Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

13.12.2010

Uusi päivä -kirja vielä vuoden loppuun myynnissä

Otan Uusi päivä -- e-kirjani vuoden vaihteessa pois myynnistä ja alan jakamaan sitä ainoastaan Raw iltoihin osallistuneille. Jossain vaiheessa saan siitä toivon mukaan kunnollisen painoversion, jolloin sitä voisi ostaa ihan oikeana kirjana.

Olen koostanut (viime aikoina päivitetyn) kirjan perustuen omiin kokemuksiini ihmisen kokonaisvaltaisuuteen sekä muutoksen mahdollisuuksiin liittyen sekä muutamien Raw food "gurujen" näkemyksiin puhtaamman ravinnon merkityksestä. E-kirjassa on kattavat ohjeet siitä, kuinka opettelemme kuuntelemaan kehoamme sekä muokkaamaan ruokavaliota askel askeleelta puhtaampaan ja raakapainotteiseen suuntaan. Suuri painotus on myös ruoansulatuksella: miten saada ruoka helposti imeytyvään ruokaan sekä sillä sekä sillä, miten ruoka vaikuttaa meihin kokonaisvaltaisesti (keho-mieli-sielu). Ayurvedaosio ja kehotyyppitesti antaa suuntaa, miten koostaa ruokavalio oman kehotyypin mukaan. Laatuosiossa huomioidaan, mitkä seikat kannattaa erityisesti huomioida ruoan laadussa. Superfood-osuudessa opimme, miten luonnon omia tehoravineita kannattaa käyttää jne. sekä kokonaisvaltaisuusosiossa mm. sitä, miksi kannattaa opetella syvähengittämään meditoimaan.

Jos et ole vielä hankkinut kirjaa ja sinulla on epäselvyyksiä/epätasapainoa oman ravintosi/kehosi kanssa, niin suosittelen lämpimästi hankkimaan sen viimeistään nyt. Etenkin, jos et jaksa tilata ulkomaisia kirjoja (kuten Wolfe, Boutenko, Cousens) joiden teoksista olen tiivistänyt olennaiset tuohon kirjaani.

Kirjan voi tilata vielä muutaman viikon ajan tästä sekä samalta sivulta voi ladata sisällysluettelon ja johdanto-osuuden maksutta.

Laitoin ensi vuoden Raw illoista jo alustavasti sovitut päivämäärät nettisivuilleni sekä blogiin vasemmalle palkkiin. Tammikuun lopussa tulee ensimmäinen Beauty-Raw -ilta Tampereelle, jossa osallistuja saa kokonaisvaltaista opastusta kauneuteen - niin sisäiseen kuin ulkoiseen. Kerron tästä lisää lähiaikoina :)

Lisäsin nettisivuilleni myös infoa, että minua voi tilata lyhyempiinkin koulutuksiin, esim. raakaravintoon, raakasuklaaseen tai smoothieiden merkeissä .)

1 kommentti:

  1. En tiedä onko Blurb-palvelu yms vastaavat jo tuttuja, mutta itse tein siellä juuri pari kirjaa omaan käyttöön, joita odottelen saapuviksi piakkoin. Teettämishinnat eivät ole mahdottoman kalliita, etenkin jos sivumäärä ei ole niin valtaisa, eikä esim. teetä kovakantisena. Useammin sitä tulee ajateltua, että tuollaiset palvelut ovat vain valokuvakirjoja varten, mutta kun selaa siellä tehtyjen kirjojen esimerkkejä, on kaikkea laidasta laitaan romaaneista keittokirjoihin ja runokokoelmiin. Siinä yksi mahdollisuus painettuun kirjaan, joita saa tilattua halutun kappalemäärän, jossei nyt kustantajaa ole vielä näköpiirissä, sittenhän tilanne on ihan toinen :)

    Tuli vaan mieleen.. Hyvää joulunodotusta!

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...