Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

1.12.2010

RAW ilta konsepti laajenee, yhteistyökumppaneita?

Raw iltoja on tullut tehtyä nyt kesästä asti ja ne ovat saavuttaneet suuren suosion, kuten palautteista (sivun alla) voitte katsoa. Kysyntää riittää ja olenkin nyt perustamassa uutta brändiä ja nettisivustoa ja kerännyt tiimiin mukaan lisää tekijöitä.

Uuden tiimimme kanssa alamme pitää ensi vuoden alusta mm. eritasoisia Raw-iltoja aloitteijoista hifistelijöille (3 tasoa), Raw-iltoja miehille sekä perheille, smoothie- ja suklaakoulutusta eri kohderyhmille, hemmotteluiltoja, joissa yhdistyy luonnonmukainen kauneudenhoito, meikki sekä ravinto sekä aiheeseen liittyviä luentoja eri kohderyhmille. Aika paketteja, sanoisinko!!!

Pääkaupunkiseudun miehitys alkaa olla kunnossa, mutta muualta Suomesta, erityisesti Pirkanmaalta ja Turusta olisi hyvä löytää innokkaita Raw-iltojen vetäjiä. Jos asia OIKEASTI kiinnostaa niin ole minuun yhteydessä. Kysymyksessä ei ole työsuhde, vaan markkinointisuhde ja henkilön tulisi tehdä keikkoja omalla toiminimellään/yrityksensä kautta.

Kerron lisää asiasta mielelläni halukkaille. Tiimissämme arvostamme seuraavia ominaisuuksia: suuri kiinnostus näihin asioihin, avoimuus, innokkuus, tasapaino, sosiaalisuus, halu kehittyä sekä kiinnostus puhua yleisölle. Myös mahdollisuus matkustaa on tärkeä ja oma auto on extraa.

Etsin myös maahantuojien puolelta yhteistyökumppaneita, olkaa kiinnostuneet yhteydessä.

Toistaiseksi sovitut ravintoillat näette edelleen vasemmalla palkissa. 

Laitan lisäinfoa asiasta lähempänä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...