Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

14.12.2010

Lisää joululahjavinkkejä

Katso viime vuoden joululahjavinkkini tästä, jouluruokavinkkini tästä  ja muutama viikko sitten postaamani jouluideat löydät tästä. Jouluruokien suhteen tänä vuonna aion kokeilla ainakin tätä raakaa lanttulaatikkoa ja ehkäpä näitä herkullisen näköisiä raakapipareita. Toki syön jonkin verran myös kypsennettyä ruokaa, mutta menemme nyt siskoni kanssa tekemään mummulleni niistäkin kunnon luomuversiot. Myös kalaa olen syönyt taasen pieniä määriä, tosin lähinnä pienempiä järvikaloja tai sardiineja.

Seuraavassa lisää joululahjavinkkejä ja suosituksia:

Pussukkainen, jossa olisi jotain näistä tai vaikka kaikki:

- Muutama pala jouluraakasuklaita (suosittele syömään pian jos sulavaa), minitrailmixipussi, esim. goji, rusina, cashew minireseptien kera (jossa linkki blogiini:) -->joulunakin voi piilokäännyttää)

- Laatusuola (esim. Sunspeltin Himalajansuolaa saa kätevässä pikkupurkissa jopa Cittarista) sekä Kurpitsansiemeniä ja jokin muu Sonnentorin luomumauste sekä jokin laatuöljy.


Sonnentorin kurpitsansiemenet ovat ylivertaisia kaikkiin muihin verrattuna. Niiden koko on tuplasti isompi kuin perussiemenen ja maku paljon maukkaampi. Ajattelin tulevissa Raw illoissa tarjoilla niitä ainakin laatusuolan sekä luultavasti öljymarinadin kera.

- Kookosöljypurkki sekä luomukondomi (lahja huumorintajuiselle, tämä oli myös yksi yllätyslahjoista Porin Raw illassa). Kookosöljymerkeistä suosittelen Tropicaita tai VIRILOA. Kookosöljylahjaan kannattaa laittaa myös käyttöohjeet sekä muutamia etuja, kuten "paras öljy keittiöön (ruoanlaittoon), wc:hen (dödö, vartaloöljy jne) sekä makuuhuoneeseen (hmm)


 - Luomukauneudenhoitoon sopivia tuotteita kookosöljyn lisäksi: Kaakaovoi, kaikenlaiset luomushampoot, saippuat ja meikit. Sain testattavaksi Ruusupuu-nettikaupasta alkusyksystä tämän Primaveran ginger-lime vartaloöljyn sekä ihanan eteerisen Angel-huonetuoksun. Ne ovat superihania molemmat!

Joulun aikaan minulla tuoksuu asunnossani myös mm. Ruohonjuuresta saatavaa (ainakin joskus) kardemumma huonetuoksua, jota olen heitellyt myös pyykin sekaan sekä ottanut saunassa myös kardemumma löylyjä:) Onneksi naapurit eivät ole enää valittaneet tuoksuista käytävässä.

- Xocon Conscious - suklaa tutustumispaketti. Jos et jaksa itse väsätä raakasuklaata niin tämä tutustumispaketti Consciouksen eri makuihin on varma hitti. Toimituskulut vain 1,5€! Koodilla quinoaa -5% ekasta tilauksesta.

- Lahjakortti hoitoon tai vaikka ravintoneuvontaan (tai vapaamuotoinen lahjis tulevaan Raw iltaani, missä niitä sitten tuleekin) Tässä suositukseni

Tässä muutamia ideoita, laitan ruokapuolesta vielä jossain vaiheessa :)

3 kommenttia:

  1. Tosi hyviä lahjaideoita! Oma lisäykseni lahjaidealistaan Coelhon kirjat! <3

    VastaaPoista
  2. Mä bongasin nuo samat piparit =P

    VastaaPoista
  3. Kannattaa kuitenkin huomioida kondomeja käyttäessä, että kookosöljy ei missään nimessä sovi liukkariksi niiden kanssa, sillä öljyt haurastuttavat kumia (suolikondomit eri asia). Ainakin joku aika sitten Ruohonjuuresta sai vielä Starglide-merkkisiä vegaanisia luomuliukkareita, jotka ovat vesipohjaisia.

    VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...