Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

12.1.2011

Harakanpesään kaunistautumaan!

Mitä on kauneus? Onko kauneudella ja ravinnolla mitään tekemistä toistensa kanssa ja jos on niin mitä? Tästä teemasta painottaen seikkaa "vähemmän on enemmän" tulemme kertomaan lisää Tampereen Nekalassa sijaitsevassa Harakanpesä-ekokampaamossa pidettävässä Beauty & Raw illassa 28.1. Olemme muuttaneet illan rakennetta ja hintaa siten, että illan kesto on: klo 17-21 ja hinta on 55€ ilman meikkiä ja 90€ meikin+kotiinviemisten kanssa. Ilta on aiempien Raw iltojen tyyliin ravintopainotteinen ja tilaa on vielä hyvin! Katso tästä lisäinfoa

Mira tekee Harakanpesässä kasvivärjäyksiä, intialaista päähierontaa, savi- ja merilevähoitoja sekä luomumeikkausta Couleur Caramel - sarjalla. Paikasta saa ostettua myös mm. Argitalin savituotteita sekä emäksistä suolaa (Jentschura, Meine Base). Olen itse käynyt Miralla nyt kasvohoidossa, hiustenleikkauksessa sekä meikissä. Kaikki hoidot ovat erittäin, jopa poikkeuksellisen kokonaisvaltaisia ja rentouttavia. Esim. kasvohoitoon kuuluu myös energiahoitoa, päähierontaa sekä vyöhyketerapiaa. Hoito oli kokonaisvaltainen ja superrentouttava elämys, jossa hoidetaan koko kehoa ja vielä syvemmältä.

Mira käyttää kampaamopalveluissaan hiustenpesussa suodatettua vettä, mikä on mielestäni aika luksusta. Itseltäni hän katsoi myös pään energialinjauksen ennen kuin alkoi leikkaamaan. Kampaamotuolissa pääsi hetkessä meditatiiviseen tilaan - ja rentoutumisen ja mielen tyhjentämisenhän tulisi olla ensisijaista ihmiselle - ei se, että höpötetään ja avaudutaan kaikki naapurienkin asiat:) No, välillä saa höpötellä vähän turhempiakin asioita, on sekin jossain määrin ihan rentouttavaa.

Meikissä olin loppusyksystä, samana päivänä, kun pidin Tampereen Runsaudensarvessa Raw iltaa. Meikin sävyt valittiin vaatteideni perusteella, tosin tuo keltainen ei taida sittenkään olla ihan oma värini:) Ihastuin kuitenkin Caramel sarjan kultaiseen luomiväriin, joka sitten päätyi matkaani emäksisen suolan sekä Argitalin savishampoon ja hoitoaineen kera jotka ovat tosi ihania! Myös suolasta tykkäsin kovasti ja pitääkin ostaa uutta, koska olen hukannut purkin. Meine Base suola kiihdyttää happojen ja kuona-aineiden poistumista ihosta ja sisältää arvokkaita emäksiä muodostavia kivennäisaineita. Suolaa saa Miralta tai esim. tästä. Muistutan tässä yhteydessä myös kasvoveden käytöstä, koska ihomme pH on hapan puhdistusmaidolla pesunkin jälkeen. Kasvovesi sitten neutraloi ihon.

Joskus aiemmin olen kertonut kehotyypilleni ominaisista iho-ongelmista, näpyistä jotka ovat tullet hormonaalisen ehkäisyn käytön lopettamisen seurauksena. (toisinsanoen hormonaaliset lääkkeet pitävät oiretta piilossa ja kehoa tukossa..) Näppyjä tuli myös, kun aloin puhdistaa ruokavaliota - ensimmäisten kuukausien jälkeen otsa oli täynnä pikkunäppyä. Viime kesän jälkeen havaitsin, että näppyjä ei ole enää ollenkaan, eli detoxi alkaa olla loppuvaiheessa. Tosin uskon, että ihoni tulee olemaan vielä paaaljon paremmassa kunnossa etenkin, kun saan mineraalivajeet täytettyä. Kehon puhdistamisen ohella riittävät mineraalit ovat a ja o sisäiselle ja ulkoiselle kauneudelle.

Tässä pari sopivasti hämärää kuvaa meikkauksesta :) Tulkaa Raw iltaan ja muutenkin kokeilemaan meikkiä. Illassa voimme ottaa sitten hienoja kuvia, jotka saatte itsellenne!

Ps. Laittakaa kommenttiosioon, jos olette käynyt Harakanpesässä ja laittakaa vaikka plussia sen mukaan, mitä tykkäsitte!





