Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

9.8.2010

Raw ilta 2

NOPEAA TOIMINTAA TÄÄLTÄ SUUNNASTA!

Raw illoille on samantien tulossa jatkoa! Illoissani on selkeästi havaittu kiinnostusta jatko-iltoihin ja nyt olemmekin kehitelleet Raw 2 -konseptin, jossa ensisijaisesti Raw 1:een osallistuneet voivat tulla jatkamaan siitä, mihin ensimmäisessä illassa jäätiin.

Tarkoituksenani olisikin käydä liekittämässä eri kaupunkeja, kerätä porukkaa kasaan ja organisoida jatko-iltojen järjestämistä sitten kiinnostuneille. Jälkimeiningit ovat kaikkein tärkeimpiä, kun kyse on näinkin uusista ja etenkin tärkeistä asioista.

Ks. tarkempi Raw illan 2 kuvaus tästä ja seuratkaa vasempaa ilmoituspalkkiani

ENSIMMÄINEN RAW 2 ILTA ON TURUSSA 20.8, ilmoittaudu Mirvalle: vahemman.on.enemman@gmail.com

Koska Turku jostain syystä vetää minua puoleensa, on siellä heti uusi RAW 1 JO PIAN: 3.9!

t. Raw bilemaster Heidi

6 kommenttia:

 1. Mitä mieltä olet Heidi noista adrenaalinarkkaripuheista, joita on esimerkiksi tässä ketjussa: http://foodit.fi/skeptismi/voiko-omaan-oloon-aina-luottaa/ ja täällä: http://karppaus.info/forum/viewtopic.php?f=10&t=43441&p=919323&hilit=adrenaliininar*#p919323

  Mistä tietää, ettei itsellä ole sellaista? Ettei esimerkiksi sinun tai Ollin nousseet energiatasot johdu tuosta ilmiöstä? En ole huomannut ainakaan, että kumpikaan teistä olisi vielä vastannut noihin ns. "syytöksiin" tuolla ketjussa. Olisi mielenkiintoista kuulla sinun mielipiteesi tuosta?

  VastaaPoista
 2. Itseasiassa kiinnostava kysymys, Karo! Olisi mukava kuulla jonkinlaista vastausta asiaan...

  VastaaPoista
 3. Karoliina: Kiinnostava kysymys kyllä. En ole pahemmin jaksanut tuolla foodit.fi hengata - itseäni kiinnostavimmat aiheet ja keskustelut käyn mielummin blogissani - ja välttelen sitten nettiä.

  Lukaisin muutamia tekstejä tuosta ketjusta. Tähän "adrenaliininarkkari" -juttuun ei ole olemassa jälleen yhtä totuutta: kaikki kokeilevat superfoodeja ja raakaravintoa omalla kehollaan ja superfoodien stimuloivaan vaikutukseen vaikuttavat lukuisat seikat; kehotyyppi, käytettävät superfoodit, niiden käyttömäärät, muu ruokavalio, ihmisen lähtötilanne (suoliston kunto), ruoansulatus, liikunta jne.

  Painotan omassa ohjeistuksissani sitä, että superfoodeja on tarkoitus käyttää PUHTAAN RUOKAVALION LISÄNÄ, eikä koostaa ruokavaliota niiden varaan. Lisäksi tankkaamme niiden avulla tyhjentyneitä mineraali jne. varastoja n. 1-2 vuoden ajan ja sitten voimme painottaa enemmän Suomen omia (villi)supereita kun opimme käyttämään niitä luonnosta.

  Ollista en tiedä, mutta oma lähtötilanteeni "foodeille" oli stressitön, oireeton (paitsi mieli ja henkinen keskus yleisesti tukossa), suht. tasapainoinen. Olin energinen, liikuin ja olin kasvisruokavaliolla. Kärsin kuitenkin monista mikroravinteiden puutteesta, mitä sitten sain kätevästi lisäämällä superfoodeja, raakaravintoa ja jättämällä pois tukkivat ja ravintoköyhät ruoat.

  Kuitenkin olen saanut esim. raakasuklaasta selkeitä energiabuusteja, etenkin kun sitä on tullut nautittua suurempiakin määriä. Nyt kroppa osaa jo selkeämmin sanoa stopin ja varsinkin meditaatio on opettanut vielä paremmin kehon kuuntelua.

  Vaikka olen viime aikoina kirjoitellut bilettämisestä, yöunien vähenemisestä jne. niin pidän edelleen sen tasapainon elämässäni; vastapainoksi meditoin, joogaan, hiljennyn (mökillä), nukun kyllä tarpeeksi ja koitan pitää rytmit säännöllisinä. Ikinä en pystyisi elää pelkillä (ulkomaisilla) superfoodeilla.

  Voin sanoa, että yhteys kehoni kanssa on se, että tiedän heti, jos menee "yli".

  Lisäksi suosittelen jokaiselle erilaisia mittauksia, kuten biosignature, elävän veren analyysi ja ayurvediset testit, jotka näyttävät mm. stressitasoja. Itsellä on tällä hetkellä myös niiden mukaan hyvä tilanne.

  Tässä tosiaan oma näkemys aiheesta. Pystyn veikkaamaan, että moni lähtötilanteeltaan epätasapainossa oleva saattaa vetää foodien kanssa myös ääripäihin. Sen vuoksi mielestäni aloittelijalle olisikin hyvä kertoa muutamat "faktat" (joista puhun esim. Raw illoissani). Minkä tahansa "aineen" väärinkäyttö voi tehdä enemmän hallaa kuin hyvää.

  Sanoo tyttö, joka biletti, joogasi ja meditoi viikonlopun huippuseurassa. Eilen oli mehupäivä ja tänä aamuna loistotreeni+uimaan. Tasapaino on SE juttu!

  VastaaPoista
 4. En ole perehtynyt tuohon aiheeseen kyllä kauheasti, mutta jotkut tuntuvat olevan sitä mieltä, että jo pelkkä raakaruokavalio saa aikaan tuollaisen tilan.
  Toisaalta kuulostaa, että tuota ongelmaa on vaikea edes tunnistaa pelkästä lisääntyneestä energiasta(+muista hyvistä jutuista) ja toisaalta taas mietin, että eikai ihmisen keho nyt oikeasti voi olla niin huonosti suunniteltu ja herkkä, että tuollainen tila kamalan herkästi tulisi!

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...