Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

24.8.2010

Päivitystä tulevista Raw Illoista

Lähden ajelemaan kohta kohti Pohjamaata: Seinäjokea, Ilmajokea ja Jalasjärveä tapaamaan ihanaa ystävääni Miiaa ja myös ihan huippua ja kreisiä Kirsiä, joka toivon mukaan pääsee myös osallistumaan huomiseen Raw Iltaani Seinäjoella! Kirsi teki ihanan mainosbloggauksenkin illastani. Tätä olen odottanut jo pitkään!

Tulevista Raw Illoista sen verran, että Helsingin illat alkavat täyttymään - vielä on muutamia paikkoja ja voikin olla että pidän kolmannen illan siellä suunnalla. Eiköhän bilekunto kestä!

Muista illoista:

-Tampereen uusi Raw 1 on 18.9 Ikurissa! Tässä illassa luvassa myös kahvakuulatreenin opastusta/esittelyä, illan hinta 50€. Raw 2 on jo 31.8. Myös sinne mahtuu vielä.
- Turun ilta on jo ensi viikon lopussa, 3.9. Toivottavasti saadaan lisää osallistujia sinne (50€)
- Tämän viikon perjantaita kokkailemme Kangasalla Fiinifiilis- hoitolassa. Kangasalan Sanomat teki jutun minusta, jonka voit lukea tästä - paikkoja iltaan on vielä pari vapaana!
- Oulun Iltoihin on myös vielä muutamia paikkoja vapaana, muutama peruutus tuli juuri (hinta 70€)
- Porin ilta siirtynee valitettavasti loka- tai marraskuulle

Mainostaa saa :)

5 kommenttia:

 1. Moi Heidi,
  lueskelin äsken vanhoja postauksistasi ja löysin listan käyttämistäsi superfoodeista ja lisävalmisteista.

  Olisikin mielenkiintoista tietää millaiset veriarvot sinulla on nyt verrattuna alkuperäiseen tilanteeseen. Tuskinpa nyt samantien kiiruhdat tohtorille niitä otattamaan mutta jos jossain välissä niitä mittautat, niin kerrothan meille blogin lukijoillekin miten raakaruokailu on veriarvoihisi vaikuttanut (sekä hyvässä että pahassa) :)

  Aurinkoisia päiviä syksyysi,


  HeliP

  VastaaPoista
 2. Jep, ilmoittelen kun käyn mittauttelemassa:) Elävän veren kuvassahan näkyi selkeä muutos parempaan ja se on mielestäni kattavampi määritys kuin perusverenkuvassa. Joskus syksyllä perusveriarvoni olivat hyvät/normaalit.

  VastaaPoista
 3. Hei Heidi!

  Mietinpä että käyttävätkö raakaravinnon syöjät balsamiviinietikkaa?

  VastaaPoista
 4. Enpä tiedä, itse olen joskus viime kesänä hieman käyttänyt. Muistaakseni oli jossain raakakirjoissa...

  VastaaPoista
 5. Missä tuo Tampereen 31.8. oleva ilta järjestetään? :)

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...