistä,Matti ilmoittautuikin tuonne verikuvaaja kurssille:)

    VastaaPoista
  2. LUOMUpuutarhuri-koulutus Keuda/Mäntsälä. Alkaa keväällä 2012.
    http://www.keuda.fi/portal/aikuiset/tutkintoon_johtava_koulutus/tutkinto?id=279&ala=7

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...