Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

16.8.2010

Tulevaisuus luodaan NYT

Kuten olen mm. näissä kirjoituksissani kertonut, evoluutio ei ole sattumanvarainen prosessi, vaan me ihmiset olemme elämän aktiivisia kanssaluojia. Meille on annettu vapaa tahto ja sielumme ikä määrittää, kuinka toteutamme tehtäväämme. Olemme ihmiskuntana vasta syntymässä. Lajimme (Homo Sapiens) on vasta 50 000 vuotta vanha, kun esimerkiksi valaat ovat miljoonia vuosia vanhoja.

Viime aikoina osa ihmisistä on alkanut tuntemaan sisällään evoluution impulssin tai sykkeen. Tämä on tunne siitä, että on osana jotain suurempaa. Tämän sisäisen palon tunteminen ei tarkoita perinteisesti käsitettävää valaistumista, olemisen ajattomaan tilaan pääsemistä, vaikka sen tilan saavuttaminen (joka ei muuten tapahtu yrittämällä...) on yleensä välttämätöntä, jotta toiminnan pystyy jatkossa kohdistamaan oikein. Kirjassa "Suprasexual rEvolution" idolini Barbara Maxx Hubbard ja Marion Head kutsuvat näitä ihmisiä, jotka tuntevat, että heillä on tärkeä tehtävä, termillä rEvolutionaries. Nämä ihmiset näkevät nykyiset ongelmat epätoivoisuuden sijaan mahdollisuuksina muutoksiin ja innovatiiviseen luomiseen.

Evoluutio on tietoisuuden kasvun prosessi. Tietoisuutemme, luovuutemme ja vapautemme kasvaa tietyissä vaiheissa ja kun koemme ns. kvanttihypyn, koemme todellisuuden aina uudella tavalla. Näitä eri vaiheita edeltää usein turhautuminen, kärsimys tai muut vaikeat ajat. Muutos on välttämätön siinä vaiheessa, kun sisäiset ristiriidat käyvät liian suuriksi. Tämä on ihmisen sisäistä evoluutiota ja kun muutumme, muutamme ympäristöämme -->vaikutamme suoraan myös evoluution ulkoiseen kehitykseen. 


Geeneissämme on luonnostaan evolutiivinen impulssi luoda uutta. Olemme käyttäneet tätä vetovoimaa aikaisemmin pariutumiseen ja lisääntymiseen. Seksuaalinen vetovoima on suurin voima, joka saa meidät toimimaan. Sen voi varmasti jokainen myöntää. Olemme nyt evoluution murrosvaiheessa ja emme enää hyödy ihmislajin määrän noususta - päinvastoin. Maapallomme kantokyky on kriittisessä pisteessä.; taistelemme päivittäisestä elämästä selviytymisestä, pidämme itsemme rajoittavissa töissä, "jäljennämme" itseämme viimeistä päivää ja kuolemme nuorena. Emme tarvitse enempää ihmisiä, vaan tarvitsemme kehittyneitä ihmisiä!

Olemme juuri nyt saapumassa elämän ja ihmisyyden toiseen sykliin, jossa päätämme, tuhoammeko lajimme vai jatkammeko sen kehitystä. Ihmisluonto on muuttumassa eläimellisestä, itsekeskeisestä olennosta sielulliseen ja muihin yhdistyvään kanssaluojaan. Älykästä toimintaa, sanoisinko. Evoluution ratkaisu nykyiseen ongelmaan on koodattu sisäämme. Mielenkiintoinen termi "Suprasex" tarkoittaa sitä vetovoimaa, joka stimuloi ja motivoi meitä yhdistämään geenimme ja keskittymään lajin määrän lisäämisen sijaan lajin laatuun ja tietoisuuden kasvuun. Näille uusille yhteisluojille vanhemmuus on tietoinen valinta ja tärkein seikka elämässä on oman tietoisuuden kehitys ja kasvu. Luovassa avioliitossa pysytään yhdessä niin pitkään, kun liitto tukee kaikkien osapuolten kasvua.

