Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

22.3.2011

Synttäriherkkuja, Suklaata ja Shasaa ja S.....

Tässä kaksipäiväisten, parhaiden, ihanien ja rankkojen synttäribileiden jälkkäritarjoiluja, joiden reseptiä pyydettiin:

Omppupiirakka (takuuhitti) + vaniljakastike. Tällä kertaa sovelsin pohjaa siten, että alimmainen sekä ylimmäinen osa oli tästä ja niiden väliin laitoin vielä tätä kinuskitaikinaa. Päälle ompunpaloja ja kookoshiutaleita. Nam nam ja piirakka maistui niin aamu -väli - päivä -ilta kuin yöpalaksi :)

Cashewkastike (aina vaan parempi): Liotettuja casheweita haluamasi määrä, agavea, hunajaa tai itse laitoin palmusokeria, luonnonvaniljaa, vettä, että sekoittuuPähkinä-suklaakarkki, josta kiitos kuuluu Heikille oli seuraavanlainen sovellus:
- Pohja: Okriinan raakatoffeereseptiä
- Päälle kerros raakasuklaataikinaa (whatever you want)

- Jäädytä muffinssimuotissa ensin toffeeta, lisää sitten suklaa ja jähmetä uusiksi. Lisää kookoshiutaleita päälle

Jostain kumman syystä jotkut kuvat kääntyvät, kun koitan lisätä niitä blogiin tai Facebookkiin?

Vastaavia ellei parempia herkkuja saa maistella myös Tampereen Smoothie/salaattibaari SHASASSA! Go&Enjoy. Lauantaina klo 19 alkaen paikalla pidetään Suklaata&Seksiä part II - iltamat. Ilmoittaudu mukaan, niin minäkin teen :)Shasan illat eivät kuulemma jätä kylmäksi. Toivotetaan kevät, aurinko, tuleva bilekesä jo tervetulleeksi, vaikka lumi sinnittelee vielä maassa vaikka paras synttärilahjani oli ihanien hoitolahjakorttien lisäksi pinkki, itsemaalattu, vanha potkukelkka!!!

Tässä kuvassa toisiin, indiahenkisiin synttäribileisiini lähdössä.

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja hyvännäköisiä herkkuja sulla ollut pirskeissäsi!Itelläkin tulee pyöreet 30 täyteen syksyllä,katsotaan mitä tulee keksittyä:)

    VastaaPoista
  2. Oliko ne jälkkäri"palaset" samoja kuin nuo karkit? Ne olivat mun makuun maistuvimpia, kun en omenaa saa syödä tällä hetkellä. Ajattelin, että jos koittaisin päärynää omenan korvikkeeksi =P

    VastaaPoista
  3. Mä oon itse huomannut tuon kuvien kääntymisen, kun kuva on otettu vaakatasoon ja on isokokoinen. Kun olen vähän rajannut pienemmäksi niin silloin saa menemään "oikein päin" =)

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...