---ja edelleen otan yhteistyöehdotuksia vastaan koskien erilaisia kauneusjuttuja - ja muitakin :)
Harakanpesä/Mira: 050 9100 290

Harakanpesä Facebookissa

8 kommenttia:

 1. Moikka! Mä oon unohtanut koko kasvoveden käytön kokonaan. Mitä kasvovettä sä suosittelet? Käytätkö tuota suolaa siis kylvyssä vai miten? :)

  VastaaPoista
 2. Moiks! Itse käytän Pur Aloen ruusukasvovettä, jota hankin aikoinaan täältä: http://www.ecodeal.fi/ Suolaa käytin kasvoille kuorintamaiseen tyyliin (ja käytän taas kun saan purkin)

  VastaaPoista
 3. Heii! (kysyn nyt tässä kun en tienny muuta paikkaa ;) )
  Olen tässä miettinyt, kun puhut paljon siitä, että pitäis kuunnella itteään ja herätä yms. niin Haluaisin mieluiten tehdä samantyylistä(ei ehkä ihan Ayurvedista hommaa) työtä kuin sinä. Mutta en tiedä yhtään minne mennä ja minulle on sanottu, että jos en suorita opintojani(jotka ahdistavat minut ihan lukkoon!!) niin en saa hyvää työtä ja joudun elämään vähän niukasti.

  Ehkä vähän härski kysymys, mutta.. Miten sinä saat kaiken rahasi tuohon elämiseen, varsinkin nuo luomujutut ja noihin ajatuksiin kuuluvat härpäkkeet maksavat tietääkseni aika paljon?

  VastaaPoista
 4. Pitäis herätä;) ehdottomasti!!!! ;) Ketä sinä kuuntelet, vanhempiasi, muita auktoriteettejäsi, mediaa vai itseäsi? Siitä hetkestä kun lopetin muiden kuuntelemisen ja otin askeleen kohti olennaista: päätin lopettaa ei-oikeasti kiinnostavan työn etsimisen ja keskityin vaan niihin asioihin, mistä nautin 100%:sesti, eli puhtaaseen ravintoon ja kirjoitteluun ja mielekkäiden kirjojen lukemiseen asiat ovat tapahtuneet itsestään.

  Menoista. Olen aina tottunut elämään kulutukseni mukaan ja pienillä tuloilla. Siksi nyt tuntuu, että elän luksuselämää, vaikka teen töitä ehkä vain 2 päivää kuussa...kuitenkin maksan asuntolainaa, laskut jne. säästän kaikessa muussa paitsi ruoassa, mutta silti tuntuu että voin matkustella esim. ainakin kerran vuodessa, eikä tunnu yhtään kituelämältä muutenkaan. Se on hyvin paljon mielessämme se, että "emme pärjää jos ei ole oikeeta työtä". Toki yrittäjyys vaatii tiettyä asennetta mutta etenkin uskoa ja innostusta.

  Toki muistutan, että olen käynyt myös esim. tradenomin koulutuksen, josta on osittain ollut hyötyä markkinoinnissa/yrittäjyydessä. Enemmän uskon kuitenkin monipuolisen työkokemukseni opettavuuteen. Suosittelenkin siinä tapauksessa, että ei ole varma yrittäjyydestä menemään vaikka työharjoitteluun alalle joka kiinnostaa. Siinähän sitten näkee:)

  Ehkäpä jatkossa voisin pitää jonkinlaisia koulutuksia - tämä ala tulee niin nousemaan ja nousee koko ajan. Samoin kiinnostus ayurvedaan ja kaikkeen luonnonmukaisempaan raakailloista (ja kaikesta sosiaalisesta ja yhdistävästä) puhumattakaan. Kannustan myös luomaan jotain ihan uutta! Perustyössä olevat eivät yleensä luo vaan suorittavat asioita saman kaavan mukaan. Esim. serkkuni on hieroja ja niitähän riittää. Jos on vähänkin luovuutta /ideoita, niin voisi keksiä ihan uusia tapoja hyödyntää tätä ammattia, kuten lähtee kiertämään yrityksiä. Toki sitä luovuutta tai uskallusta pitää ensin hankkia - esim. puhdistamalla kehoa (ja mieltä) :)

  VastaaPoista
 5. Niin sitä vielä, että toki saan jonkin verran asioita yhteistyökuvioiden kautta, jota teen 100% vain niiden tahojen kanssa, joiden tuotteisiin/palveluihin uskon. Enemmistön tuotteista maksan kuitenkin omasta pussistani.

  "Tee sitä, mitä muutenkin tekisit - niin haluamasi elämä tulee luoksesi" -toimii siis jonkin aikaa, mutta kuten hetki sitten kirjoitin, usein silloin kun olemme saaneet haluamamme, kyllästymme siihen ja haluamme mennä eteenpäin. Toiset hitaammin, toiset nopeammin.

  VastaaPoista
 6. Niin ja vielä: Vaihdantatalous on tulevaisuutta: "pääset raw iltaani - tee mulle ayurvedahoito vastineeksi" jne.

  VastaaPoista
 7. Okei kiitos :)! Onko sulla kiireitä vai voiko sulle lähettää sähköpostia tai jotain, kun en uskalla puhua kaikkea tässä "julkisesti"? Tekis vaan mieli kertoa omaa tarinaani vähän :D

  VastaaPoista
 8. Tottamaar saa meilitellä, kyllä tässä "terapeuttina" on tullut oltua jo pidemmän aikaa :) Tosin nyt lähden viikoksi Lappiin liikkumaan, joten vastailen viimeistään kun palaan :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...