Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

9.9.2010

Raw Ilta Big Brotheriin!

Tämä on manifestaatio. Nyt vaan tarpeeksi tunnetta mukaan! Ehdotuksemme tässä:Herätetään keskustelua ja näkyvyyttä aiheesta! Facebook-ryhmään voi liittyä tässä:

Sub tv:n tuottajaa voi ahdistella aiheesta myös: pete.paavolainen@sub.fi

37 kommenttia:

 1. videosta tuli tosi hyvä mieli! :)

  voiko raw II -iltaan osallistua, jos ei oo ykköstä alla? jotain pohjaa raw foodeista on.

  pitikin ottaa suhun joka tapauksessa yhteyttä tällä viikolla. meille tuli eilen yks ulkkarituttu, jonka kans käytiin läpi kuulumisia. hän kertoi olleensa mm. tampereella ja couch surffanneensa tyypin luona, joka syö lähinnä raakaruokaa ja vei hänet lähteelle. oli pakko kysyä majoittajan nimi. tuttu täältä sun blogistakin. maailma on pieni, hihii :) mut joo, nyt tää meillä punkkaava tyyppi oli kyllä tosi innoissaan raakasuklaasta ja lähdevedestä :)

  VastaaPoista
 2. Hupsista vaan...tutkippas Heidi sieluasi...ettei olisi vaan se ego, joka siellä nyt huutelee. Ei kuulosta hyvältä, niin falskia, että. Pysy kaukana BB paskasta. Matrix, Ego, Matrix, Ego!!!

  VastaaPoista
 3. "koko Suomen kansa liekittyy" No, huh... kyllä, kun tällainen raavas lihansyöjämieskin liekittyi välittömästi!!!
  Onnea idealle. Olis ihan mahtava juttu BB:hen. Uuden talon upea "tv-keittiökin" vielä hyödyntämättä. Nyt Heidi ja Mirva kehiin ja raakaa ravintoa ja silmänruokaa tarjolle tuutin täydeltä!

  VastaaPoista
 4. Jep jep tämä asia tarvitsee näkyvyyttä, joten laittakaa meiliä tuottajalle ja liittykää Facegrouppiin:)

  Täydestä sielustani olen/olemme levittämässä tätä asiaa, keinolla millä hyvänsä :)

  Kiitos TSEMPISTÄ!! OOTTE PARHAITA

  VastaaPoista
 5. Jesjes, tästä välittyy hyvin se miten ootte koko sydämellänne mukana hommassa, aitoina omina itsenänne. Kannatetaan!

  VastaaPoista
 6. Ei missään tapauksessa hyvä idea! Etkö voi keskittyä ihmisiin, jotka oikeasti tarvitsisivat apuasi etkä änkeä tv:seen pätemään.

  VastaaPoista
 7. Hahahhaha, ihan loistavaa! Jos ja KUN tää totetuu, mä syön sanani ja oon niin tikkana BB:n ääressä joka ilta!

  VastaaPoista
 8. comp vielä: tottakai voi osallistua, laita mirvalle meiliä1 :)

  katja: Yeah!

  VastaaPoista
 9. Niin paljon kun itse kannatankin raakailua osana tavallista puhdasta ruokavaliota en usko, että tuo teidän proggis olisi kovin hyvää mainosta. Bilettävä hiukan erilaisiin makutottumuksilla varustettu nuoriso joka haluaa olla kännissä... hmm. Ottakaa sit edes Jaakko ja/tai Nima mukaan, jos haluatte edistystä asialle. :P

  VastaaPoista
 10. Hahaa, ihan loistava idea. :D Jos tuo toteutuu, niin lupaan kattoo BB:tä sen jakson verran. Muuten välttelen sitä kuin ruttoa. :)

  VastaaPoista
 11. ^ miten niin kännissä? eikös tuossa videossa puhuttu ilman stimulantteja bilettämisestä? ei kaikkien jollain elämän osa-alueella vaihtoehtoisesti (valtavirran näkökulmasta) elävien tarvitse haluta elää luolassa erityksissä yhteiskunnasta. joitakin varmasti ärsyttää bilettävät raw foodistit, mutta toisille kolahtaa. ei kaikkia voi miellyttää eikä tarvitsekaan :)

  musta raw foodit tois tosi paljon viihdearvoakin bb:hen. varmasti joukossa ois ainakin yks, joka ois saada slaagin kuultuaan viikkotehtävästä tms.

