Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

4.10.2010

Tunteita ja TUNTEITA

Huh huh kuinka asioiden tunnustaminen ja tunteiden purkaminen voikin viedä heti oikealle polulle! Kiitos edellisen postauksen lukuisista kommenteista <3. Sain tänään jopa tekstareita jossa kiiteltiin avoimuudesta. Viime yönä kirjoitettu teksti tuli yhtä helposti kuin kaikki muukin, mutta olen otettu. Ilmeisesti tunnustukseni kolahti jonnekkin syvemmälle eli se tuli ainakin enimmäkseen Aidosta Minusta. Peilejä ollaan toisillemme (Jopen (Ruonansuu) sanoin myös enkeleitä..)

Nöyryys. Se on siis seuraava oppikouluni. Ego oli kiinnittynyt ulkoisiin asioihin, vaikkakin olivat hyviä asioita. Olin niin kiinnittynyt herättäjän rooliini, oikeassa olemiseen ja ainutkertaisuuteeni, että en nähnyt tarpeeksi lähelle. En uskonut enkä olisi uskonut, jos joku olisi arvostellut minua ja kyseenalaistanut toimintojani. Asian pitää tulla omasta alitajunnasta tai tietoisuudesta tiedostavaan mieleen, jotta sen voi joko ottaa käsittelyyn. Toinen vaihtoehto on kieltää se ja vahvistaa egoa edelleen.

Minulla ei ole mitään salattavaa ja kun lisää peikkoja tulee pinnalle niin aioin ne käsitellä - julkisesti tai ainakin itseni kanssa. Avoimuus on ainoa oikea tie! Ja toivon, että myös te, rakkaat lukijani voisitte tehdä saman. Tunnustaa virhearviointinne ja pelkonne koskien mitä tahansa asiaa. Siinä voi vaan voittaa - ja kuinka paljon!

Rakas ystäväni sanoikin, että tämä kärsimysvaihe on osa prosessia. Se on vaihe, jossa minua "skannataan" seuraavaa opintietä varten. Se, miten käsittelen tätä tilannetta vaikuttaa tuleviin siirtoihin. Voin mennä joko kiertotielle oppimaan lisää tai sitten pusken eteenpäin. Elämä on aikas jännä peli. Tai sanotaan mielummin tanssi :)

Olkoonkin mitä tahansa, en ole kokenut ikinä olevani niin paljon elossa kuin tänään! EN OLE IKINÄ KOKENUT NIIN SUURIA TUNTEITA ja ne ovat olleet PARHAITA IKINÄ. Tulin siis toissapäivänä mökille yksin hiljentymään. Hiljaisuudessa sitten oltiinin jopa pari päivää: tuntien meditointia ja rentoutusta ja luonnon ja etenkin sisäistä tunnemyrskyä. Ei selkeyttä havaittavissa.

Tänään ollessani kävelyllä ja mielen edelleen harhaillessa menneessä ja tulevassa, eli egon pitäessä edelleen tiukasti vaihdekepistä kiinni ja aidon minän istuessa repsikan paikalla ajattelin kokeilla järeämpiä aseita. Sain omakseni vähän aikaa sitten sattumien kautta (?) käytetyn iPhonen, jossa on Spotify (ohjelma, jolla voi kuunnella lähes mitä tahansa musiikkia netin kautta). Laitoin kuulokkeet korville ja parhaimmat mätöt soimaan ja lähdin metsään ja pellolle. Siellä sitten itkin, huusin, tanssin ja nauroin. Koin jälleen myös pyyteetöntä rakkautta kaikkea kohtaan ja koin saaneeni sitä myös takaisin. Ykseys oli jälleen siinä. Ajattelin että tämän on pakko olla joku elokuva. Ei ole todellista ja samalla se tuntui niin todelliselta ettei mikään! Tuntui samalla niin tuskaiselta, mutta samalla niin nautinnolliselta. Peuratkin ihmetteli, että mikä laji nyt on syntymässä ja pakenivat tanssimistani? Ei tuo ihan perusihmiseltä näytä! No ei tod! Tämä onkin ihan uusi mutaatio ihmisestä! Nimittäin vapaa lajike...

Jos siis hiljaisuus tuntuu vaikealta, toinen loistava keino purkaa tunteita on mennä metsään huutamaan ja TUNTEMAAN. Oikeasti. Ihmisiä pitäisi kannustaa nostamaan todelliset tunteensa pinnalle. Se ratkaisisi KAIKKI ongelmat. Meidät on lukittu mielemme vankilaan, emmekä ole tietoisia siitä.

Rakastan tätä biisiä, se on ehkä yksi kovimmista biiseistä ikinä. Teiniaikojeni suosikki. Ajoilta, jolloin egoni alkoi ehkä eriytyä voimakkaammin. Angstiajat:) Sanat kolahtavat myös NYT. Ehkä enemmän kuin tuolloin.



