Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

11.8.2010

Raw raw raw

Kirjoittelen jälleen tauon jälkeen Ruohojuuren Facebook-sivustolle sekä Ruohojuuren nettisivuille(<--lue tuosta linkistä, ensimmäinen kirjoitukseni koskee tietenkin Raw foodia). Jaan jatkossa Raw Illoissani myös Ruohonjuureen ale-kuponkeja! Uusin Raw ilta on todennäköisesti PORISSA 18.9 (vahvistan vielä) ja Helsingin suunnalla biletetään lokakuussa 1-2 päivää!!!

Markkinointiapua?

-Laittakaa minulle Raw iltojen paikkakunnilla asuvat vinkkejä hyvistä mainostuspaikoista! Jos haluatte olla apuna, niin lähetän mielellään mainoksen meilillä, jonka voisi vielä kyseisen kaupungin luomukauppaan tai jonnekkin ilmoitustaululle! Näistä jutuista hyödymme kaikki!

-Jos joku innokas graafikko/harjoittelija haluaisi auttaa minua väsäämään hienon Raw ilta -mainoksen niin otan ehdotuksia vastaan. Ja jos ja kun vielä pidemmälle mennään, niin myös video-mainos -pätkä on jossain vaiheessa myös ihan ehdoton. Sen verran hulvattomia illat ovat olleet ja tulevat olemaan! Visiona tietenkin saada Raw Ilta mainos pyörimään maikkarilla margariini-mainoksien välissä:)

Ja koska blogissani voin kysyä mitä vaan, niin otan myös vastaan hyviä rave / bilevinkkejä Tampereen seudulla sekä Raw illan mestoissa :)

Kesä jatkuu vielä kauan!

5 kommenttia:

 1. Poria oonkin odottanut!
  Toivottavasti onnistuu :)
  Eli mukana siellä.


  Katariina

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Ovatko nuo RAW-iltojen hinnat kaikille samat. Itseäni kiinnostaisi suuresti osallistua, mutta opiskelijana 50-70euron hinta kirpaisee kovin paljon :( (70e on kolmannes kuukausittaisesta budjetistani vuokran jälkeen). Varmaan joillakin työttömillä voi olla myös sama tilanne: halua olisi, mutta ei varaa...

  Toki täältä blogista löytyy paljon hyviä vinkkejä :)

  Kiitos siis mielenkiintoisista ja inspiroivista kirjoituksista!

  -Helen

  VastaaPoista
 3. Helen: Kyllä ovat samat toistaiseksi. Kysyntää on ollut sen verran ja hinta on mielestäni kohtuullinen (illan anti, e-kirjani jne.) 50€ on n. 200 km säteellä Tampereesta ja jos enemmän niin 70€.

  Kiitos palautteesta :)

  VastaaPoista
 4. Tämä audiovisuaalisen viestinnän opiskelija olisi mielellään toteutusapuna mainoksien tekemisessä! Laitatko mulle sähköpostilla vähän tarkempaa infoa siitä, millaista mainosta haet jne. :)

  niia.neuvonen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Moikka Heidi!
  Joko Helsingin iltoihin saa ilmottautua, vaikkei aika ja paikkaa vielä kai olekaan tiedossa? Kovasti kiinnostaa aihe! :) Laitatko vaikka meilillä lisätietoja, kiitos.

  - Katri
  katrirousku@hotmail.com

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...