  VastaaPoista
 12. voi harmi, miten tylsistyneen kuuloinen ja yksitoikkoinen ääni tuolla Mirva(?):lla on... ei herätä kyllä innostusta.
  Heidi sen sijaan näyttää ja kuulostaa houkuttelevammalta, innostuneelta ja freesiltä. Heidi sopisi kyllä BB:hen, menisit ihan hyvin perusbilettäjäteinistä :) siis hyvällä tavalla!
  Mirva sen sijaan vähän liian tätimäinen, kuulostaa hiukan kyllästyneeltä hipiltä.

  Harkitsisin Mirvan korvaamista esim. Halmetojalla jos tosiaan haluatte saada näkyvyyttä! Onnea matkaan!!

  VastaaPoista
 13. V...u mitään kasvispöperöitä. Vartaassa oleva sika sinne taloon, joka syödään sorkista päähän.

  VastaaPoista
 14. Hauskalta kuulostava idea sinänsä, mutta skeptikkona on pakko sanoa, kuinka jo näen sieluni silmin BB-kilpailijoitten kiljuvan riemusta tämän suhteen ;D Voisi heille olla todellakin viikko_selviytymis_tehtävä. En tiedä, alkaako sotia itseään vastaan tyrkyttää jotain sellaisille, ketä ei varmaankaan kiinnosta - tai no niin no, eihän sitä koskaan tiedä, kuinka heidänkin elämäntavat viikon jälkeen tulisivat muuttumaan. Sitten ei loppu-BB:n aikana viina maistuskaan, ja irtosuhteet, ja paskanpuhuminen, ja - ja - ja. Niin ja hei, onhan siellä jo yks joka ei viinaa juo :)

  Pitäishän viikkotehtävään jotain muutakin kuulua kuin meditaatiota ja raakakokkailua, eikö? Mitäs se sitten olis? Ja jos nää voittaa viikkotehtävän ja saa paljon rahaa käytettäväkseen, mitä he sitten menevät kaupastaan ostamaan? Sipsejä, limua? Vai muuttuuko kaupan valikoimakin tätä myötä?

  Eli onko tässä nyt kyse vain promosta vai siitä, että BB-kilpailijat todellakin saavat eväät paremmalle elämälle tulevaisuudessa - ja miten se on viikon tehokuurin keinoin mahdollista? Eikös se raakailu ja superfoodailu sun muu pitäisi aloittaa hiljalleen, ei kertaheitolla?

  Saishan tästä tietysti Cocovit tai muut sitten kanssa aika paljon ilmaista mainosta.

  Että eipä kai siinä sitten mitään, onnea yritykselle :)

  Ps. Mites tää nyt on sitten suoraan verrannollinen asiaan, että Heidi tykkäät sivusta "SubTv lopettaa Big Brotherin jos 500000 liittyy yhteisöön."? Ja voi olla, että muistan nyt ihan väärin, ehkä se oli joku muu, joka valitti, että Facebookista saa negatiivisia energioita tai jotain..

  VastaaPoista
 15. Hienoa Heidi ja Mirva! Aivan loistava idea. Juuri näin raaka/super ruoka ja sitä mukaan terveellisemmät elämäntavat saadaan koko kansan tietoisuuteen... Aivan loistavaa että ootte viime aikoina tulleet "kuoresta/kuplasta" pois ja osotatte että pystytte elämään tavallisten ihmistenkin keskellä. Me like, thumps up =)

  Go girls!

  Elina alias Elkku

  VastaaPoista
 16. Heidi muuttaa suhtautumisensa naamakirjaan (ja näköjään myös BB:seen) aina silloin jos siitä on hänelle itselleen jotain hyötyä.

  VastaaPoista
 17. Huippua kommentointia, keep on!

  Liityin tähän grouppiin: "SubTv lopettaa Big Brotherin jos 500000 liittyy yhteisöön" vain siksi, että sain kommentoida sinne sivulle! Se ei muuten onnistunut, mutta näköjään kommenttini on poistettu ja nyt jätinkin ryhmän.

  Niinkuin kaikessa mitä teen, myös tässäkin on ensisijaisesti kyse siitä, että miten tätä asiaa levitetään täällä, ei siitä, että saan itse tästä mainosta tai muuta meriittiä. Sen tietää jokainen, joka vähänkin ymmärtää tekstejäni.

  Skeptisellä asenteella ja lannistamisella ei edelleenkään paljoa tehdä muutosta suuntaan tai toiseen. Negatiivisuuden levittämisen tarve eli oman tilan ilmentäminen ulospäin näyttää olevan edelleen aika monella suuri.