"Mother Nature invented sex to get us to undertake the mighty labor of reproducing ourselves. Now she has conceived another force as great sex"

" Whereas sex stimulates us to join genes to reproduce ourselves and to populate the world. Suprasex attracts us to join genius to evolve ourselves and our world"

Naisten enegia, luovuus ja intohimo on tässä uudessä ajassa nyt vapautumassa lisääntymisvietin toteuttamisesta kanssaluomiseen. Se ei ole vain kulttuurinen vaan myös evolutiivinen ratkaisu. Co-creator - mies voi vapauttaa myös resurssejaan, kun paineita ison perheen elättämisestä ja materiaalisesta menestymisestä ei ole. Hän tasapainottaa maskuliinista ja feminiinistä puoltaan, eikä täten ole tarpeita voimallisuudelle, kontrollille tai hallitsemiselle. Sekä miehellä että naisella on mahdollisuus löytää elämän tarkoitus ilman paineita perheen elättämisestä.Supraseksuaalinen rakkaus on kaikkein voimakkain ja luovin tapa saada tämä tärkeä työ tehtyä. Alamme toimimaan tietoisina kanssaluojina, emmekä enää mieti omaa etuamme, vaan toimimme täysin suuremman kokonaisuuden hyväksi. Kun löydämme sisältämme sisältämme tämän impulssin, saamme merkityksen elämällemme ja elämä muuttuu moninkerroin helpommaksi ja nautinnolliseksi. Olemme ensimmäinen sukupolvi, joka alkaa tietää tai pikemminkin muistaa, keitä oikeasti olemme. 

Miten tämä muutos ilmenee ulkoisessa elämässä?  Suurin osa nykyisistä instituutioista on keskiaikaisesti rakennettuja, erillisiä tiedekuntia ilman yhtenäisyyttä toisiinsa ja täten suurempaa tarkoitusta maailmassa. Uudet instituutiot yhdistyvät toisiinsa ja täydentävät toisiaan ja koulujen opetus muuttuu radikaalisti. Opettamisessa olennaista ei enää ole tiedollinen tieto, vaan opettajien tietoisuuden taso. Kuten on huomattu, oppiminen tapahtuu parhaiten niiltä ihmisiltä, jotka saavat niitä tuloksia, mitä halutaan - ei vain niiltä, keillä on tietoa. Niin kouluissa kuin työelämässä keksitytään kilpailun sijaan yhteistyöhön. Menetämme mielenkiinnon vain oman itsen (tiedollisen) kehittämiseen ja haluamme olla osana jotain suurempaa merkitystä. Nykyään luovuus ei löydä merkityksellistä muotoaan ja näin se ilmaisee itseään tuhoisilla tavoilla; turhautumisella, väkivallalla, masennuksella, huumeilla jne. Vastuullisten ja tiedostavien vanhempien co-creative lapsi tuntee vastuunsa maailmasta. Lapsen tulee tietää, että meillä jokaisella on ainutlaatuinen lahja ja kyky, joita tarvitaan selvitytymiseen sekä elämän kehittämiseen. Lapsi tarvitsee tukea luovuutensa ilmaisemisessa ennen kuin ongelmia ilmenee

Tietoisina kanssaluojina olemme uusia johtajia. Muutos ei enää tapahdu ylhäältä, auktoriteettitasolta alaspäin vain ruohonjuuritasolta. Demokratian seuraava taso on synergistinen, osallistuva demokratia ja nämä uudet johtajat kehittävät rakenteita ja aktivoivat ihmisiä luodakseen uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia. Olemme luomassa uusia toimintatapoja parisuhteisiin, lisääntymiseen, perhe-elämään, uskontoihin, koulu- ja työelämään, politiikkaan, medioihin. Sanotaan myös, että jos vain yksi prosentti ihmiskunnasta meditoisi, se riittäisi saavuttamaan rauhan maailmassa. Suomen mittakaavassa tämä ei ole utopistinen tavoite.

