Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

21.10.2010

Äänestäkää Fun Fearless Femalea ja Hkiin Raw iltoihin muutamia peruutuspaikkoja!

Jos olet tuntenut saavasi blogistani JOTAIN hyvää elämääsi, niin toivoisin sydämestäni, että ottaisit osaa Cosmopolitanin äänestykseen Fun Fearless Female ja äänestäisit minut vuoden innostajaksi :) Kiitos muuten henkilöille, jotka olivat antaneet minusta vinkkiä! Olin autuaan tietämätön kys. äänestyksestä. ÄÄNESTÄÄ VOIT TÄSTÄ

Voittajasta tehdään käsittääkseni juttu lehteen ja näin pääsisin liekittämään myös nuorempia naisia (tai mmm tunnustan että olin kyllä iteskin Cosmon tilaaja vielä muutama vuosi sitten. Loistolehti!)

Huomenna tämä plikka suuntaa Hkiin ainakin viikoksi. Huomisen Raw iltaan olisi muutamia peruutuspaikkoja joten ilmoittaudu vielä jos asia kiinnostaa meil: heidi@navadina.net tai 044 3091828

Tulossa PARAS viikko IKINÄ!!!!!!! <3 <3

45 kommenttia:

 1. Eikö Cosmo ole kerskakulutuksen ja turhan egon pönkittämisen pää-äänenkannattaja, joka ajaa nuoria naisia lähinnä shoppailemaan ja syynäämään itseään peilistä ja tarkkailemaan käytöstään siltä kantilta, että mitä muut (varsinkin miehet) ajattelee.

  Ja miten julkisuushakuisuus sopii yhteen egottomuuden ja slowelämän kanssa?

  Mä en kai jotenkin tajuu, kun nää viestit on musta niin ristiriitaisia.

  VastaaPoista
 2. Juuri sen vuoksi sinne olisi hyvä mennä levittämään "vaihtoehtoista" tietoa! Ja tosiaan minut ilmoitettiin sinne ehdokkaaksi tietämättäni. Enemmänkin olisi pelkoa olla menemättä laivaan mukaan. Nimim. antaa virran viedä mutta soutaa saa mukana :)

  VastaaPoista
 3. Äänestin jo hyvää ystävääni Jasmin Sarjosta :)
  Siinä on nainen, joka tavoittelee unelmaansa vastoinkäymisistä välittämättä. Vielä vähän aikaa sitten makasi puoli vuotta sairaalassa lonkka pirstaleina kun toinen moottoripyörä ajoi radalla yli, mutta heti kuntouduttuaan taas pyörän satulassa ja ensi vuonna ratamoottoripyöräilyn SM-sarjaan ainoana naisena :)

  VastaaPoista
 4. Jee hieno juttu! Käyn heti äänestämässä! Ei ole epäilystäkään olenko saanut sinulta ja blogiltasi jotain! Todellakin ja kysy vaan kuinka paljon :)

  VastaaPoista
 5. Hei, tää on huippujuttu! Ehdottomasti äänestän! Ja vinkkaan kavereille kans! :)

  VastaaPoista
 6. Hei, hyvä tietää. Ehdottomasti äänestän jotakuta muuta :D

  VastaaPoista
 7. heidi nyt on niin julkisuushakuinen, ei btodella sovi yhteen henkisten asioiden kaa.....oman edun tavoittelu. Blogin lukeminen loppui tähän

  VastaaPoista
 8. Minulle on aina tullut jotenkin paha olo Heidin kerskailuista hyvistä vinkeisstä huolimatta, ei innosta oikeesti lukea aina toisen leuhkinnasta, joten ed. anon tapaan poistun blogista.Kateellinen en ole, vaikka Heidi tekeekin kaikkensa saadakseen kanssasisarensa sellaisiksi

  VastaaPoista
 9. Lisäisin vielä, että ymmärrän Heidiäkin, hänhän korjaa isot rahat liiketoiminnallaan!

  VastaaPoista
 10. Kaikki julkisuus ei ole hyvää julkisuutta. Toki silloin, kun on suuri pyrkimys päästä pinnalle hinnalla millä hyvänsä, käyttää hyväkseen kaikki mahdolliset kanavat...Big Brotherista Cosmopolitaniin. Tästä on todellinen aitous kaukana. Henkisyydestä puhumattakaan.

