Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

4.1.2011

Beauty & Raw ilta Tampere 28.1! llmottaudu pian!

Haluaisiko olla kokonaisvaltaisesti kaunis, niin sisältä kuin ulkoa?
Kaipaatko opastusta oikeasti terveellisemmän ja puhtaamman ravinnon pariin sekä luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja meikkiin?

Ensimmäinen yhdistetty Beauty & Raw ilta pidetään Tamperella 28.1. klo 17-21. Paikkana on luomukampaamo/hoitola Harakanpesä, osoitteessa Nekalantie 28. Minä (Heidi) vastaan ravinto- ja ruokaosuudesta ja luomukampaaja/hoitaja/meikkaaja Mira taas kauneuspuolesta. Annamme kokonaisvaltaista opastusta sisäiseen ja ulkoiseen - luonnolliseen kauneuteen ja osallistujat saavat maistella ihania, helposti koostettavia ravinnerikkaita herkkuja sekä saavat jokainen pikameikin luonnonmukaisella Couleur Caramel -sarjalla.

Tarkemman kuvauksen illasta näet tästä esitteestä. Ilta sopii siis ihan aloittelijallekkin - Keep it Simple - tyyppisesti! Esitteen voi kokonaisuudessaan ladata myös nettisivultani.Päivitys 11.1: Ilmottaudu iltaan pian, otamme ainakin 10 henkilöä paikalle. Illan hinta on 55€ sisältäen opetuksen ja ruokailun. Jos haluat myös meikin sekä kotiinviemiset tulee hintaan lisää +35€! Tämä on loistoilta aloittaa uusi vuosi  - ja iltaahan voi kätevästi jatkaa kaunistuneena vaikkapa kaupungin suuntaan :)

Olemme promoamassa Ruohonjuurissa Tammikuun ravintoiltoja tällä viikolla. Keskiviikkona Eevi ja Lari ovat tavattavissa Itiksen Ruohiksessa klo 12-18 ja Perjantaina he ovat Kampissa. Itse olen Treen Ruohonjuuressa pe 7.1. klo 12-18.  Tulkaa kuulemaan illoistamme sekä samalla tutustumaan Tropicai -kookosöljyyn!

1 kommentti:

  1. Illan hinta muuttui siis 55€:ksi, jos haluaa meikin +35€. Aikakin muuttui: klo 17-21

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...