Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

1.4.2011

Huhtikuun helmet mm. Erotiikkaa ja ehdottomuuksia -ilta

Huhtikuussa tapahtuu! Kalenteri ja kynä käteen, tässä muutamia helmiä:

1. Conscious raakasuklaat saapuvat Ruohonjuuriin. Lue lisää Ruohonjuuren Facebook-sivuilta ja tule moikkaamaan minua ja maistamaan näitä ylellisyyspatukoita seuraaviin paikkoihin:

4.4. Itis 12-18, 7.4 Tre 12-18, 13.4 Turku 12-18 ja 18.4 Kamppi

Conscious patukkaa saa Xoco nettikaupan ja Ruohonjuurien lisäksi ostaa myös Tampereen Runsaudensarvesta, Helsingin Itäkeskuksen, Kurvin ja Fredan P&S - liikkeistä sekä Tampereen Pyynikintorin lihasta (lähiaikoina!!)

--------------------------------------------------------------

2. 10.4 Moments-Katjan kokkauspäivämät/iltamat Helsingissä. Katso mistä on kyse Katjan blogista ja mene oppimaan hifistely raakaruokien tekoa - ei, en usko, että se on kovinkaan vaikeaa! Katjan tuntien takaan unohtumattoman makuelämyksen, innostavaa seuraa ja loistavaa käytännön oppia!-----------------------------------------------------------

3. 21.4. klo 18 Puhdas makuelämys luentoilta Porin WoimaTilassa. Ilmoittaudu luentoon heidi@navadina.net. Jos Woimatila on sinulle ennestään tuntematon ja asustelet Porin seudulla, niin kipin kapin tutustumaan ainakin paikan Facebook - sivulla :)

------------------------------------------------------------

4. 30.4. klo 00-06 Erotiikkaa ja ehdottomuuksia -ilta, Tampere, Subway (Shasaa vastapäätä). Tässä illassa kerromme, miksi raakaravinto on AINUT MUST - ruokavalio, mikä on olemassa. Muut vievät hitaaseen tai nopeaan kuolemaaan. Siirtymä siihen, tulee tehdä heti! Kerromme myös miksi kaikenlaiset riippuvuudet ovat hyväksi. Kuulet myös, miksi raakasuklaalla kannattaa korvata kaikki ateriat ja paikan päällä nautimmekin ainakin 5 kg suklaata/hlö. Ota omat piiskat ja käsiraudat mukaan mukaan! Ilmottaudu tähän iltaan Epämukavuusalueella -Heikille. Shasan Suklaata&Seksiä jää todellakin kakkoseksi tälle illalle!


Ja loppuun hieman periteisempiä juttuja, nimittäin asuntokauppoja

Jos tiedät potentiaalisia, myynnissä olevia tai myyntiin tulevia omistusasuntoja (joko pieni omakotitalo/rivitalo/isompi kerrostalo, väh. 65 neliötä) Tahmelassa, Pyynikillä tai Pispalan rinteessä, saa vinkata. Myös kaikki lähteen lähellä (muuallakin Suomessa) ja Tampereella järvien vieressä huomioidaan. Hinta mielellään alle 250 tuhatta

Jos joku on alustavasti myös kiinnostunut Pirkkalan puolella Tampereen rajan vieressä sijaitsevasta uudehkosta kaksiostani niin kysy lisäinfoa!

5 kommenttia:

 1. Conscious-patukoita voi ostaa myös Kouvolasta, Aseman Suolahuoneelta! Jos mainos sallitaan.. terkuin suolahuoneen yrittäjä Heli =)

  VastaaPoista
 2. Moi! Conscious-suklaata löytyy myös Hyvinkään Punnitse ja säästä liikkeestä :)

  VastaaPoista
 3. Olet edelleen kärkikymmenikössä!

  Top-blogit Suomessa

  terveisin,

  veteraaniurheilija

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa hyvältä teidän erotiikka ilta:)

  VastaaPoista
 5. Ottikohan joku todesta tuon illan? ;)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...