Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

10.2.2011

Ulos kaapista - etenkin miehet!

Tällä tarkoitan, että blogi pystyyn. BLOGI PYSTYYN. BLOGI PYSTYYN JA KASVU ON TAATTU.

Miesystäväni Heikin blogi "Epämukavuusalueella" on tässä näyttämässä mallia niille lukuisille miehille (miksei naisillekkin), joilla on sisällään valtava potentiaali, mutta joita ylpeys/ujous tms. vielä estää "kaapista ulos" - tulemiseen.

Itseäni kiinnostaa ainakin eniten blogit, joissa on merkkejä kasvusta. Ei kirjoiteta pelkästä kuivasta asiasta, ei myöskään olla kiinnittyneitä tiettyyn teemaan ja asiaan. Kehittymistä on se, kun tunnustaa avoimesti epämukavuudentunteensa tai epäonnistumisensa (jotka ovat tietenkin mielen illuusioita). Mitä enemmän puramme niitä, sitä enemmän olemme vapaita. Ja eikös se ole se juttu täällä!

Tässä muutama blogi, joissa näkyy selkeä tahto kulkea vapauden tietä:

Kuun ja Vuoren välissä

Tietoisena ja Vapaana

Olla Anna - Anna Olla 

Ja tietenkin Angelin: Vapauden tie

Oma Spiralling-bloginikin saakoon vielä mainintansa

(yllättäen viimeisimmät ovat Vapaus-akatemian jäseniä)


Jos oma blogisi (tai tuttavasi) sopii näihin teemoihin, niin lisää kommentteihin :)

8 kommenttia:

 1. Camoon... eihän noi blogaa edes omalla naamallaan - paitsi Angel, siitä propsit

  VastaaPoista
 2. Totta! Oma nimi tuo uskottavuutta, tosin itsekin aloitin vain etunimellä ja kevyistä aiheista kertoen. Sitten lähtikin lapasesta:) Se on hyvä ja helpompi lähtee kirjottamaan mistä tahansa, ja mitä vähemmän järki tai mieli mukana sen parempi

  VastaaPoista
 3. No alussahan tässä vasta ollaan mutta eiköhän tässä matkan varrella joudu miettimään omiskin tuntemuksia. Kaikillahan meillä on oma tyyli ja minun flow eroaa vaikkapa Ollin flowsta. Silti me voimme olla saman asian ajajia. Elä siis Heidi tylytä meitäkään jotka pyrkii pohtimaan enemmän asioita kuin itseään blogeissaan, please :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki teksti on luomista, mikä on todella tärkeää. En tylytä, kaikilla on takuulla jotain annettavaa täällä pallolla :)

  VastaaPoista
 5. Ihan huippua olla blogaamatta omalla naamallaan! ASIA on tärkein, ei se kuka sen kirjoittaa.

  Ihan huippua blogata omalla naamallaan, jos tekee sen ilman itsekorostusta. Minä Minä Minä. Itsekorostus on NIIN lamea.

  Heidi, blogisi on kiva etkä egoile! :)

  VastaaPoista
 6. http://mantelimango.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Näin alussa omalla kohdalla on helpompi, kun voi nojautua asioihin ja siitä lähteä jatkamaan omalla tyylillä. Ihanan haastavaa!

  VastaaPoista
 8. http://vihertuomo.blogspot.com/

  Hahaa, olinkin just ajatellut että niistä epäonnistumisista pitää kirjoittaa. Sitä siis luvassa piakkoin muutaman päivän sisällä :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...