  VastaaPoista
 11. no huh huh, en kyllä ole onneksi koskaan ollut niin aivokuollut, että pitäisin Cosmoa "loistolehtenä".

  En muuten usko enää mitään mitä Heidi sanoo/kirjoittaa. Mielipiteet tuntuvat muuttuvän aina sen mukaan, mistä eniten itse hyötyy... :/

  VastaaPoista
 12. Jos ulkomainen blogin pitäjä laittaisi tällaisen postauksen niin ei tulis mitään narinaa, mutta johan on jos suomalainen terveydestä ja henkisitä asiosta kiinnostunut tekee saman... :) Kovin kapeakatseista monen henkisyys näyttää olevan, jos se naistenlehtiin kaatuu. Huomaa taas kuinka syvään on suomalainen mentaliteetti istutettu. Keltä se sitten on pois jos hyvä asia saa julkisuutta ja muutaman terveempään elämään heräävän nuoren naisen ja Heidin liiketoiminta (ehkä) hyötyy.

  VastaaPoista
 13. Niin, eihän se ole tyhmä joka rahastaa vaan se joka maksaa...mutta tuntuu että Heidiä ei kiinnosta nuorten eikä vanhojen terveys ensisijaisesti vaan pääsy oh ihanaan julkisuuteen

  VastaaPoista
 14. ^ ja miksiköhän sinusta tuntuu siltä?

  VastaaPoista
 15. Pakko kommentoida. Blogia olen jo jonkin aikaa seurannut (kyllä, seurannut, en lukenut viime aikoina niinkään kuin aluksi, sillä monet viime aikojen huuh.. henkisyys-jutut eivät ole - no sanotaan vaikka - "resonoineet". Asuin vielä Suomessa kun tämä raakailuvillitys alkoi nousta isommaksi jutuksi. Ai että oli ihanaa! Ja kuinka vilpitön ja mahtava Quinoaa silloin olikaan! Sittemmin homma alkoi saada jotain hieman outoja piirteitä (eli alkoi haiskahtaa kaupallisuudelle). Nyt olen jonkin aikaa asunut ulkomailla ja saanut uutta perspektiiviä myös tähän Suomessa leviävään ilmiöön. Yhä enemmän minua kummastuttaa se, että koko ajan haiskahtaa törkeä rahastus. Minkähän takia täällä raw-illat ovat ilmaisia, ja tietoa ja osaamista niissä jaetaan vaikka kuinka paljon? Paikalla on henkilöitä, jotka ovat raakailulle ja hyvinvoinnille olleet omistautuneita jo ties kuinka kauan, ja tietotason ja kokemuksen voisin kuvitella olevan hieman eri asteella kuin Heidillä. Miksi he eivät sitten rahasta tällä toiminnalla, vaan kaikki ovat tervetulleita ottamaan oppia ilmaiseksi? (Ruoka hankitaan yhdessä ja jaetaan, eli muusta kuin ruoasta ei maksa.) Itse en ole Heidin raakailtoihin osallistunut, joten en tietenkään osaa arvioida, millä tavalla siellä saa rahalleen vastinetta. Ja nyt tämä Cosmonkin juttu, hyvähän se on, että nuorista, helposti trendien perään lähtevistä naisista saadaan uusia rahastettavia. En sano tätä pahalla, Heidi tekee ihan hienoa ja varsin tarpeellista työtä, mutta jotenkin tästä jää vain koko ajan pahempi ja pahempi maku suuhun, ja herää epäilys että onko kyse tosiaan siitä auttamisenhalusta, jota Heidi muistaa mainostaa koko ajan, vai sittenkin bisneksestä... Tietysti onhan työstä palkka maksettava, mutta itse en ymmärrä, kuinka Heidin "ammattitaito" olisi asian suhteen niin korkeatasoista, että siitä kukaan moisia summia maksaa.

