Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

13.9.2010

Totaalitainnutusta Tampereella :)

Päivittelin navadinan sivuilleni, että pidän toistaiseksi paussia hierontojen ja ravinto-opastusten tekemisestä ja keskityn kunnolla Raw Iltoihin (huom. Poriin tulossa ainakin yksi ilta 3.12), bloggaamiseen jne, muihin todella kiinnostaviin asioihin. Kuitenkin kysyntää myös näille tasapainottaville, stressiä poistaville ja rentouttaville hieronnoilleni olisi , enkä haluisi sanoa "ei oota" asiakkaille. Onneksi Tampereella on ihan loistavia tyyppejä tekemässä vastaavia, jopa vielä huikeampia hoitoja. Tässä ensimmäinen suositukseni:

Ystäväni Hanna Rajakangas on alkanut tekemään energeettisiä hierontoja. Hanna on tehnyt ja opiskellut hoitoalaa kymmenisen vuotta ja yhdistää hoitoon nyt myös hieronnan. Kävin Hannalla ensin harjoitushoidossa Toukokuussa. Hoitopöydällä taisi olla edellisen harjoituspotilaan jäljiltä mielenkiintoiset energiat, jotka sitten johtivat ties mihin...:) Ehkä paljastan joskus, mutta aika uskomaton juttu lähti sieltä liikkeelle.

Itse hoito, jossa oli työskentelemässä kaksi hierojaa yhtä aikaa, Erkka Lehmus ja Hanna, oli tainnuttavan rentouttava. Toinen hieronta tuntui vielä voimakkaammalta. Hanna käsitteli enimmäkseen selkää, mutta myös marma/akupisteitä, jalkoja, käsiä, kasvoja, niskaa ja korvia. Olen kokeillut aika montaa hoitoa, enkä ole varmaan ikinä ollut niin syvässä tilassa kuin tässä. Kun piti kääntyä vatsalta selälleen, en oikein tajunnut, missä maailmassa olin. Hoidon jälkeen olin sanaton. Kävelin vieressä olevalle lähteelle, ihmettelin lämmintä, syksyistä ja kaunista maisemaa. Hengitin raikasta ilmaa ja maistoin lähdevettä. Ihmettelin Hannan sanoja hieronnan päätteeksi: "Kiitos, kun sain olla seurassasi". Kiitos kuule ITSELLESI!!!

Hannan hoito menee todella syvälle, mutta siinä on kuitenkin pehmeä lähestymistapa. Hanna on hoidossa vahvasti läsnä ja kuuntelee missä mennään ja kuinka hoidettava reagoi. Se ei ole pelkkää energiahoitoa, vaan hieronta on mukana tuomassa lisärentoutusta. Ote on välillä kovempi, välillä hellempi, juuri sopivassa suhteessa. Itse koin voimakkaina myös marmapisteiden painalluksen (omassa hoidossani niitä käsitellään kevyesti). Tämä hieronta on tainnuttavan tehokasta! Suosittelen lämpimästi Hannaa!!

Hanna tekee hierontahoitoja toistaiseksi omassa kotonaan ja sopimuksen mukaan kotikäynteinä, mutta hän tekee myös perinteistä kuppausta joko hoidettavan kotisaunassa tai itse järjestämässään/ valitsemassaan saunassa. Aion mennä tulevaisuudessa kokeilemaan Hannan tekemää ääni- ja energiahoitoa, jota hän opiskeli täyspäiväisesti yli vuoden ajan. Siinä yhdistyy energiahoito ja äänen värähtely, joka toimii myös syvärentouttajana. Suunnitelmissamme on myös perehtyä Hannan ohjauksessa äänimeditaatioon ja kehon kuunteluun ääniharjoituksen avulla. On hienoa, että tätä voi kuka tahansa kokeilla, sillä se ei vaadi aikaisempaa kokemusta laulamisesta tai äänenkäytön harjoituksista.

Hannan yhteystiedot: Hanna Rajakangas, hrajakangas@live.com, p. 040- 7787 610, Facebook: Kuppari/ Hieroja Rajakangas Kokeile ihmeessä tätä hoitoa!

Toinen suositukseni on Ekokampaamo ja luomuhoitoja Harakanpesä, josta teen jonkin ajan päästä kattavan bloggauksen, kun pääsen kasvohoidon ja kampaamopalveluiden lisäksi testaamaan luomumeikkausta! Näin nämä manifestaatiot toteutuvat, yksi kerrallaan

4 kommenttia:

 1. Moi! Me mietittiin kämppikseni kanssa, että jos sua kiinnostaisi tulla Kokkolaan pitämään Raw-iltaa, niin me voidaan hostata täällä meidän asunnossa. Ei tämä mikään hirveän iso ole, kolmen hengen solu, meillä on omien huoneiden lisäksi melko tilava oleskeluhuone ja, hmm, niukasti työtilainen keittiö mutta kyllä tänne jotain mahtuisi. Jos pyörit täällä päin niin tänne voisi jotain installaatiota pystyttää. :)

  VastaaPoista
 2. Varo ettei näppituntuma katoa taukojen myötä.

  VastaaPoista
 3. sieluruokaa: Kokkola on hieman kaukana, valitettavasi. Menen juuri ensi viikolla Ouluun viikoksi..ette varmaan sinne pääsisi ? illat ovat tosin täynnä, mutta voidaan pitää kolmas. Luultavasti menisi ensi vuoden puolelle uusi reissu pohjoisen suuntaan...

  Heidi

  VastaaPoista
 4. Nyt just ei pystytä lähtemään Ouluun, vaikka olisi kyllä sinne menoa lähiaikoina, varmaan jo ensi kuussa, menee ristiin! Muuten kyllä voisi sinnekin tulla. Mutta pidä ihmeessä mielessä tällainenkin mahdollisuus, jos just vaikka ensi vuoden puolella olet tulossa pohjoisempaan. Voin laittaa sulle vaikka sähköpostiin meidän yhteystiedot tulevaisuuden varalle :-)

  T. Rosa

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...