Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

28.4.2011

Luomu/lähiruoka/terveys - festarit järjesteillä Tampereella, apua tarvitaan!!!

Nyt tapahtuu ja huikeita!!! Olemme järjestämässä Tampereen keskustorille luomu/lähiruoka/kokonaisvaltainen terveys - aiheista tapahtumaa/festaria elokuussa, 13-14.8. Pääjärkkäreinä toimin minä ja Heikki Harju. Aikataulu on kireä, koska mahdollisuus tapahtumaan tuli yhtäkkiä ja näinpä tarvitsemmekin nyt paljon apuvoimia, jotta tapahtuma onnistuisi.

Tapahtuma olisi kaikille avoin, vastakkainasetteluja välttävä terveys/lähiruoka-aiheinen festari. Olemme saaneet tapahtumaan jo hyviä esiintyjiä niin luento -kuin taiteilijapuolelta, mutta kerron niistä vielä lähempänä. Jos sinulla on jokin julkkistuttava, kuka voisi sopia teemaan, niin infoile ihmeessä!

Emme ole vielä saaneet päätöstä tapahtuman rahoituksesta, mutta tiedämme ja uskomme, että rahoitus järjestyy jotain kautta. Neuvottelut jatkuvat lähiviikkoina, mutta ennen sitä voimme jo lähteä viemään asioita eteenpäin. Tässä vaiheessa tarvitsemme paljon vapaaehtoisia työntekijöitä.

Jos olisit innokas auttamaan joko jo järkkäily/suunnittelupuolella tai sitten edes tapahtumapäivänä/päivinä, niin ole yhteydessä minuun pikapuoliin. Tehtävistä emme voi maksaa palkkaa, mutta takuulla saa hyvää työkokemusta ja iloa mukana olemisesta yhteisen hyvän puolesta. Hyville tyypeille saattaa löytyä jatkotyöllistymismahdollisuuksia alalta!

Seuraavassa vapaana olevia toimenkuvia. Jokaisiin toimenkuviin tarvitaan muutama henkilö ja etenkin järjestyksenvalvojista on pulaa. Jos luulet, että kys. työ sopisi sinulle, ole yhteydessä ja mahdollisimman pian. Kiitän suuresti jo etukäteen panoksestasi :)

-Markkinointi/promootiohenkilö toimenkuvia mm. flyereiden jako, promootiot liikkeissä...

- Graafinen suunnitteluhenkilö: Mainoslehden taitto

- Media-assistentti: Videokuvaus tapahtumassa (hlöitä, joilla on hyvät laitteet) Valokuvaajia on jo 1 kpl, mutta kuvaushommaahan voi tehdä myös muiden töiden sivussa

- Järjestyksenvalvojia NÄITÄ TARVII PALJON!! Jokaista 100 kävijää kohti tarvitsee olla 1 kortillinen eli kortillisia ja kortittomia tarvitaan!!

- Hankinta-assistentti. Auttaa tapahtuman tuolien, penkkien, stereolaitteiden jne, hankinnassa.

- Ruokamyyjien vastaava. Joku jolla ehkä hieman kokemusta?

- Ensiaputaitoisia henkilöitä

- Henkilökohtaisia avustajia, esim. pyörätuolillisten auttaja

- Viittomakielen osaaja

- Autollisia kuskeja(tarvittaessa auttavat)

- Ohjelmistosuunnittelija. Työryhmän kanssa suunnittelee tapahtuman ohjelmarungon ja teemat.

- State manager. Hoitaa artistit lavalle, backstage kokemusta tarjolla :)

- Haastattelijoita. Sanavalmis ja aiheesta jotain tietävä tyyppi.

- Oma ohjelma? Onko sinulla jokin teemaan liittyvä esitys tai tee muuten itsesi hyödylliseksi suuremmalle kokonaisuudelle ;)

Laita viestiä eteenpäin tuttavillesi ja myös myöhemmin on mahdollista tulla mukaan. Perustamme tapahtumalle nettisivun ja Facebook sivun, heti, kun rahoitus ja nimi selviävät.

Yhteys: heidi@navadina.net

8 kommenttia:

 1. Hieno juttu,toivottavasti saatte kaikki sujumaan oikein hyvin. Kuulostaa tosi hienolta tapahtumalta!
  Meillä on täällä vastaava tapahtuma aina toukokuisin,jo ollut monta vuotta.Paljon kojuja,ja sitten hyviä luentoja,joihin ostetaan liput erikseen.Eniten odotan tämän herran luentoa
  http://youtu.be/E8wCdnvwDTY

  VastaaPoista
 2. Vautsi,kuulostaapa hyvältä:)Täytyypä laittaa kalenteriin ylös että päästään tulemaan!

  VastaaPoista
 3. Jep! Kiitos jo avustajiksi ilmoittautuneet!

  Tampere voisi vielä enemmän aktivoitua ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Heidi, mahtavasta ideasta! Ilmoittauduin jo innolla mukaan. Otetaan mallia ja aktivoidutaan myös täällä pääkaupunkiseudulla! =)

  VastaaPoista
 5. Rahoitus järjestyy yleensä niin että marssii pankkiin ja anoo lainaa.

  Vai pyritäänkö tapahtuma järjestämään muiden rahalla (esim. jollakin EU-tuella) ja keräämään kuitenkin voitot omaan taskuun?

  VastaaPoista
 6. Tämähän kuulostaa hienolta, odotan innolla ja mielenkiinnolla mitä on tulossa! ..tällaisia tapahtumia tarvittaisiin enemmänkin.

  VastaaPoista
 7. Jos tää tapahtuma on kerta kaikille avoin, niin kuin tekstissä lukee, niin ihmettelen vaan mistä ne huimat voitot ois tulossa...

  VastaaPoista
 8. Hu Linda, tuotemyynnistä tietenkin. Ihmettelen miksi tuotemyyjät ym. oletettava terapeutit ei vois maksaa palkkaa saamistaan rahoista.
  Vaikuttaa taas niin tutulta menolta näissä foodipiireissä.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...