  Onneksi löytyy myös kannustajia ja positiivisuutta! Toisen ilohan ei ole toiselta pois :)

  VastaaPoista
 18. Idea on huono, hyvää asiaa ei tarvitse tehdä vitsiksi. Jo itsessään halu mennä mukaan BB:n tasoiseen ohjelmaan, on käsittämätöntä, onneksi esittelyvideo on niin huono, ettei pelkoa telkkariin pääsystä taida olla ; )

  Jo nämä biletysjutut ja linkkeinä olleet biisivalinnat ja pisteenä i:n päällä tämä halu BB:en ovat kertoneet siitä, että tyttösillä on aivan samanlainen minäminä-maailmankuva, kuin muillakin tuon ikäisillä. Sen päälle vaan liimataan joku ideologia, tällä kertaa tämmöinen. Itsekin kuvittelin nuorena olevani paaaljon henkistyneempi kuin muut ja kokevani jotain ainutlaatuista, mutta ihan samoja juttuja sitä kelailtiin 1980-luvullakin ituja mussuttaen.

  Pidin blogista kovasti kun se vielä keskittyi raakaruokaan, mutta nyt juttujen lähtiessä lentoon sillä on enää suuri viihdearvo.

  Essu

  VastaaPoista
 19. Ideana hyvänä tehdä ohjelmaa raakaravinnosta telkkariin, mutta BB-touhuun ei kannata sekoittua.Keittäkööt omat soppansa ja juokoon viinaksia.Se on vaan ikävää, että suomen nuoriso saa huonoja vaikutteita koko touhusta.Jos tekisitte ihan oman tv-ohjelman,niin ois tosi hyvä juttu.Kaikki on mahdollista,jos vain uskoo asiaan.

  t.Teejo

  VastaaPoista
 20. Minä minä asenteellahan se Heidi puskee kaikkea mahdollista eteenpäin. Aina jos hänelle itselleen on jostakin asiasta jonkin asteista hyötyä, niin johan hän myy vaikka mummonsa venäjällä sijaitsevaan mummobordelliin. Näillä viimeaikaisilla blogimerkinnöillä on ollut lähinnä viihteellinen arvo, sisällön ollessa täyttä soopaa.

  VastaaPoista
 21. Kommaan Teejo-Anonyymia: oma tv-ohjelma olis sitä jotain :) (Ainut vaan, että pääsy omaan showhun on aika kiven takana.) Kiitos Heidi vastauksesta tuohon FB:n ryhmästä, selvensi asiaa :) Mutta yhä edelleen mietin, mikä tän perimmäisenä ajatuksena on, siis saada loppu-BB ja BB:läisten loppuelämä "oikeille raiteilleen" ja sitä kautta vaikuttaa Suomen nuorisoon + nuoriin aikuisiin, vai saada vain yleisesti lisää huomiota touhulle telkkarin välityksellä sitä katsovalle kansalle.

  Skeptikko-Anonyymi

  VastaaPoista
 22. Joo, eikä vaan BB:hen vaan ihan oma kokki/lifestyle- ohjelma tytöille! Varmasti olisi sosiaalista tilausta, huomaahan sen jo siitä miten paljon Heidi (ja Olli) on saanut medianäkyvyyttä.

  Hankitte vaan vähän lisää esiintymiskokemusta, niin ihan hyvin on mahdollista. Minä ainakin lupaan katsoa :)

  VastaaPoista
 23. paljon medianäkyvyyttä? nyt taitaa viimeisimmällä anonyymillä olla hieman hakusessa sanan paljon merkitys. parilla hassulla haastattelulla ei vielä saavuteta sanan paljon määritelmää, lisäksi se ulosanti jota molemmat sekä heidi että olli ovat maailmalle antaneet on ollut enemmänkin "hei mulla nyt vaan on tällainen uusi harrastus" -tyylistä juttua. sellainen ei ikävä kyllä tehoa tai vetoa suureen harmaaseen massaan ja senpä takia tällaiset kaiken maailman egoistiset "hei raakaravintoa bb:hen" ideat ovatkin kuin haulikolla omille jaloilleen ampuminen. Huoh...

  VastaaPoista
 24. Jaa, kyllä mä oon lukenut useammankin haastattelun kys. henkilöiltä ja tietääkseni ovat töllössäkin vierailleet (ainakin Olli), jos se nyt sinänsä mikään meriitti on.