  -Jurl

  VastaaPoista
 16. Yksi terapeuttituttuni kertoi, että tällaiset jutut noudattaa usein kaavaa: alkuun ihanaaaa jotta saataisiin herkät koukutettua, sitten alkaa rahastus ja lopuksi kun yritetään irrottautua voidaan jopa uhkailla , pelottaa tää koukussa oleminem, oon jo kauan halunnut pois tästä blogista

  VastaaPoista
 17. sääliksi käy ed. anoa,Quinoaa on siis saanut hänet tarapiaan, se siitä auttamisesta

  VastaaPoista
 18. sääliksi käy ed. anoa,Quinoaa voi siis viedä tosi herkän ihmisen siis terapiaan hyvä että tääkin vaara tulee esiin!kiitos rohkeudestasi ano, löydåt varmasti kivojakin blogeja kokeile esim. ilon pisara

  VastaaPoista
 19. Suomen luetuin blogi on 22v. kaunottaren Anna Vanhasen muotiblogi.Anna on Cosmossa nHeidin kisakilpailija.Luin vertaillakseni Annaa ja totesin:nuori ja kaunis Annakin vaikuttaa nöyrältä ja lämpimältä symppikseltä ylileuhkan Heidin rinnalla. itse oon 25v nainen enkä äänestäis Heidiä

  VastaaPoista
 20. Seurraavaksi Heidi varmaan haluaa ääniä päästäkseen Seiskaan, sehän on Parasta
  Julkisuutta

  VastaaPoista
 21. Joo heh: Seiskan Tähtityttönä superfood-Heidi! Ei muuta kuin koverretut kurpitsat yläosaksi ja joku salaattipehko alhaalle.

  VastaaPoista
 22. Onko ed. kommentti Heidin?

  VastaaPoista
 23. Ei, se on mun kommentti. terveisin Anonyymi

  VastaaPoista
 24. Voi noiden viimeisimpien kommenttien tasoa...
  Mitähän kummaa mielihyvää te saatte tuosta ilkeilystänne, rakkaat anonyymisiskot ja veljet?

  VastaaPoista
 25. fun f. female taso

  VastaaPoista
 26. :) Heh, tuo seiskan tähtityttöehdotus on niin villi, että pitää harkita ;) Kiitos taas viihdearvosta...

  VastaaPoista
 27. Niin, ja jos Heidistä tehdään Seiskaan juttu, niin Seiskahan on muuten LOISTOLEHTI ja upea media levittää henkisyyttä kansan tietoisuuteen ;)

  Seiskan netti-TV:hen myös saatava Heidin minihameen alta vilauttelu video, ettei kenellekään jää epäselväksi kuka on raw food maailman ikioma pikku tuksu <3

  Terveisin anonyymi nro 75588585850999

  VastaaPoista
 28. Quinoaa-blogin lukemisesta tulee nykyään enää vain paha mieli. :(

  VastaaPoista
 29. kandeis lopettaa tää blogi

  VastaaPoista
 30. Eikös Heidi just pari viikkoa sitten uhonnut lopettavansa tän blogin, mutta havahtui kai harhastaan ja tajusi, ettei ilmaisesta mainostilasta kannata sittenkään noin helpolla luopua ;)

  VastaaPoista
 31. 3 päivää kai maksimi mitä Heidi malttaa pitää taukoo kun taas haloaa tuoda itseään esiin

  VastaaPoista
 32. No höh. Ei kai tätä blogia kenenkään ole pakko lukea. Ja elääkö joku oikeasti jonkun bloggailijan opeilla pelkästään? Inhottavaa tekstiä. Itse en tuollalailla edes halua puhua muille ihmisille. Kritisoida saa, mutta kai senkin voi hyvän maun rajoissa tehdä. Ei kovin kunnioitusta herättävää tähän asti.

  VastaaPoista
 33. Jurl: Eihän kenenkään pakko ole mennä noihin Heidin raw-iltoihin. Miksi vain Mea Salo saisi olla ainoa joka saa rahastaa tässä maassa niin ja myös kai Riina Verho niminen nainen tämän aihealueen kursseilla?
  Ulkomailla ehkä on enemmän raw foodeilusta kiinnostuneita ja/tai kynnys lähteä tai tehdä tuollaisia kokoontumisia on ehkä pienempi. Itse en esimerkiksi olisi kovin kiinnostunut lähtemään vastaaviin tapahtumiin, koska kokisin että vastaavat tapahtumat on ns. hardcore raakailijoille eikä näin "tavallisesti syöville". Jos jollain on ongelma, että Heidi on tehnyt tästä itselleen elinkeinon niin miksipä ette sitten ala järjestämään vastaavia tilaisuuksia ilmaiseksi. Itsekään yrittäjyyttä ajatelleena en vain ymmärrä, että kaikki tietotaito pitäisi jakaa ilmaiseksi.
  Ja vertailun vuoksi
  Mea Salo elävän ravinnon ja raakaravinnon kurssi 15 oppituntia materiaalikulut mukana 89€.
  Riina Verhon vetämät esitykset taitaa olla about 10-30€ välillä.
  Kaikki on hieman eri konseptilla.

