Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

15.12.2010

Laitteiden vuokraaminen ja vaihdantatalous alkakoon nyt

Tampereen viime viikkoisessa huipussa Raw illassa tuli keskustelun aiheeksi erilaisten keittiökoneiden lainaaminen / vuokraaminen toisille. Mielestäni olisi loistoidea antaa toisillemme mahdollisuus kokeilla erilaisia vekottimia ennen niiden hankintapäätöstä. Siksi laitan nyt ajatuksen "in action":

Eli mehukonetta vuokrataan täältä taloudessa! Tässä lisäinfoa Briteistä tilaamastani Omegajuiceristani. Hinta on 45€/9 päivää sisältäen 1 lasin itsetehtyä mehua ja opastuksen mehun tekoon. Lainan aikana voit vaikka tehdä 3-7 päivän mehupaaston, joka on itsetehdyillä mehuilla erityisen nautinnollinen (ks. viimeisimmästä omasta paastostani)

Samalla saa testata haluaako hankkia kyseisen vekottimen kokonaan itselleen. Nouto/mehuopastus/palautus tapahtuu omassa kotoani Pirkkalasta, konetta en ala lähettelemään minnekään. Olen myös avoin erilaisille "vaihdanta"palveluille, eli jos sinulla on jokin "tarvike" tai palvelu mikä minua voisi kiinnostaa niin voit ehdottaa vaihdantasysteemiä.

Vitamixia en vielä toistaiseksi pysty vuokraamaan -ehkä jossain vaiheessa jos kyllästyn. Eli never :)

Vuokraaja/lainaaja on tietenkin vastuussa laitteen hajoamisesta jne. Mehukoneessani on kyllä vielä takuuta reilusti jäljellä.

4 kommenttia:

 1. Eikös laitteiden kokeileminen puolin ja toisin olisi kiva hoitaa ilman rahaa?

  Muuten tämä kuulostaa tavalta tienata.

  VastaaPoista
 2. Loistoidea!Meillä olisi tarkoitus jossainvaiheessa hankkia mehustin ja olisi kiva testailla sellaista ensin,on aika hinnakkaita kuitenkin jos haluaa panostaa laatuun.Me voitas vuokrata mehustimesi lähitulevaisuudessa tänne Padasjoelle:)

  VastaaPoista
 3. Kannattaa ottaa samantien käyttöön jokin lainaamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut nettisivusto. Itse suosittelen lämpimästi Kuinomaa:

  Sen kautta saa varauskalenterin, josta näkee, milloin tuote on saatavilla. Samoin voi määrittää vuokraus- ja vahingonkorvaushinnat yms.

  Itse olen vuokrannut ompelukonettani hyvin kokemuksin. Lähipiirini jäsenet ovat vuokranneet mm. retkeilyvarusteita.

  VastaaPoista
 4. Neitonen: Jos sitä ilmaiseksi lainaisin, se olisi varmaan koko ajan jossain..Ihan Äiti Teresa en vielä tunnusta olevani :)

  Ansku: Jep ja pidemmäksikin saa jos ei asu täälläpäin

  Mari: Ok, katsotaan

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...