Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

1.2.2011

Nikken magneettituotteiden esittelyilta 16.1

Olemme pitkästä aikaa pitämässä Nikken-tuotteiden esittelyiltaa, koska kysyntää näille tuotteille on alkanut olemaan ihan kiitettävästi ja käytännönläheinen ilta on hyvä tapa tutustua tähän asiaan.

Pidän illan vielä enemmän asiaatuntevan Aarne Eräsen kanssa ke 16.2 klo 18 alkaen. Illassa on mukana useita Nikken tuotteita vedensuodattimista magneettikoruihin ja kerromme niiden terveyseduista. Illassa saa myös maistella/ostaa Fiesta Mole mausteseosta eli tarjolla on ainakin salaattia ja Raw illoissakin suosittua avokadodippiä sekä ehkäpä yllätys yllätys jotain jälkkäripuoltakin. Ilta on muuten maksuton eikä ole ostopakkoa!

Nikken tuotteista lisäinfoa mm. tässä blogissani sekä tällä sivustolla. Ilmottaudu iltaan: heidi@navadina.net. Ilta pidetään Pirkkalassa, hieman yli Tampereen rajan. Tervetuloa!Ps. Ennen iltaa voi halutessaan tulla Ayurvediseen kehotyyppianalyysiin, joita olen alkanut tekemään. Ks. sivuiltani lisäinfoa, teen analyyseja myös sähköisesti ja puhelimitse, jos asut kauempana:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...