Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

23.5.2011

Kestävä tulevaisuus valokuvakilpailu

Koska tiedän, että lukijoissani on paljon ammattitaitoisia tai sen tasoisia kuvaajia, pyydänkin heitä ¨ja kaikkia kiinnostuneita huomioimaan seuraavan kilpailun:

Kukkivatko tomaatit kaupungin katoilla? Kutooko supermalli itse sukkansa? Pääsevätkö lapset säätämään lakeja tai vanhat valtaamaan stageja? Kestävä elämäntapa tarkoittaa elämistä luonnonvaroja säästäen. Tämän avulla pyritään turvaamaan nykyisten ja tulevien sukupolvien toimintamahdollisuudet maailmassa. Miltä kestävä tulevaisuus sinun toiveissasi näyttää?

Tulevaisuuskylä-hanke julistaa kaikenikäisille pirkanmaalaisille Tulevaisuus-aiheisen valokuvakilpailun. Vangitse valokuvaan näkemyksesi kestävästä tulevaisuudesta. Kuva voi olla lavastettu tai dokumentaarinen, pokkarikameralla näpätty tai kuvankäsittelyohjelmalla muokattu. Keksi valokuvallesi osuva nimi.

Kilpailussa on neljä sarjaa: 3-6 vuotiaat, 7-12 vuotiaat, 13-18 vuotiaat ja yli 18-vuotiaat. Kaikkiin sarjoihin voi osallistua yksin tai työryhmänä. Joka sarjan voittaja palkitaan 30 e lahjakortilla Runsaudensarveen.

Valokuvat tulee lähettää viimeistään 30.6.2011 osoitteeseen minuntulevaisuuteni@gmail.com. Kuva tulee lähettää jpg-muodossa, sopiva koko noin 2000 x 3000 pikseliä. Laita mukaan kuvan nimi, kuvaajan nimi, syntymäaika, sähköposti, puhelinnumero ja osoite. Kilpailun päätuomarina toimii valokuvaaja Marjaana Malkamäki. Palkitut valokuvat esitellään näyttelyssä Tulevaisuuskylä-tapahtumassa 2.-3.9.2011 sekä Tulevaisuuskylän internetsivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...