Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

20.8.2010

Raw Illat Helsingissä ja loistovideoita

Vihdoinkin sain järkättyä loisto Raw Ilta -mestat Helsinkiin! Koittakaa vaan kestää vielä pari kuukautta - nopeasti ne menevät fiilistellessä tätä pimeän, valon, lämmön ja kylmyyden sekoitusta. Ajankohta kahdelle Raw illalle on pe 22 ja la 23.10 ja paikkana Ruoholahti eli keskustan tuntumassa ensin "aloitellaan" ja ainakin osa on jo allekirjoittaneen lisäksi jatkamassa iltaa Helsingin yöhön. Hinta tälle illalle on 55€/henkilö ja tarkempi kuvaus (joka aina muotoutuu porukan mukaan) löytyy tästä. Loistavaa, can´t wait!!! Ilmoittautukaa vielä uudelleen (nekin jotka ovat kyselleet asiasta). Jatkossa tiedoksi, että kun olette ilmoittautuneet, laitan lisäinfoa tapahtumasta vielä lähempänä.

Helsingin Raw Illan avustajani ja paikan hankkijana toimii kaunis Angel, kenet tapasin viime viikonloppuna. Tutustukaa hänen tuoreeseen loistoblogiinsa "Vapauden tie" - nimi voi ehkä kertoa, että matkalla ollaan täälläkin...

Kannattaa myös liittyä Facebookin Raw Ilta Grouppiin ja liittyä niiden iltojen Eventteihin, mihin aiot osallistua. Siellä voi sitten paremmin verkostoitua, jakaa kuvia ja keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa.

Olen siis oppinut käyttämään Facebookkia hyödyllisellä tavalla - en enää roiku tai hengaa - vaan lähinnä keskityn olennaisiin. Se on kuitenkin työkalu, jota voi käyttää myös hyvän tiedon jakamiseen. Tässä yksi esimerkki siitä:

Facebookin "Conscious Evolution" - ryhmässä on loistovideoita, suosittelen käyttämään aikasi näihin (jos et jaksa lukea aiheeseen liittyvää kirjallisuutta) Videot ovat oikeanlaista stimulaatiota usealle aistillemme:

Spiritual DNA:Story of a sign:

3 kommenttia:

 1. Millaisia ruokia raw-illassa kokkaillaan? Itse olen allerginen raa'alle porkkanalle, omenalle, lantulle, eksoottisille hedelmille ja pähkinälle...löytyykö listalta mitään itselle sopivaa??

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: oletko tutustunut elävään ravintoon? Se voisi sopia sinulle paremmin, sillä siinä esim. monet juurekset ja kaalit hapatetaan. Näin ne on tavallaan jo "esisulatettu", joten ne aiheuttavat vähemmän allergisia oireita.

  En ole itse raakaruokaekspertti, olen vasta opettelemassa ruokavalion koostamista. Luulisin, että mainitsemillasi ruoka-aineallergioilla on vaikea koostaa vegaanista raakaruokavaliota tasapainoiseksi. Monet kastikkeet kun tehdään siemenistä ja pähkinöistä, jälkiruoat usein kookokosesta / cashew-pähkinöistä ja banaanista. Lisäksi ruokavalion rasva/proteeini saadaan avokadoista ja pähkinöistä. Tälläisiin aineksiin tarjoilut Tampereen raw-illoissa perustuivat.

  Mutta mene ja tiedä, ehkä Heidi voi kehitellä spesiaalireseptejä. ;)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi taisi laittaakin minulle meiliä, johon vastasin. Tässä kuitenin vielä täsmennystä. Ruokajutut vähän vaihtelee illasta riippuen, kun itsekin kaipaan vaihtelua, mutta suurinpiirtein illan menu: Vihersmoothiet, erilaisia kasviksia salaattien ja esim. "pastan" muodossa, kastikkeita tai dippejä (sekä siemen- että pähkinä - että avokadon muodossa), marinoituja pähkinöitä. Jälkkäripuolelta: raakasuklaa varma sitten vähän vuodenajasta riippuen muita esim. kookosjäätelöä, ehkäpä jotain omenapiirakan tapaista syksymmällä tms. kakkuja.

  Extralisukkeita on paikan ja saatavuuden mukaan; raakajuustoa, kräkkereitä, leviä, ituja, mausteita (kuten Fiesta mole), laatusuolat...Tässä nyt jonkin verran

  Huomioin allergiatapaukset käyttäen suurimmaksi osaksi muita aineita, jos niistä ilmoitetaan etukäteen.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...