Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

1.11.2010

Kaksi Raw iltaa Tampereen alueella Marraskuussa!!!

Pidän tämän vuoden puolella Pirkanmaan seudulla vielä kaksi Raw iltaa. Muutama osallistuja mahtuu vielä mukaan tämän viikon perjantain Raw Iltaan Kangasalle luomukauppa Aitopuotiin! Ilmoittaudu pian :) heidi@navadina.net / 044 3091828

Toiseen iltaan, joka pidetään 13.11 Tampereen Runsaudensarvessa mahtuu myös vielä todella hyvin. Liikkeessä on myös avajaiset tällä viikolla torstaina. Olen siellä maistattamassa Yogi teetä ja kertomassa tulevasta illasta :) Runsaudensarven Raw illassa on mukana myös Jaakko Halmetoja tekemässä raakasuklaata sekä mahdollisesti myös meditaation vetäjäksi saamme lisävahvistusta! Illassa saamme nauttia myös Runsiksen Heinin tekemästä toisesta raakajälkkäristä joten varsinainen herkutteluilta on tulossa! Liikkeessä on mahdollista myös shoppailla ja saada vinkkejä hyvistä tuotteista. Ilta voi jatkua tästä vaikka Tampereen yöhön! Tosin viime aikoina olen ollut niin poikki (etenkin Hkin iltojen jälkeen), että ei ole kyllä biletys käynyt mielessä. Kehoa kuunnellen siis :)

Tässä Hkin raakailtojen kovasti kehuja saanut vihersmoothie:


- Nippu lehtisalaattia
- Pussi mustikkaa
- Avokado
- Banaani
- Ripaus lakritsinjuurta
- Ripaus laatusuolaa
- Hieman hunajaa

Tässä Aamulehden Tori-liitteen juttu Raw Illoista viime viikolta (selaa alaspäin). Haluan korostaa vielä, että illoissa on tarkoitus saada TODELLA yksinkertaisia käytäntöjä raakaravinnon lisäämiseksi ja ilta sopii täysin aloittelijallekkin!


3 kommenttia:

 1. Heip!
  Olisiko mahdollista saada raw-iltamia tänne Turkuun? Eihän tuo Tempere niin kaukana ole, mutta aina on helpompaa, kun ei tarvitse reissata toiseen kaupunkiin...

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Tottakai on mahdollista. Laittakaa minulle vaan kysyntää/ehdotusta meilillä/puhelimella illoista, olen saanut apujoukkoja ja nyt voi tarjota taas eri kaupunkeihin sekä tälle vuodelle että ensi vuodelle voidaan varata aikoja :)

  VastaaPoista
 3. Hei,
  Onko tuonne Tampereelle vielä vapaita paikkoja lauantaille? Ja onko tietoa, että milloin on seuraavaa vastaavanlaista tulossa Tampereen seudulle?
  Terveisin Johanna

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...