Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

11.11.2010

Action viikonloppu tulossa Tampere, Turku, Hki

1. Perjantaina klo 19-21 sinkkuilta Tampereen ja Turun Ruohonjuuressa, tarjoilla mm. luomupunkkua sekä dj!!!

2. Lauantaina Tampereen Runsaudensarvessa Heidin Raw Ilta, jonne vielä pari paikkaa vapaana!

Lauantaina myös Helsingin Kampin Ruohiksessa sinkkuilta, jossa myös PH-baari avoinna! Vierailin Ph-baarissa Helsingin keikallani savi- ja mantelimaito - drinksuilla ja suosittelen kokeilemaan. Laatutietoisille!

Nähdään ainakin lauantain Raw illassa!

1 kommentti:

 1. Moi Heidi, kommentoin "Kätsyjä siemensekoituksia", mutta laitoin kysymykseni tähän uudelleen, koska vastaus hieman askarruttaa.

  Kuten on aiemminkin ollut puhe (veriryhmäteorian pohjalta), syön kyllä eläinkunnan tuotteita (aina luomua tai lähes luomua tai luonnonkalaa, kun mahdollista), mutta niinä päivinä, kun ateria painottuu enemmän kasviksiin, olisi tosi hauskaa, jos Valioravinnon rikas oluthiiva sisältäisi oikeastikin B12-vitamiinia, kuten paketin kyljessä näyttävästi väitetään... Vai onko se huonommin imeytyvässä muodossa? Ainakin tuote on ollut tosi hyvänmakuinen pitkästä aikaa :) :P

  Linus Pauling Institute (jota Juhana Harju minulle suositteli vitamiinitietouden lähteenä) väittää sivulla
  http://lpi.oregonstate.edu/infocenter/vitamins/vitaminB12/

  näin:
  "Only bacteria can synthesize vitamin B12. Vitamin B12 is present in animal products -- but it is not generally present in plant products or yeast."

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...