  Pointtini on, että tää ois sopivan erilaista ja saattaisi tuottaa viihdearvoa niillekin, joita ei raw-pöperöt kiinnosta. Luomu/lähiruoka ainakin on ihan selvästi uusi trendi. Ja aika paljon paskempaakin tavaraa on telkkarista tullut.

  Ainoa heikko lenkki tässä konseptissa on mielestäni tyttöjen (ja Ollin) esiintymistaitojen ja viestinnän taso.

  VastaaPoista
 25. Joo, tämä blogi menee kategoriaan seiska, BB yms. aivottomille suunnattu sonta. Heidiparka...paljo vielä pitää meditoida. Ihan turha yrittää, että viedään raw-ilosanomaa BB-tyypeille yms. heidän kaltaisilleen. Keinoja viedä raw-ajatusta yms. eteenpäin on niin lukemattomasti, että luulisi, että BB:n tasolle ei tarvitsisi alentua.

  VastaaPoista
 26. Matrix-leffassakin käydään välillä Matrixissa, joka on meidän battlefield. Ei auta että ollaan hissun kissun näistä asioista vaan voimme jokainen käyttää persoonaamme, sanotaanko sitä sitten hyväksi egoksi suurempien kokonaisuuksien hyväksi. Jos siinä saa itsekin etua niin mitä vikaa. Tarkoituksemme täällä on nauttia elämästä ja ilmentää sitä mistä on eniten liekeissä. Eikö se ole itsestäänselvää?

  BB on ihan loistoväylä mielestäni, sanokaa mitä sanotte. Kokkiohjelma tai keskusteluohjelmakin käy, olen avoin ehdotuksille! Eiköhän kaikki mene itsestään just niinkuin pitää ilman yrittämistä, niinkuin tähänkin asti. Siis mennään virran mukana, mutta vähän voi soutaakin välillä (sanoi eräs viisas ja ihana...) :) :)

  VastaaPoista
 27. Hahhaa..Vilauttelua :D

  VastaaPoista
 28. Apua, älkää... tai jos on pakko tunkea johonkin BBhen niin opetelkaa esiintymään, ootte molemmat niin ärsyttävän huonoja puhujia, että tuolla ulosannilla "liekittäessänne" todellakin ammutte omaan jalkaanne. Tää blogi on nykyään suuri vitsi. Harmi, ennen luin OIKEASTI kiinnostuneena, nykyään tänne vetää ainoastaan sosiaalipornoarvo.
  -Marianna

  VastaaPoista
 29. hassua, että itekin funtsin samankaltaista ideaa yks päivä. mietin tosin, että ne ois superfoodeilla joitakin päiviä ja katsottais mitä tapahtuu :D siinä olis hyviä testihenkilöitä, kun kaikki näkee mitä ne suustansa alas laittaa.

  -tikal

  VastaaPoista
 30. Esiintymistaidoista en lähde edes puhumaan, mutta sitäkin huonompaa on tämä Heidin ulosanti. Hänen äänensävynsä on jatkuvasti sellainen narinari kuka se siellä pieri ja pani tyylistä monotonista ja äärimmäisen innostamatonta. Tuollaisella äänensävyllä ei pitkälle pötkitä, sillä äänikin on energiaa ja oman sisäisen maailman kehittymättömyys heijastuu suoraan äänestä kuultaviin taajuuksiin. Heidin puhe vaikuttaa poikkeuksetta aina tylsistyneeltä, "mua ei vois vähempää kiinnostaa", olen vittuuntunut kaltaiselta ja totta puhuen siltä että hänelle olisi tungettu rautakanki syvälle perseeseen. Ei näillä avuilla radioon eikä todellakaan tv:seen...

  VastaaPoista
 31. Se on vaan jännä, että ihmiset eivät tajua sitä, että toisen arvosteleminen heijastaa suoraan omaa sisäistä tilaa. Viha, ärtymys, kateus, epäoleellisuuksiin keskitttyminen, lannistaminen jne. Tunteisiin on helppo takertua, mutta koittakaapa päästä niistä irti! :)

  VastaaPoista
 32. Eka kertaa kommentoin... kun en voi olla sanomatta että nyt pukkaa esiin kateus. Voi harmi. Se on niin kurja, ja energiaa ja aikaa syövä, tunne.

  VastaaPoista
 33. Voi apua, vai vielä kateus :D

  VastaaPoista
 34. Opetelkaa peilin edessä puhumaan ja hymyilemään yhtä aikaa, niin esiintyminen näyttää paremmalta. Nyt hymy hyytyy heti kun puhe alkaa. Äänenkäytön ja esiintymistaidon kurssi tekisi myös hyvää.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...