  Ei minullekkaan kovin kolahda Heidin henkistymis tekstit... Omasta mielestä tuo egon kanssa pyristely on mennyt överiksi, mutta kukin ymmärtää ja taaplaa täällä tavallaan.

  VastaaPoista
 34. Heidi kåyttää koukuttuneita ressuja oman jättiegonsa pönkitykseen!

  VastaaPoista
 35. itse oon saanut Heidiltä vain hyvää ja vain kateus saa haukkuun häntä

  VastaaPoista
 36. Mua taas nämä Heidin henkisyysjutut kiinnostaa enemmän kuin raakaruoka. Mutta koska meistä jokainen on henkisellä polullaan eri vaiheessa niin kyllä jotkut jutut menee multakin yli. Mutta eihän niitä tarvitse sitten edes lukea jos ei halua :)

  VastaaPoista
 37. Kyllä Heidi on paljon antanut ja tehnyt. Monille näyttänyt suuntaa ja jakanut potkuja persauksille. Vähempikin olisi toki riittänyt ja rauhallisempi vauhti tehostanut sanomaa.
  Kaikkea kun ei kyetä muuttamaan kerralla, olemmehan kaikki omalla taipaleellamme omine haasteinemme.
  . . .
  Peace and Love, sisters and brothers!

  VastaaPoista
 38. Mitenköhän nuo Salo ja Verho liittyvät postaukseen, jossa Heidi mainostaa Cosmopolitan-lehteä ja anelee jengiä äänestämään itseään sitä kautta (jälleen kerran) wannabe-julkkikseksi? Pitävätkö he kenties samanlaista mainosblogia, jossa hehkuttavat henkistymistään ja ylemmällä tasolla olemistaan samalla kun horisevat Big Brotherista, Cosmosta, biletyksestä ja Facebookista? Mun puolestani elannon voi jokainen hankkia haluamallaan tavalla, mutta joku raja tällä teeskentelyllä ja julkisuudenhakuisuudella sais kyllä olla.

  VastaaPoista
 39. Järjestihän se v-mies Olli Postikin oman raw food illan (tmjs) ja peri siitä rahaa, mutta ei sitten jaksanut esim. tehdä ruokaa, koska se tuntui työltä :D

  Jotenkin se juttu nauratti mua ihan kauheesti, sekä hyvällä että pahalla tavalla. Ollin blogiin ei vaan voi kommentoida, kun se on pelku.. eikun sensuroi kaikki paitsi yes-kommentit pois. Joten..

  ..tästä nostan HATTUA HEIDILLE! Huraa Heidi. Sä annat anonyymien kommentoida blogiisi ja se jos mikä on vallan hienoa! *taputtaa karvaisia anonyymikäsiään*

  - Freestone -

  VastaaPoista
 40. Se liittyi vain tuohon kommenttiin, että ulkomailla järjestetään vastaavanlaisia kokoontumisia ilmaiseksi tms. No mulle on henkilökohtaisesti ihan sama vaikka Heidi haluaisi olla seuraava Johanna Tukianen, niin kaun kuin tän blogin asiat jollain tasolla kiinnostaa. Se on ihan jokaisen oma tulkinta sitten onko Heidi julkisuushakuinen vai ei. Jos olisin Heidin asemassa niin tottakai pyytäisin blogini lukujoita äänestämään. Voiko tuota nyt silti sanoa varsinaiseksi Cosmon mainostamiseksi... Mutta itsekin Cosmoa teininä lukeneena niin onhan siellä ihan hyviäkin juttuja, jotka vastaa sen ikäistä kiinnostaviin asioihin.

  Minkälainen Quinoa blogin teidän haukkujien mielestä sitten pitäisi olla? Heidin pitäisi jakaa vain ravintoasioita ja reseptejä, lopettaa minkään tuotteen ja palvelun mainostaminen?
  Omasta mieleatä se kävisi kyllä tylsäksi pidemmän päälle, jos on jo muodostanut itselleen toimivan ruokavalion ja on löytänyt tasapainon niin ei enää jaksa jatkuvasti vitamiinit jne. kiinnostaa.