Hide your face forever
dream and search forever

Have you ever been for sale ?
when your isms get smart
oh so selfish and mindless
with that comment in your eye

Do you think that you are hard ?
really harder than the other
man you're acting cold
if you are not in charge

Don't split your mentality
without thinking twice
your voice has got no reason
now is the time to face your lies

Open your eyes, open your mind
proud like a god don't pretend to be blind
trapped in yourself, break out instead
beat the machine that works in your head

Will you offer me some tricks
if I ever need them
would you go into that room
if I call 'em

Do you think that you are better
really better than the rest
you realize there's a problem
I know that you can give your best

Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick

I <3 Sandra.

Kuuntelin myös muita vanhoja suosikkejani ja sain idean alkaa järkkäämään soittolistoja, joita voisi sitten jakaa täällä tai fb:ssä. Kategorioita on monia, kuten rentoutus, meditointi, work out, chill out, raskaampi rock, trance&house jne...Jos et ole vielä hankkinut, suosittelen Spotifyn hankkimista, loisto-ohjelma!

Illalla edelleen purkaessani asioita sain pari meiliä, jotka todellakin vievät uuteen nousuun! Kerron myöhemmin :) Kiitos vielä <3 Olemme yhtä.

6 kommenttia:

 1. Jos eräällä nimeltämainitsemattomalla henkilöllä menee iho kananlihalle, niin kylmät väreet on mun juttu. Ja juuri nyt mua kylmää niin hemmetisti. Heidi, nyt alkaa olla iso vaihde silmässä, pidä hatustas kiinni! Tai älä pidä, vaan heitä sekin matkan varrelle.
  "Musta tuntuu, et tänään on pääpäivä, ei pysty pysäyttään meit", vai miten se Fintelligens laulaa siinä Mikä Boogie? -biisissä.
  Hieman sekava kommentti, mutta so what. You know what I mean. :)

  VastaaPoista
 2. Aina vaan paranee! Mahtavaa, Heidi!! *peukuttaa*

  VastaaPoista
 3. Pakko vielä kommentoida, kun tulee niin hyvät muistot mieleen tuosta blogibannerista. Tuo nainen tuossa kuvassa oli se, joka inspiroi minua kyseenalaistamaan asioita elämässäni, sai kaiken kaaokseen ja lopulta auttoi löytämään jotain niin mahtavaa että oksat pois. Raakasuklaan, viikunoiden ja smoothieiden kautta Aitoon Minään. Jes, kiitos ja kumarrus! Ja pusu!

  VastaaPoista
 4. Avoimuus ja rehellisyys itselleen=> antaa paljon myös muillekin. Voittaa omat pelkonsa, möröt, mitä kantaa repussaan halki elämän=> vapauttaa niin paljon ettei sitä alkuunsa edes ymmärrä!Käy läpi ne ja sulkee ovia takanaan, vapauttaa päivään uuteen ja tulevaan.
  Minä olen matkannut jo tovin, minusta minuun, niin kuin sitä ilmaisen. Hyvin rikkinäinen, minänsä hukannut tai ei koskaan ehkä silloin omistanutkaan... onneksi lähdin matkalle tähän ja hitto se on ollut vuosien prosessi! Mutta ylpeä olen kaikesta siitä mitä olen tehnyt, oppinut ja oivaltanut. Katsonut peiliin, löytänyt ne virheetkin. Korjannut mitä olen todennut hyväksi korjata. Ymmärrän nuo TUNTEET!
  Olo on sellainen kuin voisi seistä yksin vuoren huipulla ja huutaa eläköön elämäni! Ja kun tähän matkaan lisään kaiken muun sisäisen hyvinvoinnin lisäksi minulle uuden alueen: hyvä ravinto, niin oloni sen kuin vain paranee...
  En voinut olla kommentoimatta, vaikka olen todella uusi blogisi lukija. Mutta paljon olen saanut uusia juttuja kauttasi. Kiitos siitä!
  ja aurinkoista syksyä ja energiaa tulevaan talveen!

  VastaaPoista
 5. JIHAAAAA!

  Olisi tarvetta hieman uusille terapiamuodoille, nimittäin itku- ja nauruterapia sekä huutoterapia, (miksei myös vapauttava tanssiterapia) Ei riitä että poistellaan luonnonmukaisesti sappikiviä (puhumattakaan niiden poistamisesta kirurgisesti) vaan ne pitää myös huuuuuutaaaaaaa pois. Nimim. sapetti joskus

  VastaaPoista
 6. ... ja vielä lisätäkseni... ehkä nyt minulla on ollut enemmän virtaa tutkia myös ei niin henkisiä asioita, koska aloitin ensin puhdistamalla minun "ympäristöäni", irtisanoin epäpuhtaat suhteet tai minimoin ne minulle sopiviksi ja muutenkin katsoin mitä puhdistettavaa on. Olen myös huomannut kuinka kotini puhdistautui, tunnustelin miten sinne saan puhdasta & antavaa energiaa ja nyt sitten todellakin ravinto on vuorossa..

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...