Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

11.9.2010

Videoita! Tampere ja luomu R-u-l-e-zzzz

Vietiin systerin kanssa muutamia Raw Ilta mainoksia Tampereen luomukauppohin ja otettiin samalla hieman videokuvaa. Mulla on viime aikoina ollut huonoa säkää teknisten laitteiden kanssa; kännykät ja varakännykät ovat simahtaneet yksi kerrallaan, kamerakin hajosi ja nyt minulla on kaksi laina-varakameraa, joista molemmissa koko ajan muistikortti täynnä. Viimeisimmän varakännykkäni söi ystäväni koira lähes säpäleiksi Seinäjoen reissussa (hih). Silti se toimii jotenkin, ihme kyllä ilman takakantta. Kokeilin hetken aikaa lainata ystäväni insinööri-Nokia puhelinta, mutta en pystynyt kyllä käyttämään sitä yhtään; kuormitti vasenta aivolohkoa ihan liikaa. Olen ajatellut, että se iPhone olisi ihan kiva, mutta en haluaisi sijoittaa kuitenkaan tekniikkaan. Manifestaatio ilmeisesti kuitenkin toimi, kun ystäväni sanoi, että hänen työkaverinsa voisi myydä omansa todella edullisesti. Kohta minulla siis on lähes oma editointistudio iPhonen muodossa...huikeaa, mutta thats my life.

Sitä ennen parit otokset normikameralla:

1. Uusi Runsaudensarvi Kauppakadulla! Huom. Hienossa ja avarassa Runsaudensarvessa pidetään Raw Ilta Special 13.11! Sinne tulee todennäköisesti Jake suklaantekijäksi ja toinen raw-brother Mikko meditaation vetäjäksi (?). Näin voisin luvata vaikka en ole saanut vielä varmistusta (toinen ei edes vielä tiedä että on tulossa) ja jos en saa näitä poikia, niin kyllä sitten takuulla saan muita loistotyyppejä (kivannäköisiä miehiä...joo kuitenkin). Lisäksi tässä Speciaalillassa tarjolla Runsiksen Heinin tekemiä ihania raakaleivonnaisia...huikea ilta tulossa ja sitähän voi sitten jatkaa siitä Tampereen yöhön suoraan! Tarkempi info tulossa lähiaikoina.

Pahoittelen siis edelleen huonolaatuista kuvaa!

2. Häröilyä keskustorilla muotinäytöksen lomassa
3. Tilitystä luomuyhteistyömahdollisuuksista! Tästä bloggailen lähiaikoina enemmän, mutta nyt innostuneet kokoon ja yhteydessä ainakin Suviin!4. Ruohonjuuri! Ruohonjuuren sinkkuillat ovat alkaneet Hkissä, Turussa ja Tampereella (12.11). Siellä nähdään yksin tai kaksin :)5. Muistikortti täyttyi jälleen, kun piti alkaa kertomaan BB-seen liittyvistä jutuista ja ehdin vain hörppästä vettä. Kerta kiellon päälle siis:

7 kommenttia:

 1. Voi miten suloista!

  Klipit oli kuvattu ihan suuren maailman meininkiin, että joku nyt varmasti kaupungilla kiinnittäisi huomiota. Tuli hymy huulille ; )

  VastaaPoista
 2. Nii mitäs sitä suotta, jatketaan vaan suomalaista nöyristelyä jatkossakin. :P

  VastaaPoista
 3. jes, hyviä näistä tuli ja oli mukava reissu :)

  VastaaPoista
 4. Mahtimeininki - pure magic. Ehkä nähdään sinkku-illassa ;)
  Tai jossain seuraavan superfood-menestysprojektin suunnittelusessiossa. What a life! Kuten Mike Adams opettaa, "It's Who You're With". Mun unelma on jo ainakin kymmenen vuoden ajan ollut päästä tekemään huippujuttuja huipputyyppien kanssa. Nyt tuntuu että meillä alkaa olla ihan tajuton Dream Team, ja joka päivä yhä useampi Superhero tekee konkreettisia peliliikkeitä, kukin omalla tahollaan. Ja kohta Jakekin palaa pelikentälle..

  VastaaPoista
 5. kerrassaan kauheita videoita, oikein ärsyttää tuo natiseva ja kitisevä ääni joka heidin suusta pääsee. ällöä!

  VastaaPoista
 6. Hei Heidi!
  Sonnentorin maahantuojan edustajana laitan viestiä tätä kautta, että niitä näyttämiäsi kukka-mausteseoksia on useita erilaisia, ja mainitsemasi Energy on eri tuote kuin kädessäsi videossa oleva Hyvän tuulen mauste. Hienoa, että mausteemme maistuvat, olemme oikein ylpeitä niistä!
  Terveisin
  Satu
  Luomutila Olli

  VastaaPoista
 7. Voimme elää joko pientä elämää hiirulaisena laatikossa tai sitten suurta elämää, jossa jokainen hetki on täynnä iloa ja mahdollisuuksia, eikä rajoitteista ole tietoakaan. Itse luot elämäsi.

  Satu: Kiitos, laitankin sinulle meiliä jos laitat osoitteesi!

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...