Holismi on synnynnäisenä todellisuuden luonteessa. Vain toisiinsa yhdistyvät osat pystyvät muodostamaan suurempia, toimivia kokonaisuuksia. Tämän voimme todeta seuraavassa ketjussa:

atomit-->molekyylit-->solut-->kasvit-->eläimet-->ihmiset

Jos tämä teksti resonoi sisälläsi, tässä vaiheessa yksi olennaisimmista seikoista olisi löytää kannustusta ja tukea matkallasi. Samanhenkiset ihmiset, jotka vievät eteenpäin - ovat äärimmäisen tärkeitä magneetteja. Kun tietoisuus kasvaa, egot kuolemaan tai ylittymään, alkaa luova voima kasvamaan ja holismin periaatteiden mukaan seuraava vaihe onkin yhdistää näitä tietoisia ihmisiä. Sitten alkaa toiminta - joka muuttaa nämä kalkkeutuneet rakenteet edelläkuvaamiini uusiin muotteihin.

Kuten huomaatte, evoluutio ilmaisee itseään tämän kirjoittamisen ja vaikuttamisen palon muodossa. Tervetuloa tapaamaan muita kanssaluojia livenä Raw Iltoihin ja keskustelemaan ja verkostoitumaan Navadinan Raw Illan Facebook- ryhmään :)


"Suprasexual rEvolutionaries are new leaders" 

"Laughter cures and Love heals"

"When we are full of hope, love, purpose, passion we gain energy, vitality, longevity"

Lainaukset ja lisää innostavia ajatuksia kirjassa:

- Barbara Maxx Hubbard ja Marian Head - The Suprasexual rEvolution- 


Lisää Barbaraa:

What is conscious EvolutionLove and so much hope!

6 kommenttia:

 1. Suurin voima maailmassa on äidinrakkaus. Se voittaa kaiken.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, rakkaus on suurin voima. Asiat tulee tehdä rakkauden kautta. Mutta tekisi melkein mieli sanoa, että "pelkkä" rakkaus ei nyt riitä. Tänä aikana tarvitaan myös voimallista ihmisten herättelyä ja ravistelua sekä yhteisiä päämääriä, jotta voimme astua eteenpäin...

  VastaaPoista
 3. huh, ihan mielettömän hyvä ja selkeä postaus , tälläsiä ehdottomasti lisää suomenkielellä ja toki ihan live tapaamisiakin :)! Go Heidi, näitä lisäää!

  VastaaPoista
 4. Eevi: Kiitos :) Todellakin tulee lisää! Mikä voisi olla tärkeämpää...

  VastaaPoista
 5. Monet epäilevät magneettiterapian toimivuutta. Totuus onkin, että aikaisemmin maan magneettiverkko toimi eri tavalla, jolloin magneettiterapialle ei ollut vaikutusta! Magneettiverkon muutostyö alkoi vuonna 1989 ja se valmistui vuoden 2002 lopussa, joten nyt elämmme täysin uudessa energiassa. Magneettimestari Kryon
  yhdessä tukiryhmänsä kanssa muutti Maan magneettiverkkoa siten, että se salli meille uusia lahjoja ja kykyjä, sekä suuremman valaistumisen.
  http://www.rosedalebooks.fi/kryon/
  Tervetuloa Heidi joukkoomme!

  VastaaPoista
 6. Moi Heidi,

  Komppaan anonyymin äidinrakkautta. Se voittaa kyllä kaiken muun voiman. Sitä on mahdotonta ymmärtää, jos ei ole omaa lasta. Oman lapsen puolesta tekisi mitä tahansa, antaisi vaikka henkensä. Tämä voi tietysti mennä myös överiksi, lapsesta voi tulla oman egon jatke. Tai hyvää tarkoittava rakkaus voi muuttua lasta vahingoittavaksi ylisuojeluksi.

  Äidinrakkaus on täysin ehdotonta, lapsi ei voi tehdä mitään, mikä poistaisi sen. Ennen kuin saa oman lapsen, ei koskaan voisi kuvitella, että sellaista rakkautta voi edes tuntea. Ja kun saa toisen lapsen, huomaa, että rakkautta ei tarvitse jakaa, vaan sydän laajenee.

  Kaikkea hyvää sinulle!

  P

  http://halauspuumetroasemalla.blogspot.com

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...