Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

8.2.2011

Takuuflow ja yllättävät seuraukset

Jos raakasuklaan teko jostain syystä tuntuu vaikealta (?) ja pelkät cacao nibsit maistuvat sellaisenaan ehkä "hieman" voimakkailta on ratkaisuna Thriven palmusokerilla maustetut cacao nibsit.Maustettuja nibsejä saa ainakin huipusta Xoco verkkokaupasta, josta samalla kannattaa hamstrata Conscious -raakasuklaapatukoita, joita muuten saa maistella myös Harakanpesä ekokampaamossa vierailevat asiakkaat (ihan huippua!) Koodilla quinoaa edelleen -5 % ekasta tilauksesta.

Ei tarvitse tehdä suklaata, vaan napsii näitä suoraan! Ihan huippua! Napsin eilen näitä hieman reilummin ja tuli pitkästä aikaa sellainen energiabuusti, joka päätyi yllättävien tai "yllättävien sattumien" ja flown seurauksena siihen, että varasin matkan Intiaan 2,5 viikoksi. Lähtö on jo parin viikon päästä ja aurinkoenergiaa siis tiedossa. Otimme vain lennot Mumbaihin ja sieltä tarkoitus reppureissailla varmaankin ainakin Goalle ja Keralaan. Joudun hehkuttamaan asiaa lisää ehkä jossain välissä :)

7 kommenttia:

 1. Wohoooo!!!!!!! taidan heti itekki ruveta popsimaan noita, jos ne veis mutkin intiaan ;)
  Intia on ollut pitkään haaveissa, lupaatkin laitella kuvien kera matkatarinoita :)

  VastaaPoista
 2. Wau, onnittelut - Intiaan! En ole saanut aikaiseksi kirjoitusta omasta Intian reissustani. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että fyysisesti olen Suomen talvessa, mutta sielu taitaa olla vielä Keralan Kovalamissa, niin täysin tuohon eteläisen Intian helmeen, sen hymyileviin kasvoihin, aurinkoon, kuumuuteen, mereen, ruokaan, lähes kaikkeen rakastuin... Pakkohan sinnepäin on jossain vaiheessa uudelleen matkustaa.

  Huomasin, että maininta Oriveden Raw-illasta on vielä Navadinan sivuilla, poistatko sen sieltä.

  VastaaPoista
 3. Wau! Mahtavaa Intian-reissua! Suosittelen Keralassa käymään Varkalassa. Ja takavedet eli backwaters on ehdottomasti koettava! Yksi päivä kannattaa viettää myös Tamil Nadun osavaltiossa eli Intian eteläkärjessä sijaitsevassa hindujen pyhässä kaupungissa Kanyakumarissa. Siellä kolme merta kohtaavat toisensa, auringonnousut ja -laskut ovat käsittämättömän upeita, ja paikalta löytyy vielä sekä Gandhin että Vivekanandan muistomerkit. Enjoy! =)

  VastaaPoista
 4. Eevi: joo kannattaa kokeilla :) Keho taitaa olla jo turtunut raakasuklaaseen, mutta ehkäpä palmusokerissa on jotain uusia kytköksiä muodostavia yhdisteitä aivoille

  Muille kiitos vinkeistä, niitä otetaan kiitollisena vastaan :)

  VastaaPoista
 5. Heidi, ihanaa ja ihan supermahtavaa ja läsnäolevaa reissua :)

  VastaaPoista
 6. Huippua, aivan ihanaa reissua! :) Todellakin, ehdottomasti Liisan tavoin suosittelen Keralassa backwaterseihin tutustumista ja Varkalasta jäi myös todella hyvät muistot. Lisäksi vielä siellä seuduilla kun on myös vuoristoa, niin Munnarin teeviljelmät oli myös aika huikeaa nähtävää. Tosin Intia on kyllä täynnä koettavaa, joten ei ainakaan kannata liikaa kohteita ottaa yhdelle reissulle että on aikaa myös olemiselle. :)

  VastaaPoista
 7. ihanaa intiaa! <3

  itse olen afrikassa kesään asti. mietin päivän tätä lähtöä. on niin uskomatonta olla aurinkossa ja nauttia tuoreista hedelmistä! <3 ja ennen kaikkea tästä elämänilosta!

  matkakuvia odotellessa :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...