  Ei kukaan pakota lukemaan. :o En itsekään käynyt Olli Postin blogissa pitkään pitkään aikaan, koska minua ei kiinnosta talous ja bisnes tekstit, Olli kirjoittaa sekavasti ja liian usein ja en jaksanut Ollin ylimielistä(kö) asennetta (jota jotkut ilmeisesti aistivat täälläkin). Lisäksi olen aiemmin ahdistunut siitä, että Heidi ja Mirva ovat vain hehkuttaneet kuinka egosta pitäisi päästä eroon tietoisuuden kehityksestä jne. Sitten joku vain klikkas ja nykyään on ihan sama vaikka Olli ja Heidi kokisivat olevansa muiden yläpuolella tai ihan miten vaan. Tämän jälkeen olen saanut Ollinkin blogin kautta muutaman hyvän infon elämääni. :P Kuten jo aiemmin sanottu kukin taaplaa tavallaan. Itsestäni se olisi vain hyvä jos tällä aihealueella blogaavaat olisivat mediassa esillä ja yhä useampi ymmärtäisi ettei terveellinen elämä tarkoita ns. pakkopullaa, tylsää ja mautonta ruokaa ja väkisin lenkille vääntäytymistä... Muutkin kuin Heidi, Olli ja Noorakin siis.

  VastaaPoista
 41. Eikös Heidi ole vähän kuin naisten Olli Posti.

  Olli Postikin haaveilee koko ajan Jari Sarasvuosta yms nk. "visionääreistä", jotka tekevät rahaa tyhjästä, eli lähinnä huijaavat ihmisiä mielikuvilla jostakin ihmistä suuremmasta mystisestä henkisyydestä, jolla voitetaan kaikki ongelmat.

  Saavat tyhjän tekemättömyydestä hyveen. No tämä asia on huomattu ja Jarikin on tippunut Seiska-lehti -tyyppisiin julkaisuihin laukomaan visioitaan.

  Tietenkään Sarasvuo ei kutsu sitä huijaamiseksi, vaan visioimiseksi ja henkiseksi kehittyneisyydeksi ja omien voimien vapauttamiseksi.

  Nämä visionäärit ovat tehneet tilinsä lähinnä sillä, että siitä on jostain mystisestä syystä tullut muodikasta ja sitten nipusta piirtoheitinkalvojen katselua on maksettu satoja euroja ja sen kuulemisesta, että sinustakin voi tulla jotain, sankari vaikkapa.

  Tosin voit pyytää naapuriasi kutsumaan itseäsi silloin tällöin sankariksi ja sen voit hyvällä tuurilla saada ilmaiseksi, mutta tietenkään se ei lämmitä yhtä paljon kuin sama asia Sarasvuon, Heidin tai Ollin kertomana.

  VastaaPoista
 42. Ollin blogi on kyllä kuin lehmän häntä, alaspäin vain menee eikä mitään järkeä enää. Sarasvuon firma muuten tuotti tappiota. Mutta silti sitä pitää hehkuttaa..

  VastaaPoista
 43. Sarasvuosta on paha sanoa mitään, kun en ole tyypin kirjoihin tutustunut ja en siis tiedä edes mitä tekee. Mutta itse kyllä "fanitan" Anthony Robbinsia, joka juurikin tsemppaa ihmisiä saavuttamaan omia tavoitteitaan tai saamaan sitä elämästään kontrollin. Itse ainakin olen hyötynyt kyseisin tyypin antamista työkaluista, että en ihmettele enää tätä life couchien kasvavaa suosiota vaikka aiemmin kylläkin.

  Nii ihmettelen kyllä, jos Olli pitää blogiaan yhtenä Suomen luetuimmista itsensäkehittämis blogeista tai jos se todella sitä on. Pari kauppis poikaa on jo sisällöltään kiitänyt ohi. Olliltakin varmaan tulis hvää juttua aiheeesta kiinnostuneille, jos blogiin tulis "joku tolkku". Koska Olli on varmasti lukenut kaikki näin teet menestyvän blogin jne. miksi se on sitten niin sekava Ollin omien muistiinpanojen ja sekavan ajatusvirran tuotos, joka jää kohta muiden vastaavien blogien jalkoihin (?).

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...