Tietoiseksi tuleminen. Vastuu kaikesta elämästä. Luonnollinen ruoka. Laatu ja luonnollisuus kaikilla elämän osa-alueilla.

31.8.2010

Nyt sitä saa! Molea meinaan

Minulla olisi nyt 80 tai oikeastaan 78 pussia Fiesta Molea auton perässä, nimittäin ehdin ajelemaan niiden kanssa vain viisi minuuttia kun olin myynyt jo 2 pussia upouuden ja ihan sairaan hienon uuden Runsaudensarven Heinille (uudesta Kauppakadulle muuttaneesta Runsiksesta muuten tulossa ensi viikolla kunnon bloggaus ja siellä pidetään marraskuussa Special Raw Ilta!!!! :)

Fiesta Molea ei siis toistaiseksi saa Suomesta, Puhdistamonkin verkkokauppa on lopettamassa (siis myynnin yksityisille) eikä sinne ainakaan Fiestaa ole tulossa. Puhdistamon tuotteita saa jatkossa (jonkin ajan päästä) ainakin Ruohonjuuresta ja Runsaudensarvesta sekä todennäköisesti monesta muustakin luomu/luontaistuotekaupasta.

Ulkomailta Fiestaa voi tilata, mutta postikuluineen se menee tämän hinnan yli. Myyn pusseja (454g) hintaan 58€ ja pusseja voi tulla ostamaan kotoani taikka sitten Raw Illoissa. Raw iltojen osallistujat varautukaa siis ottamaan hieman extrarahaa mukaan iltaan, jos innostutte tästä tuotteesta! Laitan vielä meilillä muistutusta asiasta:)


Meksikolaistyyppinen Fiesta on ihan huikea mausteseos, jossa on maailman parhaita ruoka-aineita: jauhettua tomaattia, kaakajauhetta, hampunsiemeniä, macaa, pellavaa, kookosta, sun fire -suolaa ja erilaisia yrttejä ja mausteita. Extrana vielä pakkauksen mukaan rakkautta ja intentiota:) sopii aloittelijamaustajalle ja miksei kokeneemmallekkin. Raw illoissa maistatan tätä mausteseosta mm. hieman lämpimän keiton, marinoitujen parapähkinöiden sekä avokadodipin kanssa.

Pussi kestää omassa käytössäni noin 2-3 kuukautta (tai enemmänkin) ja se on aika riittoisaa. Suosittelen! Tällä saa kaikkeen ruokaan makua! Ja tämän tuotteen kanssa voi opetella pikku hiljaa käyttämään ihan "normi" mausteitakin.

Ainiin! Myynnissäni on myös Rice Brania muutamia pusseja sekä Mesquitea pikkupusseja

17 kommenttia:

 1. "Ulkomailta Fiestaa voi tilata, mutta postikuluineen se menee tämän hinnan yli."
  Ei ihan. 47e posteineen

  http://www.emotionaleatinghelpwithrawsuperfoods.com/products/fiestamole

  VastaaPoista
 2. Tilasin itse tuolta paikasta, mutta sain vain yhden pussin vaikka tilasin 2. Nyt odottelen vastausta (muutama viikko mennyt)..mutta joo, on hieman edullisempaa, mutta luotettavuudesta en tiedä...

  VastaaPoista
 3. Taidan hakea Ruotsin puolelta, helppoa täällä pohjoisessa..

  VastaaPoista
 4. mistä pohjois-ruotsista saa?!? ;)

  VastaaPoista
 5. OIsko mYos pOstmYYntiÄ? :)

  Juulis

  VastaaPoista
 6. Voi harmi! Helsingin Raw illat menevät lokakuun puolelle. Onko tosiaan mahdollista tilata sulta postitse?

  VastaaPoista
 7. Ei ole valitettavasti postimyyntiä, ei ole resursseja. Otan varauksia vastaan, jos laitatte meiliä...

  VastaaPoista
 8. Jo on hintaa mausteella :/

  VastaaPoista
 9. Minkälainen hinta olisi tuolla Rice Branilla? Ja onkohan se mitä merkkiä?

  VastaaPoista
 10. Asian vierestä voisin koemmentoida, että ero tämän viimeisen postauksen ja ensimmäisen postauksen välillä on kyllä niinkuin yöllä ja päivällä. Näin ne ihmiset muuttuu. Mukavaa on, että sen voi nähdä täällä julkisesti.

  VastaaPoista
 11. Hinnasta sanoisinko: You are worth it :)

  Ricebran on Sunfoodin ja hinta on 25€ mutta niitä ei oikeastaan ole kuin ehkä pari myynnissä enää...arvotavaraa

  Ei niinkään...:TODELLAKIN!!! En mä täällä turhaan hehkuttele :)

  VastaaPoista
 12. No jo on mausteella hintaa, huh huh! Ja sä oot sitä sitten ostanut ihan niinkin suurella määrällä kuin 4000 euroa ja et lähetä postissa wtf?! ootko hei pikkasen urpo? Kaupallisen alan tradenomin koulutus sulla kaiketi on pohjilla ja et kykene edes hoitamaan veroasioita... puhumattakaan nyt itsestäänselvyydestä, että postikulut 500 g lähetyksistä kotimaahan maksaa vain 3 euroa. Rahat tilille ja paketti postiin, niin simppelia ja helppoa ja sulla ei muka ole resursseja? LOL!!

  VastaaPoista
 13. Eiköhän postimyynnistä pidättäytymiseen ole omat syynsä ilman että se on merkki urpoudesta :)

  VastaaPoista
 14. Samalla pääsee kauppaamaan muita tuotteita, kun joutuu hakemaan tavaran henk.kohtaisesti?

  Kai näistä(kin) tuloista maksetaan verot ja ostaja saa kuitin?

  VastaaPoista
 15. Integraalibisneksiä mulla kaikin puolin :) Fiestat menee kuumille kiville ilman postitustakin...

  VastaaPoista
 16. Ilman postitusta, ilman kuittia ja tietystikin käteisellä pimeästi ohi kirjanpidon, ettei joudu veroja maksamaan. voi luoja...

  VastaaPoista
 17. Tuli eilen tuo toinen Fiesta Mole pussi, joten kyllä tuoltakin (nettikauppa) kannattaa tilata, jos haluaa.

  VastaaPoista

Kommentoi, tarkastele, peilaa, opi...